V75-tips Lövgren och Untersteiner ska avsluta festen

Jägersro och Svensk Uppfödningslöpning där snackhästen 2 Tetrick Wania blir stor favorit efter sina fantastiska insatser, bara att spika? På Jägersro är det Lugauer och Lövgren som är i toppen på tränarligan, det är Lugauer, Uhrberg och Kolgjini som är toppkuskarna på banan. Det kan vara en tanke att leta efter deras hästar i startlistan i alla fall där man vill gardera. Mina andelar till omgången finns genom att klicka här

V75 analys:

V75-1: Två varv med voltstart och från springspår laddar Uhrberg med 6 Black Mission mot spets, från spets borde det vara toppchans och jag streckar den först. 3 Ideal tycker jag ser mycket spännande ut och under 10% måste ses som ett fynd. 1 Wolf of Wallstreet och 8 Indigo är bra hästar och givna på mina kuponger På den vanliga kupongen streckar jag även 9 Hannibal Face och 12 Rarity A.F.

Rank: 6, 3, 1, 8, 9, 12, 4, 5, 11, 7, 10, 2

V75-2: 9 Georgia Am tror jag kommer göra ett topplopp och hamnar man bara inte för långt bak från start kommer man vara svår att stå emot sista biten. 1 Nocturne Zon går nu barfota igen och har bra läge för spets, kommer leda loppet länge. 11 Eight Hour känns lite bortglömd, har nu ett lopp i kroppen och var bra då men borde vara ännu bättre nu. 13 Alhambra Mail är nog bäst men 40 meter är tufft att ta in även om det brukar bli lättare när det blir kallare. 4 In Style, 5 Baula och 6 Afrodite Face är intressanta om de kan komma iväg bra från start.

Rank: 9, 1, 11, 13, 4, 6, 5, 8, 15, 2, 10, 3, 7, 12, 14

V75-3: 1 Harran Boko tar spets och skulle man få bestämma en bit är det toppchans och en eventuell spik. 5 Mindyourvalue W.F kommer med tre raka segrar och toppform, dödens och sedan tempo och det kan gå. Det kan vara ett vettigt lås, men tror man att man kör för tufft mot varandra så gynnas 3 Gareth Boko och 7 Upstate Face som jag garderar vidare med.

Rank: 1, 5, 3, 7, 10, 9, 6, 8, 2, 4

V75-4: 3 Tetrick Wania 80% är lite högt med tanke på att det är tvååringar som växer så det knackar och det kan vara någon som går framåt enormt med loppen. Det verkar dock som att 3 Tetrick Wania är huvudet högre än motståndarna och procenten är nog lite för hög men man ska vara solklar favorit och ett spikförslag. Ska man gardera så tycker jag att 1 Sommerbrise som sitter i spets och 9 Urban Africa som ska försöka få ryggledaren är de som skulle kunna utmana så jag garderar med dessa två.

Rank: 2, 1, 9, 4, 6, 3, 10, 12, 5, 11, 7, 8

V75-5: Tillsammans med stoloppet tycker jag det är dagens svåraste. 2 Midnight Special har ett bra utgångsläge och har sett fin ut flera gånger, jag tycker den är mycket intressant denna omgång. 5 Rare Magic kan nog köras till spets och blir då intressant. 1 Piemonte är också ett måste streck på ett intressant läge. Jag kommer att gardera på med så många jag har råd med.

Rank: 2, 5, 1, 11, 3, 7, 6, 8, 9, 12, 10, 4

V75-6: 4 Global Beware tror jag spetsar och sedan kan Johan Untersteiner välja att släpp till favoriten över den längre distansen, men man trivs i ledningen så jag tror man kör där och jag spikar till 12%. Vid gardering så tar man 3 Kurri Jari Boko som känns intressant över den längre distansen, 1 Major Ass som kan få rygg på ledaren och skrälla vid lucka och 11 Red Mile Brodde som var bra från spets senast, nu blir det ryggar och det passar nog bättre över den längre distansen.

Rank: 4, 3, 1, 11, 5, 9, 10, 6, 7, 2, 12

V75-7: 5 Oscar L.A var offensiv senast och nära att plocka ner ledaren, nu ett halvvarv längre och det borde gynna hästen. Jag tror att man är bäst för dagen och väljer att spika mig ur trehästarslåset som det nog blir för många. Det kan bli dödens men Lövgren tror jag har satt hästen i absolut toppform. 11 Rackham är ute efter revansch och får en enklare resa denna gång och kan absolut vinna om det inte blir för långt fram. 1 Sweetman spetsar och trivs otroligt bra därifrån, kan bli svår att plocka ner och brukar gå bra även på medeldistansen men denna dag tror jag man får se sig besegrad av en bättre häst för dagen.

Rank: 5, 11, 1, 8, 4, 7, 12, 10, 6, 3, 2, 9


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips