V64 Dannero 18 maj

Vi tar oss till Dannero en tisdagkväll och det bjuds på två intressanta kallblodslopp, som dock blev lite tråkigare efter en strykning och fyra lopp där vi har några spännande hästar som ska starta, där det kanske bara är galopp emot? Jag ser fram emot kvällen. Igår hittade jag alla rätt på mina spelförslag men tyvärr såldes inte tillräckligt med andelar och det är tur en sån här gång att inte utdelningen blev så stor. Nya tag en ny omgång.

Ni kan delta i mina system

Jimmie V64 - 10 andelar och kostar 115 kr st. Systemet är det jag skriver i analysen och mitt grundsystem för min V64 omgång.

Jimmies lilla - 15 andelar och kostar 41 kr st. Ett mindre system med samma ranking men ofta en annan spik och en annan uppbyggnad.

V64 analys:

Avd1: 2 Mellby Ia tror jag tar ledningen och sedan får man bestämma en bit och då ser jag ingen som ska kunna utmana sista biten, spikförslag. 6 Sweety Cash S.W första gången bakom startbilen är intressant emot för den som garderar och 3 Eruption kanske och är värd ett streck.

Rank: 2, 6, 3, 10, 5, 9, 8, 1, 7, 11, 4, 12

Avd2: 7 Guli Frodo kanske Björn Karlsson bara rattar runt alla och kan vara en spik, men samtidigt så är det innerspåret på tillägg och det kan strula mycket så jag kommer spika eller ta alla. 9 Soldhöjdens Drake, 6 Tangen Svenn och 10 Norvinn känns som måste streck om man garderar och superrysaren är 11 Nume Vinn.

Rank: 7, 9, 6, 10, 11, 5, 3, 2, 4, 1, 8

Avd3: 1 Smash Into You har vunnit två lopp från ledningen och gör nu debut hos en ny tränare, ska bli intressant om man skulle lyckas behålla spets, men det finns utmanare om spets och vinsten. 9 No Name är nog först emot, 2 Sundbo Dumbo tycker jag ser intressant ut precis som 7 Åckne Elliot som båda är helt ostreckad just nu. Jag gardera gärna på lite här.

Rank: 1, 9, 2, 7, 5, 3, 12, 10, 4, 11, 8, 6

Avd4: 12 Vestpol Gladiator får första strecket nu efter strykningen på min tänka spik, har inte visat form på slutet men det låter som man ska vara redo för bra lopp direkt. 11 Gott Klirr tycker jag alltid går bra och 5 Månremus har ett bra utgångsläge och visat form.

Rank: 12, 11, 5, 13, 8, 10, 9, 7, 2, 6, 3, 4

Avd5: 7 Zidane D.E är mitt givna första streck då jag tror man är bästa hästen i loppet, man ska bara hitta ner i en bra position, men 3 Santos de Castella som Westholm kommer med är dock intressant och ska givetvis streckas om man garderar, borde ha bra chans om man håller sig till trav. 15 Spartan Cougar är ofta bra och gynnas av distansen får en chansstreck.

Rank: 7, 3, 15, 13, 10, 9, 11, 8, 2, 5, 6, 4, 1

Avd6: 8 Everest Sisu tycker jag imponerat på slutet och jag tror man kommer att runda alla tilslut och spikar, ska man gardera tycker jag 5 Faster Than You och 3 Dollar Hornline är de som måste med och kanske tar man även 11 Jeppas Picasso.

Rank: 8, 5, 3, 11, 6, 7, 10, 9, 4, 2, 1

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 18:30

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips