V86 Kalmar/Bollnäs 26 augusti

Ännu en kväll där spelarnas var för bra för att utdelningen skulle skjuta i höjden och även om det blev åtta rätt på min minsta kupong så gav det bara lite plus. ca 108 kr i vinst på ca 77 kr satsade. Torsdag brukar vara vilodag för egen del men fastnade för omgången vid första anblicken och valde att ge den en ordentlig chans, även om frun tycker jag bara kollar trav hela veckan. Alla rätt flera gånger i rad nu, tänkte inte ändra på det.

Ni kan delta i mina system


Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:
Avd1: 2 Moses gör debut i ny regi och det kan bli intressant att se vad miljöombytet kan göra, bra spår och vi får se om man kan hamna tillräckligt långt fram för att få tag i de andra tillslut. 4 Don Cash har man väntat på länge och ska man vinna måste det nog vara nu. 11 Gambit Brodde och 7 Look Håleryd har gjort fina insatser men nu dragit sämre lägen, jag betalart trots det för dem. 3 Cassiopeia får sista strecket på ett bra utgångsläge och att man visat startsnabbheten.

Rank: 2, 4, 11, 7, 3, 12, 9, 1, 6, 5, 8, 10

Avd2: 6 Bon Bini är ett spikförslag, kanske kan man bomba framåt och överta ledningen, men jag garderar med 1 Smaragd Norrgård som kanske är bäst över kort distans men spets och släpp kan fungera. Skulle man köra i spets öppnar det för 10 Global Benefit som trivs att spurta tillslut.

Rank: 6, 1, 10, 5, 9, 4, 8, 3, 2, 7

Avd3: 10 Hurricane Silas tror jag är extra vässad för ett lopp på hemmaplan, så jag tror man plockar ner alla över tre varv ännu en gång, spik. Ska man gardera så dubblar man med 1 Benedict Lux som är osäker men har bra kapacitet.

Rank: 10, 1, 3, 4, 2, 8, 6, 9, 5, 7

Avd4: 1 Tinder Lars tror jag tar ledningen sedan kommer de andra bara se ryggen och man vinner säkert, spik nummer två. 2 WIlda Simon tror jag är den enda som skulle kunna utmana, men troligtvis hänger man bara med från ryggledaren. 11,13,14 skrällarna.

Rank: 1, 2, 11, 13, 14, 6, 5, 12, 4, 3, 15, 10, 8, 7, 9

Avd5: 13 Gaya de Pevenche har varit bra, nu voltstart vilket är ett orosmoment men travar hästen från start tror jag på toppchans. 15 Ottilia Fri alltid bra men svårt läge, 1 Chumani har varit bra på slutet kanske kan ta ledningen och blir nog favorit. 6 Beluga West och 11 I´m a Believer har bra kapacitet och kommer med bra på det utmanar dessa också. Kanske gardera vidare med det plånboken klarar?

Rank:13, 15, 1, 6, 11, 10, 12, 8, 7, 3, 14, 9, 5, 2, 4

Avd6: 1 Zerozerosette tror jag tar hand om ledningen sedan kommer man göra allt för att inte släppa någon förbi sig på hela loppet och kanske hade kunnat vara en spik, men 2 Born Winner har toppform och kan utmana över den längre distansen. Ett tredje streck får 3 Bang Boomerang som är osäker på travet, men fungerar hästen och får ryggar en bit är man alltid intressant.

Rank:1, 2, 3, 10, 9, 12, 6, 13, 4, 11, 7, 5

Avd7: Klurigt lopp där 2 Awesome Kronos får första strecket på kapacitet, kan öppna och bra läge. 6 Hipster Am fin senast räknas tidigt. 10 Barbaresco V.W tycker jag oftast gör fina lopp, svår att räkna bort. 8 Unacerveza Broline låter man alltid nöjd med från Untersteiner, med ett oddshöjande spår vill inte jag spricka på den efter kvällens insatser från familjen Untersteiner. Gardera gärna med någon till.

Rank: 2, 6, 10, 8, 9, 7, 3, 1, 11, 4, 5, 12

Avd8: 1 Bodubuilder har visat hur bra man kan vara i sin nya regi och har vunnit med spets och slut från spår ett tidigare. Toppchans att göra samma sak igen och kan vara en spik, men jag dubblar systemet med 9 One Kind of Art som nog är bästa hästen men bakspår och kort distans kan alltid vara klurigt.

Rank:1, 9, 4, 5, 3, 2, 12, 7, 11, 10, 6, 8

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips