V86 Åby/Solvalla 15 september » 14 sep. | Jimmie Nordberg -…

V86 Åby/Solvalla 15 september

Åby och Solvalla är tillbaka med V86 och det ser helt klart lite svårlöst ut, vilket alltid är spännande. Jag tror Untersteiner är nyckeln till framgång denna onsdag och jag spikar just dessa på det vanliga systemet. 20.30 är vi tillbaka till tidsmässigt och det passar utmärkt för egen del. Bergsåker förra gången när jag var på plats var trevligt och jag hittade alla fyra vinnarna på den banan. Nu hoppas jag hitta alla åtta rätt igen och visa varför jag vann Travstugans V86-champion.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:
Avd1: Långdistans på Åby inleder vi med och 1 Niky Flax gick riktigt bra som trea senast när man var tillbaka i Sverige, bra läge och får en fin resa i spets eller i ryggar och kan spurta vasst, min vinnare. 9 Emoji uppsnackad senast men struken då, tar “revansch” nu? 3 Vikens High Yield verkar trivas bäst utan ryggar och kör nog mot spets, sista strecket får 11 Pastor Power som nu har lopp i kroppen.

Rank:1, 9, 3, 11, 4, 10, 2, 6, 8, 7, 5

Avd2: 8 Algot Zonett är nog bäst i loppet men spåret är inte klockrent och man låter inte 100% säker på att formen sitter, men jag tror det är toppchans och man borde runda alla. 7 Phoenix Photo tycker jag gör bra lopp men står sådär inne i loppet, bra chans om man hittar position. 1 Empire Garbo spetsar och kanske släpper intressant med läget och 3 Giant Shadow har inte visat toppformen men snart sitter den där?

Rank:8, 7, 1, 3, 4, 9, 5, 10, 2, 6

Avd3: 3 Samson trivs på distansen och får första streecket, 5 Hulkern Sisu fick vinna i Norge och är nog sugen på att vinna i Sverige också. 1 Hannibal Face spikades och såg ut att gå mot segern senast, osäker men bra chans om man håller sig till trav.

Rank: 3, 5, 1, 8, 2, 6, 7, 4

Avd4: 2 Vinci Nice spetsade enkelt och gled sedan bara undan, måste var toppchans på samma scenario så jag spikar! Ska man gardera så gillar jag 5 Il Frate Am och 10 Kentucky River.

Rank:2, 5, 10, 8, 12, 9, 3, 1, 6, 11, 4, 7

Avd5: 3 Kirsi Boko tror jag köra samma sak som stallkamraten men på den andra banan, spets och slut, spik nummer 2. Vid gardering tar man med 8 Come On Party, 6 La Sassicaia och 9 Plantinum Tile i första hand men kanske även 10 Nina Ginto och 12 Down Town Girl.

Rank:3, 8, 6, 9, 10, 12, 4, 2, 5, 1, 11, 7

Avd6: Dags för det mest svårlösta loppet för dagen enligt mig. 3 Carroty vek sig helt från spets senast men provar igen? 5 Felicia Zet ser bara bättre och bättre ut, 11 Island Smart och 4 Geisha Brick ser intressanta ut och 6 Roubine hade siktat mot ett annat lopp borde därför ha toppform nu. Jag streckar alla.

Rank: 3, 5, 11, 4, 6, 10, 8, 12, 2, 9, 1, 7

Avd7: 9 Keely Queen Er tror jag kan hänga med bra från start och sedan gå först i tredje och vinna, kanske ett galet spikförslag? 10 Omega Superstar och 12 Global WOrkaholic tror jag båda kan vara med och runda många och ska med vid gardering. 3 Borups Umami och 13 Shapes får sista strecken i loppet på intressant läge och smygform.

Rank: 9, 10, 12, 3, 13, 5, 6, 2, 1, 4, 7, 8, 11

Avd8: 7 Champ Lane är ett spikförslag. Kanske är man bara bäst och rundar de andra? Körs nog offensivt. 8 Global Attention har varit bra men dragit ett svårt läge, men intressant motbud. 2 Bandido Gar bra läge men lite osäker men når man ledningen blir man en tuff nöt att knäcka för de flesta.

Rank: 7, 8, 2, 6, 4, 5, 3, 9, 1, 11, 10, 12

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag kväll och det är premiär för V64 Xpress! Sex V64-lopp i högt tempo ska avverkas från Kalmar och Romme och spiken i omgången är en smart ... Läs travtips

Dags att besöka Färjestad denna härliga lördag och det ser på förhand ut att kunna bli en svårbenad omgång där stora summor ska fördelas! ✅ Vill ... Läs travtips

Förra veckan var nära fina pengar igen på V75 men spiken Eddy West höll tyvärr inte hela vägen. Vi tar nya tag denna veckan med lite roliga spikar ... Läs travtips

Tidiga analysen inför V75 Färjestad V75-1Senast han var ute på V75 som hårt betrodd blev det tyvärr för mycket av det goda och galopp direkt i ... Läs travtips

Då var det dags för lite V75 från Färjestad denna lördag där Unionskampen väntar. För mitt spelande har det äntligen gått bra på ... Läs travtips

Färjestad är värd för veckans V75 omgång omgång och trots ett par starka favoriter tror jag möjligheterna till bra utdelning är mycket stora då det ... Läs travtips

Snart dags för årets travkriterium! En fin treåringskull där hästar som Francesco Zet, Donizetti och Mister Invictus är några av ... Läs travtips