V75-tips: tidiga tanken 100 Miljoner anledningar

100 miljoner i jackpot och nu ska det inte vara stolpe ut utan vi har tränat tillräckligt för att ha stolpe in istället. Det är en magisk travlördag att se fram emot och det är klasslopp under hela dagen. Nu hoppas jag också att det blir en fantastisk utdelning som jag är med och delar på. Tankarna och systemen är redo.


 • V75-1

Vi inleder V75 med bronsfinalen och jag tror att 5 Born to Run kommer sitta perfekt på det direkt från sitt femtespår och därför är man ett givet spikförslag, då jag tror man kan vinna från alla positioner. VId gardering tar man med 7 Charliebrown Effe som också varit mycket fin, 3 Under Armour som aldrig gör ett dåligt lopp och nu fått ett intressant läge och 1 Santos de Castella som är spetsfavoriten.

Rank: 5, 7, 3, 1, 11, 4, 6, 9, 10, 12, 2, 8


 • V75-2

4 Roll Control är solklar spetsfavorit och denna gång tror jag Westholm har toppchans att leda runt om och är ett spikförslag. 2 Fat Rabbit spikade jag senast när man var bäst i dödens, kanske är man lika bra nu och är given andra häst i loppet. 11 Uncle Silvio har också spikats och trots bakspåret kan man vinna om det blir bra tempo och inte för många i vägen. Bakom dessa så gillar man ju 6 Father Simon, 3 Global Crossover och 10 Return of Mogens men de behöver lite tur för att vara först över mållinjen.

Rank: 4, 2, 11, 6, 3, 10, 1, 8, 7, 5, 9, 12


 • V75-3

4 Hail Mary ska försöka vara före 7 Önas Prince från start då det låter som att 3 Click Bait tänker släppa om någon utmanar tidigt och därför tänker jag att det är spets och slut för 4 Hail Mary. 7 Önas Prince har visat form och var otroligt fin när man plockade ner motståndet från dödens senast men ska normalt inte slå Hail Mary, men har man inte formen på topp där så är man första utmanaren.

Rank: 4, 7, 3, 6, 2, 5, 8, 10, 9, 1


 • V75-4

Jag tycker att tre hästar sticker ut i Svenskt Trav-Oaks och jag har svårt att ranka dessa tre. Min första tanke var att 7 O´Mara Zon tar spets och blir svårslagen men med ändringar till jänkarvagn och helstängt på 2 Bonneville W.I så tänker jag att det kan hända saker och det gör att man kanske kan svara ledningen och blir då svårslagen. 5 Kayla Westwood har också ett bra utgångsläge och kanske i grunden är den bästa hästen?

Rank: 2, 7, 5, 10, 3, 4, 8, 1, 12, 9, 11, 6


 • V75-5

3 Eagle in Disguise har stått över och hade jag inte fått den informationen så hade jag nog spikat, nu vågar jag inte utan kommer dubblera med 2 Viva la Vida Face som verkligen imponerat för Goop. Dessa två tror jag är huvudet högre än motståndarna. Skulle dock 4 Ferox Brick få allt att stämma kan man utmana och visst kommer man göra ett försök nu när det är final. 10 Underbarosåfin gick fantastiskt senast och får man smyga med i tufft tempo kan man tugga ner många.

Rank: 3, 2, 4, 10, 1, 5, 12, 7, 9, 11, 6, 8


 • V75-6

1 Bedazzled Sox tror jag håller upp ledningen och gör man det ser jag inte att någon kan ta sig förbi och därför ett givet spikförslag. 3 Following är motbudet både om spets och seger i första hand och kanske ett vettigt lås? 10 Monastery Boko och 11 Xanthis Harvey har enormt hög kapacitet och skulle de få en perfekt resa i spåren så kan man skrälla.

Rank: 1, 3, 10, 11, 9, 6, 4, 8, 5, 12, 7, 2


 • V75-7

Vi avslutar med tre varv och fyra volter, vilket gör att loppet känns oerhört öppet men jag har landat i att 15 Oracle Tile har högst segerchans, man har mött de bästa på slutet och den hårdheten brukar vara avgörande över tre varv. Att man vunnit över dessa långa distanser tidigare gör det knappast sämre. 13 Amalencius B.B fick sparat senast och det var nog perfekt inför denna starten. 11 King Cole tänkte jag spontant spika och är given på en kupong. På första volten startar nog alla med chans 1 Laredo Boko som leder volten kanske tar spets och har högst segerchans? Men jag streckar gärna alla där framme.

Rank: 15, 13, 11, 1, 4, 3, 2, 5, 6, 14, 9, 7, 8, 10, 12Mina andelssystem
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips