V86 Åby/Solvalla

Det är med en härlig form man går in i mitten av veckan och åtta lopp som ska lösas igen. Förra veckan alla rätt i analysen, men tyvärr såldes inte alla andelar och jag tog bort fel hästar. Under söndagen hittade jag alla rätt på GS75 och hade en fin ranking på V64 i måndags med rankingen 2-3-2-1-1-1 så det känns verkligen spännande med V86 på onsdag, V75 på lördag och sedan får vi ser om man hinner fokusera på någon omgång till. Men nu onsdagens V86.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:

Avd1: 12 Run to You imponerade otroligt på mig senast när man rundade och vann enkelt, är man lika bra igen borde man vinna, men det är aldrig lätt att runda alla. Ett spikförslag såklart, vid gardering tycker jag 6 X.Tour och 5 Shemeansmuscle som är startsnabb och nog har spets och ryggledaren och 10 Baldwin. T.M som känns bra för klassen.

Rank:: 12, 6, 10, 5, 13, 14, 9, 7, 3, 2, 1, 11, 4, 8

Avd2: 4 Tilda Express har förklaringar till sina prestationer på slutet, läge för spets och slut, men det finns bra hästar i loppet och jag vill gardera. 7 Staro Onyourmarks känns helt bortglömd och har mött bra hästar på slutet. 1 Rapunzel trivs i ryggar och hoppas på lucka in på upploppet. 5 Isabell Trot känns också bortglömd, går upp i klass men jag tror man kan skrälla. Tar alla!

Rank:4, 7, 1, 5, 9, 6, 8, 2, 10, 3

Avd3: 7 Crown Wise As tror jag tar sig till spets från springspåret och 2 Sobel Caviar tror jag är bästa hästen i fältet och bode inte ha problem med spår två, jag låser på dessa två. Letar man skrällar tycker jag 8 Istania de Viette och 12 Deep Trouble har kapacitet.

Rank:7, 2, 8, 12, 11, 4, 9, 5, 3, 6, 1, 10

Avd4: 4 Somethingroyal är den jag gillar bäst i loppet, hade kanske varit en spik om man testat bilstart tidigare. Men klart intressant och når man spets vinner man tror jag. 7 Mayua Exclsuive är kanske den som gått bäst hittills och är givet motbud. 3 Geisha Brick gynnas av spets så där kommer det laddas och 9 Succession ska gå barfota runt om för första gången, intressant.

Rank:4, 7, 3, 9, 6, 2, 8, 12, 10, 11, 1

Avd5: 6 Oracle Tile tror jag bara är bäst i loppet nu när den stora favoriten blev struken, Oracle Tile kan nog köra framåt tidigt och överta spets. Vid gardering tar man 3 Give Me Five F.R som är bra men vill ha ryggar över distansen, 4 Dortmund och 7 EenymeenyminymoeDK går ner i klass och ska räknas om man inte spikar.

Rank:6, 3, 4, 7, 11, 9, 8, 12, 5, 10, 1

Avd6: 11 Hipster Am kan vara en spik, startar bakom två snabba hästar så man kanske kan komma igenom bra och sitta före favoriten, kanske man man t.o.m köra sig till spets? Jag tror på toppchans för Hipster Am. 7 S.G.Kingstone kommer gå den tunga vägen och borde bli tuff såklart men man gynnas inte av distansen. 1 Mojo Express ska försöka behålla spets och sedan gå undan, sista strecket.

Rank: 11, 7, 1, 12, 3, 5, 4, 2, 8, 9, 10, 6

Avd7: Ännu ett svårt lopp där jag vill strecka många. 3 Kattis J.Boko tycker jag om och hästen gillar den korta distansen och får första strecket. 9 Envy Secret helt bortglömd i mina ögon och har näst bäst segerchans. 11 Down Town Girl ska bli intressant från ett bakspår, hinner man fram? 5 Krisi Boko är startsnabb och ska försöka utmana min vinnare om spets. Ta så många du har råd med.

Rank:3, 9, 11, 5, 7, 4, 2, 1, 6, 10, 12, 8

Avd8: 6 Sidney Celeber var otroligt bra senast och man borde vara minst lika bra nu, körs nog fram direkt till spets sedan får de andra köra om andra priset, jag spikar på allt. 11 Riptide R.D, 3 Mega Star och 9 Four Guys Dream är de som gör upp om det om det skulle strula för min spik.

Rank: 6, 11, 3, 9, 8, 5, 1, 7, 10, 2

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips