V86 Östersund 4 augusti

Östersund och Kallblodsderbyt under onsdagskvällen. Det kommer vara härliga kallblod vi får se. Vidar Hop och Tom Erik Solberg tror jag är kuskarna som tar derbysegrarna. Det finns några stora favoriter och visst lutar det åt några norskavinster och någon hemmaseger via Oscar Berglund och Per Linderoth.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.V86 analys:
Avd1: 5 Naheed är obesegrad felfri och man låter mycket nöjda med hur hästen känns. Distansen ska vara ett plus och borde vara toppchans. Jag spikar direkt i inledningen. Ska man gardera så tycker jag det är 8 Wilmer Gel och 7 Showtimejackflower tror jag är de tuffaste motståndarna och även om de står 20 meter bakom så borde de kunna ha hårdheten att utmana om favoriten inte får det att stämma. 1 Bang Boomerang kan vara rysaren från ryggledaren.

Rank: 5, 8, 7, 1, 4, 6, 9, 2, 3

Avd2: 4 Grislefaksen G.L tror jag är bästa hästen i gänget, går ner i klass och har ett bra utgångsläge, givet första streck för mig. 5 Kong Henry kommer med bra form och sitter man bra på det borde man kunna utmana, men tre raka galopper oroar. 2 Vimse Lars och 3 Backegubben står lite tufft till på pengarna men bra lägen gör att jag vill betala för dom.

Rank:4, 5, 2, 3, 1, 9, 12, 10, 6, 7, 8, 11

Avd3: 3 April Faxa tror jag tar ledningen och sedan ska de andra vara bra för att plocka ner den, kan vara en spik till ca 20%. 2 Hopp Karoline kanske är bästa hästen men kommer få göra jobbet i dödens och då kan bli för tufft. Blir det körning mellan dessa två öppnar det för 6 Föynland Anna och 4 Malifika som båda kan avsluta bra så jag streckar alla fyra.

Rank:3, 2, 6, 4, 9, 11, 5, 10, 1, 8, 12, 7

Avd4: 3 Jazmine B.R har varit bra och känns spännande från första volten, jag tror man tar sig till ledningen och blir hästen att slå. Men det finns många fina ston som kan göra lite jobb också så loppet känns öppet trots allt. 6 Global Brexit testade mot riktigt bra hästar senast, kan byggt hårdheten, 8 Secret of Joy tycker jag ser spännande ut med den formen och måste med. 12 Anna Mauds Lassie går också ner i klass och måste streck. Jag garderar med några till.

Rank:3, 6, 8, 12, 5, 4, 7, 13, 2, 9, 10, 11, 1

Avd5: 3 Tangen Bork tycker jag bara spetsade och sprang det man behövde senast, kan det bli exakt samma sak igen? Jag ser inte att någon sätter upp tempot då Tjomsland har de tuffaste motståndarna i samma stall med 2 Brenne Bas och 1 Langlands Hövding, så jag spikar favoriten. Ska JO Persson vinna detta så tror jag det måste bli galet tempo och 4 Wolt är nog den som skulle kunna skrälla.

Rank:3, 2, 1, 4, 5, 9, 10, 11, 7, 12, 6

Avd6: 15 Money Smile tyckte jag såg otroligt fin ut senast när man bara klev fram och rundade, tuffare emot nu såklart men insatsen lovade mycket och jag streckar den först. 9 Emperor är nog ungefär lika bra och ska såklart med, hade nog rankat den före om man hade framspår. 1 Constant Caviar trivs i spets och ska bli intressant om man når den. 11 Baltic On Line var bra senast och är mitt miljondrag i omgången. 6 Stabilizer är man nöjd med och man ska klättra i klasserna och bli en lördagshäst, då borde man vara med om segern här.

Rank:15, 9, 1, 11, 6, 5, 3, 2, 14, 7, 4, 8, 13, 10, 12

Avd7: Jag hoppas vi får se en fantastisk duell mellan de två bästa kallbloden för tillfället 7 Månlykke A.M och 10 Odd Herakles. Jag säger lite fördel 7 Månlykke pga framspåret och avelsarbete på 10 Odd, men dagsformen kanske är snäppet vassare på norskahästen. Jag låser och strular inte till det.

Rank:7, 10, 4, 5, 2, 1, 6, 12, 11, 9, 3

Avd8: 7 Exklusiva Liss tror jag är vinnaren i avslutningen, bara man inte blir hängandes i tredjespåret inledningsvis. Hästen har gjort tre riktigt bra insatser på slutet och måste räknas tidigt. 3 Claude P.Hill och 2 Borea Del Circeo kommer båda med bra form och har bra utgångslägen, tar även med 4 Invented Sund som en skräll då man nog laddat för detta även om man inte startat på många månader. 10 Zerozerosette har gjort flera fina lopp och blir det körning gynnas man från sitt bakspår.

Rank:7, 3, 2, 10, 4, 11, 5, 6, 9, 1, 8, 12

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips