V75-tips Spikar två stjärnor

Vi tar upp en bit upp i Sverige för de kommande V75orna innan det är dags för elitloppshelgen. Denna lördag är det Umåker och nästa helg är det Gävle som tar hand om V75. Berth Johanssons Memorial brukar vara en höjdpunkt under denna helg och det kan det bli även i år där vi ser Rome Pays Off och Mister Hercules i första hand.

 • V75-1

2 - har aldrig vunnit med auto.

Kortdistans och många som nog är sugna på att köra framåt direkt här, men frågan är om inte 4 Castor the Star tillslut sitter i spets och borde därför bli favorit och även ett spikförslag då det är toppchans från spets. 1 S.G.Flying Diaval, 2 Prometheus och 3 Twigs Got U öppnar alla bra så visst kan det bli körning och då har framförallt 2 och 3 bra chans. 6 Fabulous Pellini spontant tillsammans med 9 Devils Tongue är intressant utmanare men har dragit sämre lägen och det behövs lite tur på vägen, 11 Geronimo Am var riktigt bra senast men fick ett svårt utgångsläge.

Rank: 4, 6, 9, 3, 2, 11, 8, 1, 12, 7, 10, 5


 • V75-2

9 Bara Mahara har ju varit otroligt bra och känns som den givna första hästen, sitter i andra spår och går ut och tar dödens eller övertar spets så fort som möjligt? Spikförslag. Orosmomenten kan såklart vara voltstarten. Firefoot har kanske dragit ett sämre läge, men tidig emot om man hittar ut. 1 Mizai och 5 Bunch of Budgies tycker jag är intressanta och och 2 NIls Zonett har många tjatat om på slutet är det dags nu? Många garderar nog på och kanske är ingen chanslös om mitt spikförslag kommer bort.

Rank: 9, 8, 2, 1, 5, 7, 12, 10, 4, 11, 6, 3


 • V75-3

1 Don Fanucci Zet kommer såklart bli den stora favoriten i omgången med all rätt, är det innerspåret emot och att de kan lyckas få fast honom? Jag ser dock inte att innerspåret ska bli en fälla. 3 Diamanten öppnar bra och 6 Esprit Sisu skulle nog vilja ladda i väg och försöka komma till spets i ett andra läge om det är så att favoriten skulle göra bort sig.

Rank: 1, 3, 6, 5, 2, 4, 10, 9, 7, 8


 • V75-4

3 har aldrig galopperat på distansen, 2 har aldrig vunnit från spåret.

2 Bugatti Miles och 3 Readly Lavec är de som verkligen imponerat på slutet och dessa två har dragit bra lägen, jag rankar 3 Readly Lavec först då jag tror man tar hand om ledningen. 11 Just a Flirt har gjort några fina lopp men också varit skadad, svårbedömd på svensk mark men rapporterna låter bra och jag vill betala för hästen. 4 Strong Heartbeat är en grym häst men fungerar tyvärr sällan, 1 Condior har läge för spets och släpp och 7 Ellis Pride är en grym avslutare.

Rank: 3, 2, 11, 4, 1, 7, 9, 8, 6, 12, 5, 10


 • V75-5

4 och 6 aldrig vunnit på distansen. 9 aldrig vunnit från bakspår

Femåringsloppet där 10 Mister Hercules imponerade stort vid senaste segern och blir nog favorit här, men 4 Rome Pays Off har ju visat att man också kan vara otroligt bra och har Wäjersten lärt sig hästen nu så blir det oerhört intressant. Man kan ta med sig att oväntat nog har 4 Rome Pays Off och 6 Maesteraemon aldrig vunnit över 2140 meter. 9 Kurri Jari Boko har visat toppform men har inte vunnit från bakspår och det blir nog tufft även att vinna nu..

Rank: 10, 4, 9, 6, 2, 1, 5, 8, 7, 3


 • V75-6

Diamantstoet som känns väldigt svårlöst spontant med 5 Succession som svek mig senast från ledningen, spåret är inte det bästa men kan fungera. 12 Staro Onyourmarks har gjort två otroligt fina lopp och borde enligt mig vara favorit.. 11 Ies Juvel var bra i comebacken senast och borde vara bättre nu, rysare. Dagens mest öppna lopp och jag har svårt att ranka bakom dessa. Jag ändrar fram och tillbaka och har jag råd är det en helgardering. 13 Miss Irma är bra men volt är en osäkerhet, 8 Black Magic Eyes kan mycket men vinner sällan, 15 La Norna tycker jag är otroligt vass när man har formen, säkert laddat hit men svårt läge. 4 Katrine Hill känns bortglömd på första volten och kan tillsammans med 14 Krakas vara riktiga rysare.

Rank: 5, 12, 11, 13, 8, 15, 4, 3, 14, 2, 6, 9, 10, 1, 7


 • V75-7

Vilken härlig avslutning med silverdivisionen över långdistans. 1 Amalencius B.B tror jag är bästa hästen men från det läget tror jag det är stor galopprisk eller tappstart, men jag vågar inte lämna honom utanför systemet- 2 Huddelstone spetsar men släpper nog, kan vinna med lucka. 4 Gardner Shaw och 10 Digital Dominance från Westholm gynnas båda av distansen intressanta båda två. 5 Dwayne Zet har varit sjuk, är man tillbaka i form är man tidig. 9 Swagger har ju varit fantastiskt fin, nu blir det inte att springa på i spets kan gå. Öppet lopp även i avslutningen. Intressanta streckprocent på 3 Xanthis Coktail och 8 One Kind of Art som blir lite bortglömda.

Rank: 9, 1, 2, 4, 5, 10, 7, 3, 11, 12, 6, 8Mina andelssystem  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

  Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

  Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

  Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips