V75-tips: Tillbaka till skolan

Gävle en bana med 178 meters upplopp och ca två meter smalare bana när ma voltar för 1640 eller 2640 istället för 2140, det har påverkat hur jag byggt mitt system denna vecka. Jag tycker det finns några spikförslag men kanske inte så lätt att gå kort i något lopp. Tankarna är klara inför lördagen och två system är öppnade. Var länge sugen på att öppna en tredje men det tar vi när det blir en jackpot.

V75 analys:

Avd1: 8 Arch Lane har ett bakspår i volten och det kan såklart strula, men jag tror Wäjersten löser det på ett bra sätt och går med i spåren och kommer avslutar riktigt bra och kan spurta ner alla. 1 Soul Tan och 7 Anchor Man gör nog upp om spets och kanske ryggledaren, bra chanser att vinna för den som sitter i ledningen. 5 Iceland Radio kan bli för het men visar hög kapacitet, försöker nog hitta ryggar denna gång. 11 Devs Definitif har jag kommit fel på och missat båda vinsterna vågar inte lämnas utanför nu och 12 Axl Brown har bra kapacitet men svårt utgångsläge, men får sista strecket.

Rank: 8, 1, 7, 5, 11, 12, 6, 9, 2, 10, 3, 4

Avd2: 14 Nårje tror jag är starkast och bäst i loppet. Jag tror man kör framåt så fort farten lugnat sig tar dödens eller t.o.m får överta spets och bara är bäst, spikas. Ska man gardera tar man 7 Bäcklös Faron som blir intressant om man når spets och 15 Lome Storm som är intressant om man får rätt ryggar, 13 Kalmar och 10 Solhöjdens Drake har också bra och kanske ska med om man garderar?

Rank:14, 7, 15, 13, 10, 2, 12, 8, 4, 3, 6, 1, 11, 5

Avd3: 3 Milligan´s School tror jag tidigt kan köras till spets sedan får man styra som man vinn och jag tror man vinner enkelt, dagens bästa spik. För den som vill gardera kan man låsa med 7 Global Adventure som alltid gör bra lopp och skulle favoriten vara sjuk så tror jag det är Adielsson som kör smartast och skulle vara vinnaren.

Rank: 3, 7, 11, 8, 12, 9, 2, 6, 1, 4, 5, 10

Avd4: 13 Carry Cash har sprungit på sig fina pengar men jag tycker inte det spelar någon roll, man har bäst segerchans i det här loppet. Det som oroar är att femtespåret är svårt då banan är smalare på den sidan också, plus vanlig vagn som man måste ha nu när det är voltstart. Det blir gardering och jag garderar med så många jag har råd med. Vill man gå på favoriten och bara någon till så tycker jag det normalt borde stå mellan 13 och 10 Crashed Eggs som alltid går bra hela vägen in och 2640 meter borde passa utmärkt. Intressanta drag under 10% är 12 Whelk, 1 Nikki MInaj och framförallt 9 Jamaica Boko till 1%.

Rank:13, 10, 12, 1, 9, 8, 15, 11, 2, 7, 5, 4, 14, 6, 3Avd5: 4 Billy Idol vek ner sig senast och det var tråkigt för mig som spikade, jag tror man tar spets igen och nu är man van med brodd? Jag låser med 2 No Limit Express som sitter i andra spår och håller man sig till trav kan man vara tuff att stå emot sista biten, så lås på 2 och 4. Ska man gardera tycker jag att man måste få med 7 Rocket Boy som kördes ner invändigt över långdistans senast när man inte fick ledningen.

Rank:4, 2, 3, 7, 5, 9, 12, 1, 11, 6, 8, 10

Avd6: 4 Bitcoind´Arc är tillbaka på banan och Nurmos har nog tränat ordentligt när man går ut över tre varv direkt, givet streck. 5 Art Brown har avlsutat bra flera gånger men satt fast senast, känslan är att distansen är bra för hästen. 11 Ilos Sansibar vann väldigt enketl senast och ska med, sista strecket till 3 Borups Tornado som jag hade som rysare senast. Bra läge nu och distansen är fin för hästen, spets och släpp?

Rank: 4, 5, 11, 3, 2, 1, 9, 8, 7, 6, 10, 12

Avd7: 10 Eddy West var oväntat bra för egen del senast och utmanade hela vägen, är man lika bra nu borde man plocka ner alla och är ett spikförslag. 6 Morotai Degato och 9 Indy Lane tycker jag är väldigt bra när man fungerar men ibland kan man inget, givna streck vid gardering. Jag vill även betala för 5 Dark Roadster som jag tror tar hand om ledningen och kanske kör där? 4 Fortune Mearas gillar jag men kanske får man svårt att räcka? Men något säger mig att jag inte vill lämna den utanför om jag garderar.

Rank:10, 6, 9, 4, 5, 3, 8, 11, 2, 7, 1, 12

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i ... Läs travtips

Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången! V86-1 12 ... Läs travtips