V75 finaler med MILJON JACKPOT på Solvalla 2/11- Vi spelar- Tankar…
  • Hem
  • Johan Karlsson
  • V75 finaler med MILJON JACKPOT på Solvalla 2/11- Vi spelar- Tankar kring omgången

V75 finaler med MILJON JACKPOT på Solvalla 2/11- Vi spelar- Tankar kring omgången

V75 FINALER på Solvalla 2/11. En fantastisk omgång med JACKPOT och cirka 30 MILJONER i extra flis att spela om. Omgången ser riktigt svår ut och känslan är att det blir bra utdelning på sjuorna. Vi gör som vanligt ett nytt försök till miljonerna.

Välkomna

Häng på du med!

Jag spelar dessa system:

Johan MEGA 500kr

Johan 200kr

Johan 100kr

Johan 50kr

Länk till laget: https://tillsammans.atg.se/inb...

V75-1) JACKPOT omgången inleds med en silverdivisions final där URAL blir favorit. Spets och slut är ett möjligt scenario men räkna inte ut bakhästarna vid ett eventuellt överpace av loppet och draget FROM THE MINE som satt fast senast med en hel del krafter kvar, passas!!

Första tanken: URAL

Spetsfavorit: URAL

Draget: FROM THE MINE

V75-2) Diamantstoet FINAL över 2140 meter och där jag tror att bakspårs hästarna får svårt att nå ekipagen i främre träffen. Håller sig FOSSENS WALLY i trav i startskedet tror jag hon vinner loppet men motstånd finns. VELEGANCE är snabb ut. WALKIE TALKIE och KEYCARD spurtar ner många, men hinner dem fram?

Första tanken: FOSSENS WALLY

Spetsfavorit: VELEGANCE

Draget: MELIZZA

V75-3) Stoeliten gör upp om segern i V75-3 och här får vi se monster kampen mellan MELLBY FREE och UNE ETOILE GAR där den sist nämnde kommer med mega form. Kommer MELLBY FREE till ledningen så öppnar det upp loppet en hel del och då ska CASH CROWE passas till slut. Spika eller gardera, det är frågan?!

Första tanken: UNE ETOILE GAR

Spetsfavorit: MELLBY FREE

Draget: CASH CROWE

V75-4) En relativ jämn KLASS II FINAL med många till chans om segern. Jag håller Markus B Svedbergs LE CRACK SOX högst, men han kommer att få bekänna färg nu. IBRA BOKO rygg ledaren kan bli ett möjligt scenario och vill varna för IBRA som kan avsluta vasst.

Första tanken: LE CRACK SOX


Spetsfavorit: LE CRACK SOX

Draget: LOVE HÅLERYD

V75-5) Bronsdivisions FINAL där MACELLERIA blir en motiverad favorit. Stor chans för spets och slut här. WIN B.HILL avslutade vasst efter galopp senast och måste passas på sin kapacitet. DOM PERIGNON kan en hel del vissa stunder och från bricka 1 får han ett bra lopp.

Första tanken: MACELLERIA

Spetsfavorit: MACELLERIA

Draget: WIN B.HILL

V75-6) Klass 1 FINAL över 2140 meter och autostart där GIANT SHADOW blir favorit från spår 12. Helt klar den bästa hästen i fältet, men kan han verkligen vinna en final från spår 12?! På lördag har vi svaret….

Första tanken: GIANT SHADOW

Spetsfavorit: THAT`S ART

Draget: STARO MCMILLAN

V75-7) Konung Carl XVI GUSTAFS SILVERHÄST- Gulddivisions FINAL med 400 000kr till vinnaren. MILLIONDOLLARRYHME blir favorit från spår 11, han var dunder fin senast vid segern i SM och kan fälla att med sin sylvassa avslutning. Räkna dock inte bort GLOBAL THRUSTWORTHY, NADAL BROLINE och MILLIGANS SCHOOL som kommer att ge favoriten en värdig kamp in i det sista.

Första tanken: MILLIONDOLLARRHYME

Spetsfavorit: GLOBAL THRUSTWORTHY

Draget: NADAL BROLINE

Länk till laget: https://tillsammans.atg.se/inb...

Välkomna

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips