V75 Åby mästerskapets lördag

Dags för Svenskt mästerskap och det är flera SM tecken som ska delas ut under dagen och inte nog med det ska även EM guld delas ut. Vilken fantastisk sport vi har framför oss denna eftermiddag.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1:11 Mellby Free är ett fantastiskt sto som det känns som man laddat mot detta och bakspåret är kanske bara oddshöjande? Men jag litar inte på att man bara går runt dessa ston utan garderar. 6 Honey Mearas är kanske den häst som känns mest spännande då man kommer med toppform och ska möta de bästa nu. 1 Dixite Brick och 2 Racing Brodda tycker jag är extremt intressanta från bra lägen och att det finns openstretch. 12 Hevin Boko vill jag också betala för som är tuffaste hästen i fältet.

Rank: 11, 6, 1, 2, 12, 3, 9, 4, 8, 5, 7, 10

Avd2: 4 Ivensong är den som jag tycker ser absolut hetast ut i detta lopp, jag tror man kan vara den som har speeden kvar tillslut när de andra kört klart. 6 Red lady Express spetsar nog och sedan släpper man och hoppas ha speed sparad tills litet. 2 Cobra Killer Gar och 3 Ciak Bi är också vassa från start och går bra hela tiden. 5 Aquarius Face och 8 Invictus Madiba är bra men har lite svårt att vara först, men svåra att lämna utan.

Rank:4, 6, 2, 3, 5, 8, 12, 10, 1, 11, 9

Avd3: 3 Mindyourvalue W.F har varit otroligt bra i monté och jag är säker på att vi kommer få se en grym prestation, jag kommer spika och bläddra vidare. För de som garderar tar man med 2 Rajesh Face och 5 Polycrates Face.

Rank:3, 2, 5, 4, 10, 1, 7, 9, 6, 8

Avd4: 3 Power Lane tror jag tar sig till spets och sedan blir han svår att nå för de andra, men 9 Gerben är otroligt vass och med bästa kusken borde det vara bra chans att utmana. Jag vill även betala för 5 Bravo Sabotage som också kan öppna bra och har bra chans bara det inte blir dödens. 6 The Engine och 1 Lucifer Sam ska försöka smyga med och kan absolut vinna med ryggar en bit.

Rank:3, 9, 5, 6, 1, 8, 12, 10, 4, 7, 2, 11

Avd5: 6 Aetos Kronos har visat toppform, lärt sig öppna bättre och har spår innanför största hotet 7 Don Fanucci Zet som inte har toppformen ännu. Det gör att jag spikar 6 Aetos Kronos. Ska man gardera så låser man med elitloppsvinnaren. Tror man att det skräller ordentligt är det med 2 Extreme och 9 Rackham som kan skrälla.

Rank:6, 7, 2, 9, 3, 10, 8, 5, 1, 11, 4

Avd6: 4 Calgary Games fortsätter bara att imponera och är man lika bra igen kan nog ingen utmana, så självklart spikförslag. Men visst finns det bra hästar i loppet och är man inte som bäst så har 2 San Moteur som nog tar spets bra chans att vinna, från spets eller från ryggledaren. 3 Hirondelle Sibey och 5 Mister Hercules har också visat hög högsta nivå och jag vill betala för dessa också.

Rank:4, 2, 3, 5, 6, 7, 11, 1, 8, 9, 10, 12

Avd7: 7 Esprit Sisu och 10 Very Kronos är de som kommer med toppform och jag tror de kan bli svåra att stå emot för de andra över lång distans. 8 MIlliondollarrhyme har dragit ett tufft utgångsläge, jag tror inte man kan ladda från start över distansen och det gör att jag rankar den trea. 2 Brother Bill tar nog ledningen och kör där. 6 Gareth Boko väntar på den rätta formen igen, kanske skräller man nu.

Rank:7, 10, 8, 2, 6, 3, 4, 12, 11, 5, 1, 9

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips