V86 Solvalla/Jägersro 24 februari » 23 feb. | Jimmie Nordberg -…

V86 Solvalla/Jägersro 24 februari

Det har verkligen varit intressanta omgångar på slutet, det har varit ensamma vinnare, ingen vinnare på alla rätt och sedan 130 kr på alla rätt. Vad lutar det åt denna onsdag? Jag tycker att det luktar sexsiffrigt betalt och jag tänkte hugga på det med mina andelar.

Ni kan delta i mina system

Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 Analys

Avd1: 5 Divine Godiva tror jag kan vara starkast i inledningen, man är nog med om spetskörningen sedan får vi se var man hamnar och slipper man dödens borde det vara toppchans. 4 Frances Yoda är dock mitt spetsbud och därifrån är man mycket intressant. 3 Veiled tycker jag är ojämn men jag vågar inte lämna hästen utanför. 7 Procalate är också given vid gardering. Sedan fyllar jag på med 6 Hasty Helene och 2 Mad Princess som behöver ha bra resor men har kapacitet för vinst.

Avd2: 1 Celinn Palema tycker jag är intressant från spår ett och Jorma, kan vara spets och slut om man lyckas hålla ut in i första svängen. Skulle man bli av med ledningen och det går fort från start så tror jag 8 Digital Class och 9 Cactus gynnas. 2 Tonique, 5 whelk och 4 Thelma de Glatigne vill nog också mot ledningen och om de når fram räknas de över den korta distansen.

Avd3: 10 Hunter Dragon har imponerat i Danmark och kan självklart runda alla här men jag gillade intrycken på 1 Valeria Wareco från ledningen och 2 RIley S.W som har ett bra utgångsläge, tre hästar känns bra.

Avd4: 4 Baron Frontline spikades för två starter sedan, var med som en gardering sist men galopperade. Denna gång tycker jag inte det är en spik få jag är osäker på om det blir dödens, men första strecket för mig om det blir ledningen eller en bra ryggresa. 2 Aragorn As, 3 MIssion Beach och 1 Raj´s Oh Lord står alla innanför och är intressanta och ska med vid gardering.

Avd5: 4 Arvid S.H tror jag bara är bäst över tre varv och spikas. Kanske är man första från från andra volten, men det låter som andra kommer vara offensiva så det kan blir en bra resa och snabba sista 800 som biter extremt bra över den långa distansen. 1 Happy Few ska med vid gardering, då man kommer försöka göra det jobbigt att komma i kapp. 7 Totti Face är en rysare om man kommer iväg bra från springspåret.

Avd6: 8 Antonio Trot fick äntligen vinna senast och jag var inte med på tåget, fortsätter man att vinna? Jag tror det är bra chans, men har respekt för 4 Gardner Shaw om man kan öppna okej och inte ge bort de 20 meter man har som fördel. 7 Ferrari Sisu och 9 Stoletheshow kan båda behöva loppet men har så hög kapacitet att jag betalar för dem till ca 5%.

Avd7: 2 Quantum Roc ville inte vinna och det kostade mycket för egen del då jag spikade sist, nu ett halvvarv kortare och jag tror man kan ta revansch och är ett spikförslag. Men danskarna försöker ställa till det med 5 Dream Kåsgård och 3 Express A.P, skulle de köra emot varandra gynnas 10 Barista Oak och 11 Durello som då kommer in i matchen.

Avd8: 2 Jareth Boko imponerade stort på mig senast, nu framspår och kanske lättare till ledningen och jag tror att man är starkast över tre varv och spikar på allt. Ska man gardera är det med 4 Danilo Brick, 9 Estelle Nordique och 7 Accolade.

Min ranking:

V86 - 2021-02-24 - Solvalla/Jägersro

1: 5, 4, 3, 7, 6, 2, 8, 1, 9

2: 1, 8, 9, 2, 5, 4, 6, 3, 7, 10

3: 10, 1, 2, 3, 5, 8, 9, 6, 11, 4, 12, 7

4: 4, 2, 3, 1, 10, 8, 5, 7, 9, 12, 11, 6

5: 4, 1, 7, 10, 6, 5, 3, 8, 9, 2

6: 8, 4, 7, 9, 1, 3, 2, 6, 5

7: 2, 5, 3, 10, 11, 12, 7, 4, 6, 9, 1, 8

8: 2, 4, 9, 7, 8, 3, 5, 10, 6, 1


Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 18:30.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips