V64 Halmstad

Halmstad och V64 vilket borde betyda Untersteiner, men jag tycker det finns andra intressanta spikförslag och tycker omgången ser spännande ut, därför öppnar jag båda mina V64 system till kvällen. Formen är för dagen fin med 8 rätt i onsdags på V86 i analysen och sedan 7 rätt igår på GS75.

Ni kan delta i mina system

Jimmie V64 - 10 andelar och kostar 115 kr st. Systemet är det jag skriver i analysen och mitt grundsystem för min V64 omgång.

Jimmies lilla - 15 andelar och kostar 41 kr st. Ett mindre system med samma ranking men ofta en annan spik och en annan uppbyggnad.

V75 analys:

Avd1: 2 Cobbys Olifant kommer med bästa formen och är min spetsfavorit, kanske får man då fuska bort stora delar av loppet och borde hålla undan. Skulle det bli lite körning öppnar det upp ordentligt så spik eller många. 6 Panamera och 3 Infinitus tycker jag är måste strecken vid gardering.

Rank: 2, 6, 3, 4, 8, 9, 5, 7Avd2: 2 Tourzo Power tror jag är bästa hästen och har tyvärr galopperat några gånger, jag tror man stabiliserat sig och kan köras framåt överta spets och vinna, så jag spikar. Ska man gardera är det med 8 Icardi Power, som har dragit ett sämre läge men som jag tror är den som vinnare om min spik galopperar igen.

Rank:2, 8, 1, 6, 3, 10, 11, 7, 4, 9, 5

Avd3: 6 Quenchless Tile är den som jag får känslan av kommer vara först över mållinjen tillslut i detta lopp, kanske från andra ytter? 2 Devs Donator har varit mycket fin i sina starter och borde bli favorit, når man spets är mycket vunnet, men jag tror även 3 Nightwatcher och 5 Vinci Nice kan öppna bra och det kan bli lite körning men jag tror att alla dessa fyra kan vinna.

Rank: 6, 5, 2, 3, 7, 1, 8

Avd4: Dagens svåraste lopp där jag rankar 7 Honeybee Frö först då jag tycker man har bra fart och kapacitet, och blir det inte gåtempo borde man plocka ner alla tillslut. 5 La Diva är mest streckad och skulle man bli släppt till ledningen är det bra chans men från någon annan position tror jag det kan bli tufft. 3 Merzan är intressant från sitt läge.

Rank:7, 5, 3, 1, 9, 6, 8, 4

Avd5: 4 Red Mile Brodde tror jag körs till spets sedan kommer ingen komma ikapp, spik! Tror man på favoritfall måste man strecka 3 Harri K som ska försöka få ryggledaren, 6 Kick the Dust Ås som inte var som bäst senast, kanske även 8 och 2.

Rank:4, 3, 6, 8, 2, 5, 9, 1, 7

Avd6: 5 Federer har gått bra borde ha bra vinstchans om man fungerar i volten, då man fortfarande inte har en seger i volt är det osäkert så kommer jag gardera. 9 Mahara Gutha och 12 Falm tycker jag är mycket intressanta då jag tycker de har hög kapacitet. 1 Andover Heaven och 2 Fire Edition har bra lägen och ska såklart räknas tidigt. 11 Ready Trophy får sista strecket för mig.

Rank:5, 9, 12, 1, 2, 11, 7, 13, 8, 3, 4, 10, 6Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips