V86 Bergsåker/Solvalla 18 november » 17 nov. | Jimmie - Travstugan.se

V86 Bergsåker/Solvalla 18 november

Bergsåker och man sitter fortfarande och drömmer om att stå och frysa utomhus och vänta på att hästarna ska dundra förbi, man vill känna den känslan, man vill höra hovarna, skriken från kuskarna, tugget på banan. Men det verkar som att vi fortsätter att få vänta på möjligheten att vara på banan. Hur som helst så får jag fortsätta följa det från soffan och känner mig redo för en ny V86 omgång.

Ni kan delta i mina system

Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 Analys

Avd1: 1 Mr Mah Can tror jag tar ledningen och därifrån blir man extremt svårslagen, ett givet spikförslag. Skulle man bli av med ledningen och 5 Black and Quick sitter där så är det klart att det kan bli tufft, just 5 Black and Quick som andra streck just på att man kan ta spets. Ska man ta två streck tar man nog gärna något till och då är det 2 Global Brexit och 6 Comes with Age.

Avd2: 7 Kaptah tror jag är bästa hästen och hade utgångsläget varit bättre hade jag nog funderat på att spika. Nu är det första strecket på kvalitet och hittar man en bra position tror jag att man vinner. 5 Vikings Preacher har ingen fin rad, men kommer man till ledningen blir man otroligt intressant. Bakom dessa två är det kanske några intressanta men hur är det med formen och många osäkra över distansen.

Avd3: Monté och många kommer med form både från sulkylopp och montélopp, men kanske det mest spännande är att se om 4 On Track Piraten fungerar under sadeln. Jag kommer strecka på då jag tycker det var ovanligt svårlöst i monté. 2 Galactica och 6 Hambo Transs R. är mina första streck.

Avd4: 6 Armstrong Louis hade jag som idé senast och då var man bara sådär från ryggledaren. Bättre distans nu men hur fungerar voltstart? Jag vågar inte spika men svingar Adielsson runt honom bra och sedan direkt till spets så kanske man bara vinner. 9 Iceland Radio och 11 Kainai Goj tycker jag båda är tillräckligt bra för att vinna trots bakspår och det känns som två intressanta streck bakom.

Avd5: 4 Groupie Doll tror jag öppnar tillräckligt bra för att kunna överta ledningen, från ledningen tror jag att man vinner och ett givet spikförslag. Ska man gardera är det 7 Lisa S.E som visat form men har ett sämre utgångsläge. 2 Bling Bling och bakspåren 9,10 kan utmana om man hittat formen.

Avd6: 9 Tangen Haap tänkte jag spika men när tränaren Björn Karlsson ligger lite lågt och att man ska chans genom att köra i rygg på ettan så kan det lösa sig perfekt och att man vinner med halva upploppet men man kan också bli fast, därför garderar jag. 1 Roli Eld som ska laddas mot spets och nog köra där om man går iväg bra. 12 Vixus och 11 Våler Nikolai är tillräckligt bra för att plocka ner framspårshästarna tror jag och måste med. 4 Art Kjarvald får sista strecket då man är lite ojämn men kan absolut vinna.

Avd7: 2 From the Mine imponerade på mig senast och läge för spets igen, det krävs nog riktigt bra prestationer om man ska plocka ner honom så bra spikförslag. Ska några vinna så är det 9 Makethemark och 7 Shocking Superman som är “elitloppshästar” i alla fall vad man tror själva och har man toppat hästarna kan man plocka ner From the Mine.

Avd8: 8 Behind Bars har verkligen imponerat och från ett bättre spår hade jag inte funderat på om det är en spik eller ej. Nu kan loppet öppnas och spikar man inte måste man få med 3 Silver Load som jag tror spetsar och sedan får vi se vad Jörgen Westholm gör från den positionen. Kanske betalar man även för 5,6,1 åtminstone vid gardering.

Min ranking:
V86 - 2020-11-18 - Solvalla/Bergsåker

1: 1, 5, 2, 6, 8, 7, 3, 4

2: 7, 5, 6, 8, 11, 10, 4, 3, 9, 2, 12, 1

3: 2, 6, 4, 5, 7, 3, 9, 1, 8

4: 6, 9, 11, 10, 8, 4, 7, 1, 2, 5, 3, 12

5: 4, 7, 2, 9, 10, 1, 12, 11, 5, 3, 8, 6

6: 9, 1, 12, 11, 4, 2, 5, 10, 7, 3, 8, 6

7: 2, 9, 7, 6, 5, 8, 3, 1, 4

8: 8, 3, 5, 6, 1, 9, 7, 4, 2, 11, 12, 10Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 18:30.

Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt.

Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna!"

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips