V86-tips: Laddad inför avslutningen

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är spontant väldigt jämna lopp och det gör omgången intressant. Jag har två spikförslag på varje bana så nu gäller det att väga systemet rätt som jag gjorde helgen när andelsköparna till Jimmie Travstugan fick vara med och dela på pengarna för 7 rätt på V75.

V86 analys:

Avd1: 4 Ribot gör andra starten efter lite vila, borde gå framåt och kommer man iväg bra kan man få överta spets och blir intressant. 5 Protector Tile spikades med framgång senast, tuffare nu men givet streck. 6 Stenson tycker jag är intressant och bara 5% gör att man måste ha med den, vann över långdistans och på Åby i somras. 11 Ingesson och 12 Van Gils är starka och rejäla, bra chans om det blir tempo.

Rank: 4, 5, 6, 11, 12, 2, 7, 8, 10, 9, 1

Avd2: 6 Haitkin Am tror jag är bäst i loppet och håller man sig till trav så borde man kunna köras framåt och överta ledningen och vinner, men osäkerheten gör att jag garderar med 7 Profinitif som har bra form och är det dags för vinst nu? 10 Kontur går alltid okej, kan få en bra resa och farlig sista biten. 5 Galileo Journey är också osäker men har bra kapacitet, får sista strecket.

Rank: 6, 7, 10, 5, 11, 3, 2, 1, 9, 4, 8, 12

Avd3: 4 Bluehill´s Wind tror jag är bäst i loppet och ett olyckligt snedsteg från vinst på V75 senast, kanske bäst i ryggar men har vunnit från spets, spikförslag. Jag gillar 6 A Good Melody och tycker man är given vid gardering, även om det kan bli dödens. 1 Gloriana N.O tror jag kan få ryggledaren och då kan man skrälla via open stretch.

Rank: 4, 6, 1, 3, 9, 11, 5, 10, 8, 7, 2, 12

Avd4: 3 Herman Hazelaar tror jag är bästa hästen i loppet, innerspår på tillägg kan strula men jag tror man fixar det från start och Tomas Pettersson brukar få iväg hästarna fint i volten, sedan tror jag att man bara vinner och jag spikar på allt. Vill man gardera tycker jag 4 Optimum Bankrobber, 8 Pinterest och 10 Teanie ska med då de har bra kapacitet.

Rank: 3, 4, 8, 10, 6, 5, 2, 7, 9, 1

Avd5: 4 Estrella Diamante var fin senast men spår fyra i volten känns inte som ett bra spår, men kommer man iväg bra så borde det vara bra chans. Jag tror det kan strula lite och väljer att gardera. 11 Milord och 10 Quantum Roc står 40 meter bakom vilket är svårt men inga på 20 meter kan göra att det är lättare att få kontakt och hårdheten kan avgöra. 3 Kagan och 1 I:D.Undeniable tror jag går iväg bra från start och får bra resor, givna motbud. 12 Nisse Sånna får sista strecket då man ibland blixtrar till.

Rank: 4, 11, 10, 3, 1, 12, 8, 2, 9, 6, 7, 5

Avd6: 3 Gitte Silvåkra tycker jag numera alltid är bra och har ett bra utgångsläge, 10 Carry Cash enormt bra ibland och två raka segrar, 7 La Sassicaia har visat toppform men går upp i klass. Många med bra form och bra kapacitet, så jag kommer att gardera på. 12 Helluva Am svårt läge men bra fart, 4 Isa chansspikades senast då räckte man inte till. Tar så många ekonomin räcker till.

Rank: 3, 10, 7, 12, 4, 1, 9, 5, 8, 6, 11, 2

Avd7: 2 Zen Bi bra i debuten men avslagen tillslut, spetsfavorit och givet streck men jag vågar inte lämna 3 Echelon som älskar förutsättningarna, spetsa, släppa och speeda ner ledare via open stretch. 8 Rotate är bästa hästen och tar nog dödens, svårbedömd men får bli ett streck på sin kapacitet.

Rank: 2, 3, 8, 11, 6, 5, 9, 1, 7, 4, 10

Avd8: 2 Powerbank har en härlig inställning och strider alltid, jag tror man kan ta sig till spets och sedan tar sig ingen förbi, skulle det inte bli spets så behöver man nog strecka ungefär halva fältet, så jag får lita på att Lennartsson tar spets och vinner. 5 Kimi di Quattro, 6 Madame af Djupmyra tycker jag är mycket spännande. 4 Your Dreamlove och 1 Twigs Honor ska också med vid gardering.

Rank: 2, 5, 6, 4, 1, 3, 7, 11, 9, 8, 10Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Ni kan delta i mina system
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips