V86 Bjerke/ Solvalla 13 januari » 13 jan. | Jimmie - Travstugan.se

V86 Bjerke/ Solvalla 13 januari

Norge och Sverige delar på denna omgång av V86, någonting som jag personligen inte gillar även om det brukar kunna bli fina vinster från Norge på mina system. Men det tar mera tid och man har inte lika mycket statistik att hitta. Sedan är det charmigare med de svenska tävlingarna.

Men nu ska åttan försöka jobbas in igen.

Ni kan delta i mina system

Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 Analys

Avd1: 1 Staro on the Rocks ser ju ut som en kanonhäst, innerspåret kunde bli en fälla men nu med få hästar så tycker inte jag det ska vara något problem att ta sig ur. Men jag dubblar med 8 Ethoca som jag tycker sett bra ut och är nedstruken två spår och det känns som ett bra lås.


Avd2: 1 Grevin Sisu tycker jag går ner i klass och har ett bra utgångsläge, skulle man nå spets så tror jag att man bara vinner. Men då det är lite oklart så garderar jag med 9 C.R.Nobless och 8 Opalis som är bra hästar och har visat att man är på gång, sista strecket får 5 Titan Igiro som har en kusk i form efter en fin vinst igår.

Avd3: 8 Frier Birk tror jag är bästa hästen och bara man hittar ner i ett bra slagläge borde man vara först över mållinjen, så för mig är det spåret emot. 1 Alsaker Pumbaa, 2 Bråtnesfaks och 3 Reime Kongen har dragit vinstlotterna när det lottades och därför måste de med, sista strecket får 5 Professor O.K som alla skricker om, har sett bra ut tidigare men hur är formen?

Avd4: 1 Power Blaster måste ha toppchans, öppnar fint och går alltid bra, en chansspik kanske? Om man inte spikar så garderar man på och tar med 4 Loveyouecus, 2 Kalas och 9 Genie Am som alla ser intressanta ut streckmässigt. 5 Oliver Hall är vass och intressant från alla positioner och 7 After All Flash är en rysare.

Avd5: 2 Harley D.E får spår två måste vara en bra chans i ett öppet lopp på Bjerke, hästen imponerade stort på mig vid vinsten och positionerna verkar oviktiga, men för mig är det ett klurigt lopp så jag streckar alla. 7 Dream Builder, 1 Massive Speed och 3 Amazing Street betalar jag gärna för. Men som sagt tar alla.

Avd6: 4 Global Winner ska äntligen få stå som vinnare? Jag hoppas det då jag spikar på allt. Tycker hästen oftast är bra och får gå den tunga vägen, kanske blir man denna gång släppt till spets då man är en av få med form och då kanske man får den fördelen? Garderar man tycker jag 2,3 måste med.

Avd7: 2 Brage Hindo, 3 Ilenna Bonanza tror jag står för klassen i loppet och jag tänkte låsa på två men någonting säger man att det kan bli körning mellan dessa och då kan det öppna för någon bakom och därför fyller jag på med 5 Delight Classic och 4 Bianca Sisa.

Avd8: 9 Cassius Ima kommer med bra form och ett bakspår över den längre distansen kan vara positivt, jag får känslan av att man kommer att runda alla tilslut så jag avsuktar med en spännande spik. Ska man gardera så tar man 1 Cash Cowboy, 7 Vavin Love, 3 Raj´s Oh Lord och 6 Worryart.

Min ranking:

V86 - 2021-01-13 - Solvalla/Bjerke

1: 1, 8, 10, 3, 7, 9, 2

2: 1, 9, 8, 5, 3, 4, 6, 2

3: 8, 1, 2, 3, 5, 9, 6, 7, 4

4: 1, 4, 2, 9, 5, 7, 6, 8, 11, 12, 3, 10

5: 2, 7, 1, 3, 4, 6, 5, 8, 9

6: 4, 2, 3, 8, 5, 1, 9, 7, 6

7: 2, 3, 5, 4, 7, 6, 1, 10, 8, 9

8: 9, 1, 7, 3, 6, 8, 2, 10, 12, 11, 4, 5

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 18:30.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Från Axevalla hämtar vi tisdagens V64-omgång och redan i inledningen ser vi Incredible Wine. Femåringen stoltserar med två raka segrar och ska ha god ... Läs travtips

V64 från Axevalla med det utslagsgivande långa upploppet som mäter hela 227 meter. Här behöver man inte sitta i den främre träffen vid upploppets ... Läs travtips

Mojito Day blir troligen svårslagen i lopp 5 på Axevalla ikväll. Boke Palema är tidig bakom och slutar topp 3!2 Boke Palema gör sin första start ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips