V86 Åby/Solvalla 15 september

Åby och Solvalla är tillbaka med V86 och det ser helt klart lite svårlöst ut, vilket alltid är spännande. Jag tror Untersteiner är nyckeln till framgång denna onsdag och jag spikar just dessa på det vanliga systemet. 20.30 är vi tillbaka till tidsmässigt och det passar utmärkt för egen del. Bergsåker förra gången när jag var på plats var trevligt och jag hittade alla fyra vinnarna på den banan. Nu hoppas jag hitta alla åtta rätt igen och visa varför jag vann Travstugans V86-champion.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:
Avd1: Långdistans på Åby inleder vi med och 1 Niky Flax gick riktigt bra som trea senast när man var tillbaka i Sverige, bra läge och får en fin resa i spets eller i ryggar och kan spurta vasst, min vinnare. 9 Emoji uppsnackad senast men struken då, tar “revansch” nu? 3 Vikens High Yield verkar trivas bäst utan ryggar och kör nog mot spets, sista strecket får 11 Pastor Power som nu har lopp i kroppen.

Rank:1, 9, 3, 11, 4, 10, 2, 6, 8, 7, 5

Avd2: 8 Algot Zonett är nog bäst i loppet men spåret är inte klockrent och man låter inte 100% säker på att formen sitter, men jag tror det är toppchans och man borde runda alla. 7 Phoenix Photo tycker jag gör bra lopp men står sådär inne i loppet, bra chans om man hittar position. 1 Empire Garbo spetsar och kanske släpper intressant med läget och 3 Giant Shadow har inte visat toppformen men snart sitter den där?

Rank:8, 7, 1, 3, 4, 9, 5, 10, 2, 6

Avd3: 3 Samson trivs på distansen och får första streecket, 5 Hulkern Sisu fick vinna i Norge och är nog sugen på att vinna i Sverige också. 1 Hannibal Face spikades och såg ut att gå mot segern senast, osäker men bra chans om man håller sig till trav.

Rank: 3, 5, 1, 8, 2, 6, 7, 4

Avd4: 2 Vinci Nice spetsade enkelt och gled sedan bara undan, måste var toppchans på samma scenario så jag spikar! Ska man gardera så gillar jag 5 Il Frate Am och 10 Kentucky River.

Rank:2, 5, 10, 8, 12, 9, 3, 1, 6, 11, 4, 7

Avd5: 3 Kirsi Boko tror jag köra samma sak som stallkamraten men på den andra banan, spets och slut, spik nummer 2. Vid gardering tar man med 8 Come On Party, 6 La Sassicaia och 9 Plantinum Tile i första hand men kanske även 10 Nina Ginto och 12 Down Town Girl.

Rank:3, 8, 6, 9, 10, 12, 4, 2, 5, 1, 11, 7

Avd6: Dags för det mest svårlösta loppet för dagen enligt mig. 3 Carroty vek sig helt från spets senast men provar igen? 5 Felicia Zet ser bara bättre och bättre ut, 11 Island Smart och 4 Geisha Brick ser intressanta ut och 6 Roubine hade siktat mot ett annat lopp borde därför ha toppform nu. Jag streckar alla.

Rank: 3, 5, 11, 4, 6, 10, 8, 12, 2, 9, 1, 7

Avd7: 9 Keely Queen Er tror jag kan hänga med bra från start och sedan gå först i tredje och vinna, kanske ett galet spikförslag? 10 Omega Superstar och 12 Global WOrkaholic tror jag båda kan vara med och runda många och ska med vid gardering. 3 Borups Umami och 13 Shapes får sista strecken i loppet på intressant läge och smygform.

Rank: 9, 10, 12, 3, 13, 5, 6, 2, 1, 4, 7, 8, 11

Avd8: 7 Champ Lane är ett spikförslag. Kanske är man bara bäst och rundar de andra? Körs nog offensivt. 8 Global Attention har varit bra men dragit ett svårt läge, men intressant motbud. 2 Bandido Gar bra läge men lite osäker men når man ledningen blir man en tuff nöt att knäcka för de flesta.

Rank: 7, 8, 2, 6, 4, 5, 3, 9, 1, 11, 10, 12

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 27 November från Solvalla! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Sju rätt igen i lördags och analysen var helt rätt på det i form av spikar. Bland annat brakvann Rare Magic från spets helt enligt plan. Lite ... Läs travtips

Sista V75-omgången för det här året som det är tillåtet att köra med valfri balans. Dessutom finaler och jackpot, vilket bäddar för en härlig ... Läs travtips

Hej på er!Då var det dags för årets sista V75 där det är tillåtet att köra mad valfri balans, därefter väntar ett par månader med skotvång oavsett ... Läs travtips

Dags för V75 igen med finaler från Solvalla och topplopp rakt igenom med en smaskig Jackpot på 44 miljoner. Sjukt taggad är man och nu ska jag vara ... Läs travtips

Finaler som håller absolut toppklass på Solvalla och dessutom jackpot och extremt spelvänligt. Det här ska bli ruskigt roligt.  Som vanligt ... Läs travtips

Vi har en trevligt jackpot och det kan bli perfekt inför julklappshandeln med en fin vinst. Inte nog med jackpot så är det finaler på Solvalla vilket ... Läs travtips

Finns det något bättre än V75-finaler på Solvalla? Knappast! Det kommer vara gasglatt och tävling på hög nivå och dessutom en härlig jackpot att ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips