V64 Solvalla 10 juli 2018

V64-1

10 Mindyourvalue W.F. (40 %) vann över fyra varv i Åkerlunds Maratonlopp senast på Bergsåker. Han kommer av allt att döma med fin form till Solvalla – en bana Mindyourvalue W.F. är segerlös på efter åtta försök. På Solvalla står han med 40m tillägg men bara Mindyourvalue W.F. är i sina sinnens fulla bruk vinner han det här. Värst emot är 2 Toutre (10 %) som står 40m bättre till och 5 Bålsta Palema (19 %) som visat form. 3 Thebigred As (2 %) tar ledningen.

V64-2

5 Kent’s Laddie (33 %) har vunnit 2/3 starter och ser ut att bli favorit i ett öppet lärlings- och ungdomslopp. Jag väljer dock att gardera ordentligt. Förutom det faktum att det är ett lärlings- och ungdomslopp med orutinerade kuskar – inte Ville Karhulahti – måste man ha i åtanke att Kent’s Laddie är yngst i fältet. Det bör också tilläggas att Stig H Johansson understryker att kort distans inte är en fördel för den 3-årige hingsten. Jag tror på skräll i den andra avdelningen.

V64-3

7 Anna Mix (42 %) blir favorit i Stoeliten och det råder ingen tvekan om att hon är huvudet högre än övriga. Formen är bra men läget desto sämre – därför vill jag gardera Anna Mix. Precis som igår gör jag det förbjudna – jag streckar alla förutom en. 1 Southwind Feji (16 %) har vunnit 17/21 starter i karriären men har inte gått att känna igen i dom två senaste. Nu är hon tillbaka efter längre uppehåll och det återstår att se om vila i hagen gjort Southwind Feji gott.

V64-4

5 Smedheim Solan (59 %) imponerade senast på Hagmyren när han travade utvändigt om Lome Brage men gick i mål som trea – vann gjorde Lome Brage före Månprinsen A.M. Nu är distansen längre och jag tror att Smedheim Solan får svårt att svara ut 6 Odin Tabac (15 %) i starten. Odin Tabac har vunnit fyra av åtta när han körts i ledningen och bara varit sämre än tvåa vid två tillfällen. Därför gör jag ett försök att fälla favoriten som dock har toppform för dagen.

V64-5

4 Flight Dynamics (17 %) har fyra andra- och en tredjeplats på sju starter. Nu är det hans tur att vinna. Senast avslutade Flight Dynamics som Jehu bakom Attraversiamo i E3-finalen för hingstar/valacker på Färjestad. Attraversiamo kunde han inte rå på men Flight Dynamics imponerade som tvåa. Jag förstår därför inte varför han inte är mer spelad än 17 %. Det är för litet förstås – dock kan vi vara säkra på att procenten kommer öka fram till spelstopp 19.30 ikväll.

V64-6

1 Digital Music (8 %) och 4 Symphonic Ida (19 %) gör upp om ledningen. Den som är snabbast bakom bilen kan leda runt om. Dock är det inte aktuellt att låsa eller spika. Jag har inte känsla för någon i fältet och som du kan se sitter jag med åtta streck. Två potentiella skrällar är 8 Enigma Sisu (4 %) och 10 Re Love (8 %). Favoriten – 5 Lady Rubinstein (21 %) – har tre lopp i kroppen efter längre uppehåll och närmar sig toppformen. Ett givet streck förstås. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips