V86 Eskilstuna 17 juli » 17 juli | Jimmie - Travstugan.se

V86 Eskilstuna 17 juli

Det låter som några ur Travstugans andelslag kommer att vara på plats under kvällen och jag hoppas att de har lite roliga saker att komma med. Jag analyser som vanligt på hemmaplan och får njuta av det på TV eller i en digital enhet. Lutar däremot åt Bergsåker på torsdag för en trevlig travkväll. Det är även min vecka att spela på Barncancerfondens system så jag hoppas kunna ge tillbaka pengar till alla som hjälper till och ger pengar på det systemet.

Ni kan delta i mina system

https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 18:30.

Jimmie V86 - 25 andelar och de kostar 115 kr st. Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 75 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

Min ranking:
V86 - 2019-07-17 - Eskilstuna

1: 5, 3, 1, 4, 2

2: 2, 7, 3, 9, 10, 8, 11, 4, 12, 1, 5, 6

3: 3, 11, 7, 8, 9, 13, 15, 5, 10, 2, 1, 12, 14, 6, 4

4: 2, 5, 7, 1, 4, 8, 3, 6

5: 5, 8, 2, 4, 10, 1, 9, 12, 3, 6, 11, 7

6: 15, 6, 5, 4, 13, 7, 11, 14, 10, 1, 9, 2, 8, 3

7: 10, 3, 8, 4, 5, 2, 1, 7, 12, 6, 11, 9

8: 2, 7, 8, 9, 1, 4, 5, 3, 10, 6

Avd1: Vi inleder med ett lopp men enbart fem hästar och det är två som sticker ut. 5 Who´s Who har kört försiktigt under årets starter men imponerat med snabba avslutningar, kör man till direkt nu borde man vara vinnaren men ska man sitta sist och köra bara på upploppet kan 3 Vainqueur R.P hålla undan från ledningen. Jag tycker det bara är dessa två som gör upp om det men kommer med största sannolikhet spika 5 Who´s Who som borde vara bäst.

Avd2: Treåriga ston där 2 Ghostintheshell och 7 Jolene Boko imponerat mest på mig, när man från Djuses stall med 7 Jolene Boko ska köra snällt i ryggar gör det att jag rankar 2 Ghostintheshell först och blir ett spikförslag, då jag tror man får överta ledningen. Men treåriga ston är luriga då de utvecklas i så olika etapper och det är kanske inte dumt att ta många? Ska jag gardera vill jag ha med 3 Carry Cash, 9 Sideslip och 10 Fuel Burn.

Avd3: 3 Mama America gick i dödens senast och höll godkänt, innan det ledningen fick bestämma och gick undan, tycker den känns spännande till ca 10% och blir första strecket. 11 Darshana går alltid bra men har inte vunnit ännu i år, 7 Exciting Chip vann senast från dödens och räds inte positionen igen, kan vara värt mycket i ett stolopp. 8 Selma Töll kan öppna bra och kanske köras till spets, blir då svår att slå. Garderar man vidare är det bakspåren.

Avd4: Här låser jag på tre hästar. 2 Ajlexes Cubano trodde jag var på nedgång men imponerade verkligen senast med att vara sådär startsnabb igen och vann ju på ett fint sätt före just 7 Elian Webb som spurtade bra men nådde inte fram, nu med norskt huvudlag kanske man kan hinna ikapp? Jag vill även betala för 5 Coktail Fortuna var hårt spelad på V75 senast men svek, hittar tillbaka nu?

Avd5: Ett svårt lopp över den korta distansen. 5 Ferry Boko får mitt första streck, vann senast efter en resa i ryggar på innerspåret och är nog ingen vinner som bara rundar alla men med en okej resa vinner man kanske? 8 Talassio känns helt bortglömd och kör dom andra från start spurtar man ner många och kanske alla. 2 Pablo Andover vill till ledningen som många andra och den som tar ledningen kanske är vinnaren? 4 Corroded och 1 Sciacallo O.M vill nog också dit. 10 Track Angle skulle också gynnas av tempo.

Avd6: 15 Visa As har tuffa starter med lopp i lördags och nu igen, nu blev det galopp nästa direkt och det var nog bra för denna start. Hästen är tillräckligt bra för att runda alla, men det finns fina hästar på framspår som kommer göra det tufft att gå i spåren. 6 Sweet on You kan nog köras offensivt och har ett bra tempo i kroppen så har man formen blir man svår att nå för de i spåren. 4 Livi Memory spetsar och 5 Hersey Boko kan också öppna bra, alla dessa tre borde få fina resor och räknas. Har man råd streckar man även 13,7,11,14

Avd7: 10 Marrakesh startade sex starter och vann fem ifjol, så visst är det en kanon, Nurmos brukar ha tränat bra inför starterna och de behöver inte lopp i kroppen, trots bakspår och årsdebut i juli toppchans och ett spikförslag. Jag tycker inte hästarna emot har imponerat på mig riktigt, det är 3 U.R.Amazing som jag gillar och ofta har med på mina streckspel men man har haft svårt att vinna.

Avd8: Fyraåringstest och vilka härliga hästar vi får se, även här tar Nurmos ut en grym häst som gör årsdebut i 2 Inti Boko, som har ett bra spår och kan öppna bra. Kommer man till ledningen tidigt tror jag man vinner, ska man gardera får man nog strecka på. 7 Lewis Ale har lopp i kroppen och borde gå framåt, 8 Forfantone Am missgynnas av spåret men kommer avsluta bra. 9 Pinto Bob imponerade stort på mig senast och även om det var sprinterdistans och nu lång distans tror jag den kan skrälla igen. 1 Zlatan och 4 Avant Garde som Bergh väljer att köra lär också vilja göra upp om det.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips