V75 Solvalla 30 maj Elitloppslördagen » 29 maj | Jimmie Nordberg -…

V75 Solvalla 30 maj Elitloppslördagen

Wow nu är vi framme, har värmt upp genom att spela vinnare på hästar som varit fantastiskt bra men blir tvåa i loppen. Tänkte det ska vända ikväll fredag på DD och sedan fortsätta resten av vecka. Kör vanliga andelar inget extra pga helgen utan litar på det jag brukar göra och att vinterformen jag hade ska infinna sig även under sommaren.

Ni kan delta i mina system

https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

eller https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 16:00.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 200 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 100 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

Jimmies chans - 25 andelar och kostar 64 kr st, Ny andel som för att behålla det lite lägre priset är uppdelad i 25 andelar för att göra ett lite mera chansartade system.

Min ranking:

V75 - 2020-05-30 - Solvalla

1: 4, 7, 2, 6, 3, 8, 1, 5, 10, 9

2: 8, 1, 6, 4, 2, 3, 7, 5, 9, 11, 12, 10

3: 6, 2, 1, 11, 5, 4, 8, 3, 9, 7, 12, 10

4: 10, 6, 14, 13, 5, 8, 15, 2, 4, 1, 7, 3, 11, 9

5: 6, 5, 1, 12, 10, 11, 7, 9, 8, 2, 4, 3

6: 1, 2, 6, 3, 12, 5, 9, 8, 7, 4, 11, 10

7: 15, 13, 4, 2, 3, 10, 12, 8, 5, 6, 7, 9, 11, 14, 1

Avd1: Stoeliten inleder som vanligt och visst är det ett givet spikförslag med 4 Double Exposure då man imponerat stort på slutet och slagit mycket bra hästar, kan köras direkt till spets men är inte rädd för dödens heller. Vinner troligtvis oavsett resa, givet spikförslag. Ska man gardera tycker jag det är 7 Mellby Free som gör årsdebut men alltid är riktigt bra och med tempo tar den många. 2 Hevin Boko är riktigt bra och sitter ju i andra spåret, kan bli utmärkt. 6 Tessy D´Ete var mycket fin senast och borde vara bättre nu.

Avd2: Vinner Örjan Kihlström med två favoriter direkt? Jag har känslan av det för 8 Don Fanucci Zet har sett otroligt fin ut och trots spåret så räds man inte motståndet utan körs nog framåt och kan vara nöjd med dödens även om man gärna hittar andra ytter eller ledningen, spikförslag. Ska man gardera är det 1 Velten Limelight som spurtade otroligt bra senast och dragit spår ett igen, hittar man ut är man tuffast emot. 6 Gardner Shaw och 4 Mr Marvelous är båda tillräckligt bra om favoriten har en dålig dag eller får för tuff resa, skrällen kan vara 2 T.Rex Face som tar ledningen?

Avd3: 6 Very Kronos är nog bara bäst, men man vet också att hästen inte riktigt är att lita på och på ett reducerat system är det en given A-häst. Vinner eller galopperar det är ungefär så, nu möter man bra hästar man jag tror vinna eller försvinna även här, spikförslag för den modige. På mitt större system garderar jag med 2 Prosperous och 1 Island Life som båda kan öppna bra och få bra resor. 11 Vincero Gar kanske också måste med då man borde vara ännu bättre nu och 5 Man at Work är aldrig dålig.

Avd4: 10 Anthara Bi runt 10% är ett fynd. Jag tror man öppnar riktigt bra från sitt springspår på 20 meters tillägg och kanske till och med når ledningen, då blir man mycket svårslagen, en riktig chansspik. I ett lopp där man kanske tar alla annars? 6 Karamell Hill och 14 Indra´s Secret är nog de som imponerat mest innan loppet och ska vara favoriter. 13 Argbiggan, 5 Waiting Hill Hall och 8 Sharp Dream är givna motbud vid en gardering. Men som sagt kanske alla?

Avd5: 6 Van Gogh Z.S har varit mycket bra men man har valt att vila i en månad och är det positivt eller negativt. Jag tror man kör framåt och kanske kan nå ledningen då får de andra det svårt. Men 5 Armour As ska försöka hålla ut och den som är första fram mot dödens är nog vinnaren i loppet? Kanske lås på de två bästa? Eller fyller man på med 1 Master Blaster som ska testa massor av ändringar och spetsar?

Avd6: 1 Seimic Wave känns mycket intressant då man varit otroligt bra och når man ledningen så borde det vara absolut toppchans. Men motstånd saknas inte 2 Giant Shadow har en vinnarskalle och 6 Vikens High Yield kanske än större vinnarskalle, vilka hästar och vilken härlig duell det kan bli. När två eller tre duellerar kan det också öppnar för de som kan smyga med, därför tycker jag 3 Nero Maximus, 12 Zap di Girifalco och 5 Guillaume Boko är intressant bakom.

Avd7: Harpers Hanover mitt favoritlopp under lördagen. Det brukar alltid bli sevärt och spännande. 15 Moni Viking imponerade stort på många och är den givna första hästen. Kommer ta ner de flesta. 13 Bles du Gers vann i Danmark och låter som man tror man kan vinna även här. På första volten gillar jag 4 Atik D.L och 2 Ivory di Quattro som båda har kapacitet för att hålla tillräckligt bra fart för att inte bjuda in de som står längst bak. Räcker fyra streck?

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips