V86-tips: Spets och slut är melodin för spikarna

Sparven skrällde och vann trots spår tolv senast och blev två miljoner rikare, nu bakspår igen och jag tror streckprocenten kommer vara annorlunda denna gång. Det är ett av två breeders crown lopp för ston under kvällen som vi får ta del av. Sedan avslutas V86 med Breeders Crown loppen för hingstar och valacker. Så passa på att njuta av sommarvärmen som är tillbaka och sitt gärna utomhus på altanen och njut av travsporten om du inte har möjligheten att vara på plats.


 • V86-1

Fem hästar på första volten och resterande 20 meter bakom och den jag tror på mest har spår åtta på tillägg och det kan strula till sig ordentligt och därför vågar jag inte spika. Men skulle Lövgren hittar en bra väg från start tror jag att man är bäst och vinner med 13 Lucky Guy Boko. 3 Always Face och 1 Peach gör upp om spets och ryggledaren tror jag och de två har bra chans att vara först över mållinjen och ska streckas. 7 Gambino Brick och 8 Reshevsky har bra fart i benen när man fungerar och ska gärna med på en kupong och streckar man på ska mna nog inte lämna 12 Das Auto som har en härlig fart i kroppen men behöver spara speeden till slutet för att vinna.


 • V86-2

Breeders Crown för treåriga ston och jag får känslan av att 7 Aurelia Express har formen på topp och tar dödens när startrusningen lagt sig och kan bara vara bäst. 9 Dorothea MIl spetsade i finalen senast, men fick sedan inte chansen utan fastnade i en dålig rygg, sitter nog inte fast denna gång. 10 Sparven vågar man knappast lämna utanför efter prestationen senast. Men det är många hästar som ser fina ut och de utvecklas så ojämnt när de är tre år och det behöver inte vara fel att gardera här.


 • V86-3

11 Duchesse W.F har varit bra och rejäl på alla sätt hos Fredrik Persson och jag tror att man kan runda alla här bara man inte hamnar för långt bak från start. 8 Silvertail kommer nog vara offensiv igen trots spåret och att nå dödens är nog målet. Spets tror jag 2 Bys Rosy Nunc når och denna gång släpper man nog inte och dessa tre tror jag har högre segerchans än de övriga.


 • V86-4

Här talar mycket för att 6 Click Bait tar sig till spets och sedan får man bestämma tempot själv och att de andra lägger sig på en rad och med varvet kvar kliver någon fram men kör inte förrän sista 500 meterna och då ska en frisk Click Bait vinna, givet spikförslag. Ska man gardera streckar man 3,4,7,8.


 • V86-5

4 Good Vibes tror jag får överta ledningen och kan kontrollera fältet därifrån och är ett spikförslag på spets och slut igen. 11 Ivory Am är nog tuffast emot så Nordström kan få en bra kväll med en dubbel här? 5 Global Chit Chat låter det som att man tänker vara lite passiv med och 9 Lacille Boko och 2 Isabelle Sisu är bra men har inte alltid visat rätt vinnarskalle.


 • V86-6

2 Come with Age tror jag tar hand om ledningen och sedan sitter de tuffaste motståndarna med bakspår och då är det toppchans att man kan leda runt om även här, spikförslag. 10 Capital Gain C.C har också toppform och kan vinna bara man inte måste göra att arbete själv hela vägen. 9 LoveExplosion H.C gör det bra nästan hela tiden och får man luckan tillslut går det undan, 12 Anastasia Tav har inget bra utgångläge men skulle det bli galet tempo är det hästen som kommer längst ut.


 • V86-7

Treåringar och det känns åter väldigt öppet när dessa gör upp. 8 Game Brodde har verkligen imponerat och trots spåret tror jag den har högst segerchans, kanske en chansspik? 12 ROcket TIle är den som kanske visat sig vara bäst men inte enkelt att runda alla. 2 Marinho Boko och 4 Best Time Ever tror jag kommer sitta bra på det och har visat att man kan vara med i många lopp. Kanske lika bra att strecka alla?


 • V86-8

4 Ikaros Sisu charmade mig otroligt och nu med lopp i kroppen och ett bra startspår tror jag det är toppchans. 2 Global Cashflow letar fjolårets formen, 8 Karat RIver har visat att man är en vinnartyp och 5 Farfars Dream ser ut att vara just som en dröm, kan nog utmana här med rätt resa. 1 Grappa Boy hann fram senast efter en drömresa och kanske kan skrälla och förstöra mitt system igen?Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

 • Bra välkomstbonus
 • Bra utbud på vardagstravet
 • Bra kundsupport
 • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips