V64-tips Inleder med musiken och avslutar med ett Scoop

5 miljoner extra i potten under måndagen och travstugan fortsätter att visa form genom att jobba in vinster med jämna mellanrum. Mantorp bjuder på jämna spännande lopp vilket gör att det är en härligt klurig omgång. Detta är starten på jackpotveckan, jackpot här jackpot på onsdagens V86 och lördagens V75. Jag har öppnat alla mina andelar, känslan är att det är dags för en fin vinst igen.

  • V64-1

8 Global Coldplay gör sin tredje start för Nordström, vann senast efter en lite tyngre resa, går framåt med loppet och är man lika bra igen rundar man alla och vinner. Jag tycker det är en bra spik. Ska man gardera så tar man med 5 Edforever som går bra men kan vara ett klurigt utgångsläge.

Rank: 8, 5, 1, 6, 4, 7, 3


  • V64-2

Barfota runt om och jänkarvagn

2 My Cherry Blossom och 5 Utility Face kommer från lite sämre insatser men samtidigt öppnar de bra och blir intressanta om de når spets, barfota runt om och jänkarvagn på 5 Utility Face så man kanske kan köras hela vägen? Borde kanske låsa men fyller på med 10 Extreme A.F som har bra kapacitet även om man gått bäst i spets. 7 Zinfandel och 6 Xanthis Fiction är lite bortglömda men risk för dödens.

Rank 2, 5, 10, 7, 6, 4, 8, 3, 1, 11, 9


  • V64-3

Tränat på för att kunna köra barfota igen?

6 Archis P.R känns mycket intressant och jag fastnade för hästen och tänkte först spika, men 3 Livi Pleasure var otroligt fin med barfota i november och jag får känslan att man tränat på för att få starta barfota igen, så jag vågar inte lämna den utanför, ännu ett lås? Det finns bra hästar från andra lägen också så jag fyller på med 1 Skype, 2 Star Sign som har drömlägen och 9 Leandro Boko har bra smygläge.

Rank 6, 3, 1, 2, 9, 11, 12, 5, 4, 10, 8, 7


  • V64-4

Jag streckar halva fältet då jag inte kan lösa det på något annat sätt. 3 Bontoni Degato öppna bra och kommer man till spets är det toppchans, men 1 Wingait Leif kan öppna bra och jag tror inte man släpper om man kommer före. Därför vill jag betala för 9 Teton Aboveall som har bra kapacitet och kan tugga på i spåren. Vill även ha med 7 Triton som har bra form och alltid går bra.

Rank 3, 9, 1, 7, 5, 6, 2, 8


  • V64-5

Favoriten har galopperat två av två över distansen

9 Green Mamba blir storfavorit här från bakspår, visst kan man vinna men mycket som talar emot så jag tar helst alla. 9 Green Mamba har galopperat två av två på kort distans och även galopperat från bakspår, men högst kapacitet i loppet. 10 Lass Revenue och 8 Mega Star är de jag verkligen gillar bakom favoriten men de har också svåra utgångslägen. 1 Leonas Sami, 5 Vincent Chase och 6 Tournado Dream kan alla mycket men har inte visat toppform, men skulle någon av de nå spets blir de mycket intressanta.

Rank 9, 10, 8, 1, 5, 6, 3, 7, 4, 2


  • V64-6

2 Firebird Scoop fick innerspåret, jag tror det blir bra, det borde vara spets och slut så jag spikar, Ska man inte spika tar man med 7 Oskar Run som är enormt bra men får göra jobbet och då kanske 9 Scarybeary Lixarve får en drömresa i rygg på ledaren eller får rygg på 7 Oskar Run och kan skrälla.

Rank 2, 7, 9, 3, 8, 10, 4, 5, 6, 11

Mina andelar

Jimmies lilla - 15 andelar och kostar 41 kr st. Ett mindre system med samma ranking men ofta en annan spik och en annan uppbyggnad.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips