V75 Jägersro 4 september

V75 jackpot på fina 59 miljoner, det längtar jag till. Intressanta lopp under lördagen och på söndag kör vi V75 igen med derbyloppen. I onsdags var det fin jackpot på V86 också och jag hängde med länge men jag klarade inte av slutet. Denna gång på hoppas jag vara med och jaga alla rätt igen på V75, här har ju formen varit fin på slutet.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 6 Grandfather Bill är mitt första streck i inledningen. Springspår, snabb ut, tar man hand om ledningen tror jag att man är vinnaren, men då det är fler som jagar ledningen vågar jag inte spika. 2 Astronascente Zac och 1 Vien Ici öppnar båda bra i volt och båda är nog intresserade av spets. 7 Upper Face är bättre än raden och Kolgjini kör sällan passivt. Jag streckar även 8 Mystic Mom och 9 Uncle Töll som gynnas av tempo.

Rank: 6, 2, 7, 8, 9, 1, 5, 11, 3, 10, 12, 4

Avd2: 3 Kapten Brodde tror jag öppnar tillräckligt bra för att överta spets, sedan får man bestämma ca 1500 meter av loppet och då blir det svårt för någon annan att ta sig förbi sista biten, jag spikar. Vid gardering är det 6 Parker och 1 Protector Tile i första hand och kanske även 2 Call to the Bar och 8 Sweety Cash S.W.

Rank:3, 6, 1, 2, 8, 5, 4, 10, 12, 11, 9

Avd3: 6 Rotate har ett okej utgångsläge, det luktar inte spets precis men hästen är bäst i fältet tror jag och kan vinna även från dödens. 4 Beartime tror jag tar hand om ledningen och man har bra form, måste räknas om man inte spikar bästa hästen. Spets och bästa hästen kanske skulle kunna vara ett lås, men mellan dessa två rankar jag 8 Rackham som går upp i klass men imponerade mycket vid finalvinsten senast, tre streck.

Rank: 6, 8, 4, 5, 7, 3, 1, 11, 10, 9, 2

Avd4: 10 Hannibal Face bara dundrade fram senast och blir kanske samma sak nu med springspår på tillägg, framåt och framåt, tror man kan vinna. Kanske ska man låsa med 8 Niford de Baux som imponerat över längre distansen. Jag försöker få med några skrällar bakom och tänker då på 4 Funny Boy som har innerspåret på tillägg, 12 Pewdiepie och 9 Versace Broline som kommer med fin form även de.

Rank: 10, 8, 4, 12, 9, 5, 2, 11, 6, 3, 7, 1, 13

Avd5: 1 Bravo Sabotage tror jag tar spets och sedan kör man där, borde vara bra chans på segern därifrån. 11 Yuvaraj är kanske den med bäst form och är intressant, tillsammans med 8 Gazza B.R som jag tror kan vara skrällen i omgången bara man hittar ner i ett hyfsat läge denna gång. Dessa tre måste med på mina lappar, men fyller gärna på med 6 Pre Calculated, 7 Hindenburg Am och 5 Axel Wind som visat bra form. 10 Iwan Boko och 2 Maggiore agerar lite ojämnt men kan skrälla.

Rank: 1, 11, 8, 6, 7, 5, 10, 2, 12, 4, 9, 3

Avd6: 15 Carry Cash tror jag är den klart bästa hästen och bara man inte får för många hästar i vägen borde man vinna,spikförslag. Men Jägersros spets och slut plus att många kanske vill ut i tredje spår gör att jag garderar med 9 Bon Bini som vann väldigt säkert senast, 10 Eight Hour har gått bra på¨slutet med två raka segrar från ryggledaren och spets. 1 Minnucci Zon har ett fin ut och 8 The Primerose gick bra i derbystokvalet ner i klass nu.

Rank: 15, 9, 10, 1, 8, 2, 7, 14, 13, 3, 12, 11, 6, 5, 4

Avd7: 5 Hevin Boko var fin efter galoppen senast, nu läge att bomba framåt direkt och kanske får överta spets från 1 Miracle Tile som jag tror spetsar och vill nog ha rygg som senast och sen lucka. Mellan finns 3 Activated som imponerade och förstörde mitt system sist så jag slutade på sex rätt. Jag hoppas inte man förstör igen för jag spikar 5 Hevin Boko.

Rank: 5, 1, 3, 7, 9, 6, 8, 10, 4, 2
Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips