V86-tips: 1640 på Åby = spets och slut

En jackpot och därför blir omgången extra rolig. Det är några hästar som vässar formen inför elitloppshelgen och det är alltid intressant att försöka läsa loppet, vilka som vill höra lite snällare och vilka som vill ha en urblåsare ordentligt.


 • V86-1

4 Bepi Bi drog ett bra utgångläge och har en offensiv kusk, så jag tror man dundrar framåt och övertar spets och då är det en given spik. Första utmanare tycker jag är 8 Racing Mange men läget försvårare och 10 Floris Baldwin har hittat formen men bakspår blir tufft. Rysaren kan vara 2 Global Brilliance från ryggledaren.

Rank: 4, 8, 10, 2, 1, 5, 9, 6, 3, 7


 • V86-2

9 Uptown Skift tror jag är bästa hästen och om de andra tampas om ledningen så kan Petter Lundberg sitta lugn från start och sedan plocka ner de tillslut. 3 Global Chit Chat får åka upp till Solvalla och när man gör det tror jag det är toppchans från de spåret. Jag är sugen på att låsa på dessa två. För ska man känna sig helt säker streckar men de flesta från framspåret. Men mitt lås är just nu streckade på 6% och det tycker jag känns mycket spännande.

Rank: 9, 3, 7, 5, 6, 4, 11, 10, 2, 8, 12, 1


 • V86-3

Tre hästar sticker ut 12 Bird Lane tror jag kan köras framåt direkt och kan vara en chansspik, spikar man inte så streckar man 14 Bowler Day som inte verkade gynnad av distansen, men bra chans om det inte blir för långt fram. 11 King Knas är snäppet under dessa två tror jag men jag vågar inte lämna den om man ska gardera.

Rank: 12, 14, 11, 6, 8, 7, 13, 15, 2, 1, 10, 5, 3, 4, 9


 • V86-4

7 Make it a Star tror jag är den bästa hästen från framspår och kommer man till ledningen blir den svårslagen och kan vara en spik i ett extremt öppet lopp. 10 Global C.Lucky har sett finast ut tycker jag och tror det är bästa hästen men bakspår är inte alltid enkelt. 5 Raya Maya får kuskplus och barfota, intressant. Men väldigt öppet och jag är sugen på att strecka så många som möjligt.

Rank: 7, 10, 5, 1, 6, 9, 3, 8, 12, 2, 11


 • V86-5

11 Indigo är en klasshäst som ska runda detta motstånd, men en ny kusk och bakspåret gör att man kan tveka men under 40% tycker jag det är intressant som spik. Jag varnar dock för 7 L.L.Royal som jag tror kommer gå framåt ännu mera och kommer man bra till är man mycket intressant. 3 Behind Bars är ojämn men när man fungerar är man riktigt bra, 9 Hannibal Face vet man aldrig var man har och 4 Ninjas Zon och 1 Dali Pagadi bråkar nog inledningsvis om spets. Roligt lopp.

Rank: 11, 7, 3, 4, 9, 1, 8, 6, 10, 2, 12, 5


 • V86-6

1 Eddy West fick vinna senast när man fint plockade ner Phoenix Photo innerspåret kan vara bra och ska bli intressant, jag var sugen på att spika men skor för att vara som bäst till finalen på valla. 5 Algot Zonett tror jag blir bättre för varje lopp och ska ha toppchans. 6 Van Gogh Z.S är stor favorit nu men jag tycker man är för ojämn för att vara någon man litar på. 3 Rotate är också svårbedömd numera när man kommit upp i klasser.

Rank: 1, 5, 6, 3, 9, 4, 8, 7, 2


 • V86-7

1 Santos As imponerade stort senast när man satt i spets och höll tempot hela vägen, samma chans nu och jag tror den bara är bäst här, spik till 4%. Ska någon utmana så är det 5 King Kong som vill till spets, men man måste vara bra om man ska plocka ner min spik. Kör dessa mot varandra vill man gärna betala för 6 Lancaster och 3 Let it be Steel.

Rank: 1, 5, 6, 3, 2, 8, 12, 9, 4, 7, 11, 10


 • V86-8

3 Piccadilly och 1 Master of Zon är de jag tror mest på i avslutningen, de är laddade inför loppet och ska vara på topp. 5 Habrik Am är tredje hästen och där ska det kanske bli barfota runt om denna gång. 2 Hefner Am har gått bra men det låter som man laddar mot elitloppshelgen och därför ska man inte vara för offensiv denna gång.

Rank: 3, 1, 5, 2, 4, 9, 10, 6, 8, 7

Mina andelar

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips