V75 Gävle 21 augusti Korta E3

Efter ett otroligt regnoväder har personalen på Gävle fått jobba hårt men det låter som att de ska få till en riktigt fin bana under lördagen, så det hoppas vi verkligen på. I onsdags var det jubileumspokalen med många skrällar och ingen hittade sju rätt så ännu mera pengar till helgens jackpot, det är nu vi ska vara med. Då fick vi se Aetos Kronos öppna bra för första gången och då vinner man på ett fantastiskt bra sätt, WOW säger jag bara. Men nu laddar vi mot Gävle och nya vinster.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: Vi börjar med långdistans och volstart i en härlig bronsdivision. 3 Gogobet Sisu är nog bästa hästen men voltstart och formen är ett frågetecken, dock given första häst för mig. 1 Tale of Jacks flög fram över upploppet senast, skulle man nå ledningen blir man svårslagen, men både 6 Iceland Radio och 7 Xanthis Coktail öppnar bra i volten och Lennartsson häst trivs bra på distansen, dessa fyra måste streckas på mina kuponger. Men har man råd kanske man streckar några till i detta intressanta lopp.

Rank: 3, 1, 6, 7, 4, 2, 10, 8, 12, 5, 9, 11

Avd2: Korta E3 för grabbarna där 2 Francesco Zet blir storfavorit och just nu 70%, att han ska vara favorit är det inget snack om och kan vara ett spikförslag. Imponerade när man tog dödens och bara lämnade de när man ville, men lite “valpig” och lite svårt att veta hur han agerar i loppen. 6 Felix Orlando kan nog köras till spets och då blir man svårslagen ska vara förbättrad. 4 Dowhatyoudodowell tror jag kan skrälla med en bra ryggresa, 7 Chipper Kronos och 1 Ambrosius tycker jag ser mycket fina ut och med en smygresa avslutar de grymt, så får någon av dessa ryggen på de första första kan de skrälla.

Rank: 2, 6, 4, 7, 1, 3, 5, 9, 12, 10, 8

Avd3: 4 Coin Perdu har verkligen kommit tillbaka och även om man inte öppnar snabbt så går man alltid hela vägen in och distansen passar bra, får första strecket för mig, hade varit roligt att höra om Adielsson helst kört Coin Perdu eller 5 Milliondollarrhyme som man styrde in på ett bra sätt senast, kan Fredrik B Larsson hålla hästen lugn borde man nog vara favorit men det är svårt att veta om man lyckas. 11 Heavy Sound har vilat och brukar vara bra efter vila, svårare utgångsläge men tre streck är säkert?

Rank:4, 5, 11, 9, 1, 6, 7, 8, 12, 10, 2, 3

Avd4: 2 Sourire Frö sitter direkt i andra spåret och jag tror inte man tänker sitt fast denna gång, därför streckar jag hästen först. 4 Lefty Gun vann från spets för två starter sedan men var lite seg tillslut och startgalopp senast, Jorma upp, det kanske gör att man går hela vägen? 9 Santos de Castella är bästa hästen men får göra jobbet? Kan såklart runda alla. 7 Stojweiler One och 6 Cena är skrällarna som om de når spets kan skrälla, kanske även 1 Jaguar C.Boko kan göra samma sak?

Rank:2, 4, 9, 7, 6, 1, 5, 11, 12, 8, 10

Avd5: 4 Perpetuate trodde jag inte på senast och det blev galopp efter en bit men var bra med tillbaka. Nu ett halvvarv längre och då tror jag inte man laddar utan kör tillslut och det tror jag gör att man går felfritt och kan vara en spik, Ska man gardera så tar man 8 Epimetheus som var otroligt bra senast men spåret är svårt denna gång. 6 Again Kronos gör det bra varje gång och utan strul är man med länge. 1 Tattoo Avenger och 9 Naheed är bra men behöver man växa in med något lopp till innan man kan utmana om segern? 3 Claw är superskrällen.

Rank: 4, 8, 6, 9, 1, 3, 2, 5, 10, 7, 11, 12

Avd6: Korta E3 för ston och för mig är 2 Isley Mist Sisu solklara första hästen då man öppnar otroligt bra, men visade senast att man också kan plocka ner de bakifrån. Jag tror på spets och slut, spikförslag. 1 Bouillabaisse ska försöka hålla upp ledningen och gör man det blir man verkligen att räkna med. 3 Lacille Boko är riktigt bra men med spår utanför favoriten tror jag det kan bli för tungt för att vinna loppet, men hittar man ner i andra ytter så kan man vara med på fotot. 5 Breeze gick bra senast men hinner man med? 9 Ain´t Misbehavin går ju alltid bra och är svår att räkna bort vid gardering och 7 Impala Am som gick i mål med krafter kvar och borde gått framåt med loppet kan vara superskrällen.

Rank: 2, 1, 3, 5, 7, 9, 10, 6, 4, 11, 8, 12

Avd7: 1 Morotai Degato får på sig jänkarvagnen för första gången så nu blir det maxladdning för att nå spets över den korta distansen och hemmaplan, jag tror man kan lyckas hålla ut den andra med lite hjälp av att många kör och från spets förlorar man inte, spikförslag. 5 Chapuy har varit bra från spets men inte räckt till från andra lägen, andra häst på spetschansen. 8 Eddy West och 11 Van Gogh Z.S måste hoppas på utdragen körning om spets så de kan plocka ner de sista biten. 4 Oxidizer kan öppna bra men jag tror inte man når spets och 7 COunterfeightr gör alltid bra lopp om man blir nedstruken ett spår blir man intressantare.

Rank: 1, 5, 8, 11, 4, 7, 6, 10, 3, 9, 2

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips