V75-tips Jubileumspokalen


Otroligt härliga lopp och en kväll man gärna varit på denna onsdagkväll på Solvalla, men tyvärr så fanns det inga möjligheter utan jag siktar mot nästa helg och Sundsvall Open Trot.

 • V75-1

3 Destino D.J och Jorma Kontio tror jag läst på och ser till att öppna bra och komma fram tidigt och överta ledningen av största motståndaren 1 Strängnäs Palema, sedan håller man ett bra tempo så att ingen av fyraåringarna hinner ikapp och att inte 1 Strängnäs Palema hittar ut, spikförslag. Skulle man inte lyckas ta sig förbi 1 Strängnäs Palema så skulle jag gärna sitta med den men även 7 Crak di Girifalco som jag vet är riktigt bra när man fungerar.

Rank: 3, 1, 7, 5, 6, 9, 4, 8


 • V75-2

Svårlöst lopp där jag rankar 11 Tipsy Bartender först då jag tror Adielsson kan hitta rätt ryggar och därför vara först över mållinjen sista biten. 2 Karisma Boko och 1 Passion Tile är båda intressant från spår ett och två, båda kan bättre än senast och är nog redo för det. 10 Ivanka Amok kanske är bäst men kommer få göra jobbet, men man vågar sällan lämna bästa hästen utanför. Minst fyra streck gärna fler.

Rank: 11, 2, 10, 1, 3, 7, 8, 12, 5, 6, 4, 9


 • V75-3

Ston ska göra upp och visst känns det intressant med 3 Honey Mearas från ett spår som kan bli perfekt. Man trivs när man är med där framme direkt och slipper innerspåret som kan bli en fälla. Jag tror man hamnar bra på det och sedan måttar Örjan in segern, spikförslag. 2 Sayonara imponerade stort och har toppform, kanske ändå bäst när man får smyga med som nu. 2 Heliade du Goutier var bra på Solvalla senast man var på besök, bra läge och räknas. 7 Chicharita och 8 Zedui Amg är bra men behöver lite stolpe in för att komma in i matchen från spåren.

Rank: 3, 9, 2, 8, 7, 5, 6, 4, 12, 11, 10, 1


 • V75-4

Ingen som vunnit på distansen 2640 meter som startar i detta lopp, det blir det ju i alla fall en ändring på efter loppet. Jag har ju spelat och nämner 7 Red Rum varje gång, hästen var bra senast och nu är det dags att vinna igen tror jag, spikförslag. 4 Likeaboss är nog tuffast emot om man tar sig till spets. 10 Express Love och 9 Cinderella Jet är de som håller ungefär samma kapacitet men bakspåren kan vara klurigt även över de längre distanserna. Kanske gardera på om man inte får någon magkänsla.

Rank: 7, 4, 10, 9, 2, 8, 6, 1, 5, 3


 • V75-5

Två segermaskiner ska mötas och segersviten kommer brytas för någon av 2 Bentley Gar och 7 Margareta Tooma. Den som är först fram kommer få överta ledningen och det är klart intressant för den har nog högst segerchans i loppet. Jag tror 7 Margareta Tooma är först fram och är sugen på att spika därför. 10 Alexi Quick har varit fin och kanske skulle kunna skrälla om de andra två kör för tufft emot varandra.

Rank: 7, 2, 10, 1, 4, 8, 6, 9, 11, 5, 3, 12


 • V75-6

Dagens stora lopp och det är svårt att inte ha 10 San Moteur som favorit då man varit otroligt fin och matchats bra under året. Nu drog man bakspåret och det gör att man kan bli sugen på att gardera men givetvis är man ett spikförslag. 3 Global Badman överraskade när man tog ett initiativ mitt i loppet och överraskade alla genom att ta spets då och höll sedan undan i gulddebuten, bra läge nu och kan skrälla. 4 Mister Hercules rankades i början av året inte lägre än favoriten. Är man tillbaka i slag räknas man tidigt.

Rank: 10, 3, 4, 7, 9, 1, 2, 6, 8, 5


 • V75-7

Vi avslutar med tre varv och 3 King Cole vann på ett otroligt fint sätt senast över tre varv, gör man samma sak igen, övertar spets och bara kontrollerar och vinner säkert? Mycket talar för det, men 11 Global Adventure har också visat toppform och skulle kunna hinna ikapp, 9 Viking Brodde är höga toppar och djupa dagar, fungerar man kan man tugga ner vem som helst. 4 Versace Face behöver smyga lite men vem passar då bättre än Örjan?Rank: 3, 11, 9, 4, 1, 2, 10, 7, 14, 13, 12, 5, 6, 8Mina andelssystem
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips