Dagens Dubbel Jägersro 31 juli » 31 juli | Jimmie - Travstugan.se

Dagens Dubbel Jägersro 31 juli

Guld och brons är tillbaka på dubbeln och det är fina och intressanta lopp över den korta distansen. Jag spikar favoriten i första och hoppas att tre hästar räcker i sista.


Avd1: Dagens höjdpunkt och det ska bli intressant att se startrusningen mellan 1 Dante Boko och 2 Diamanten, 3 Volstead och kanske även 6 Pastore Bob, det kommer nog gå fort första 500 meterna, sedan är det dags för 6 Propulsion att kliva in och dominera loppet och jag tror hästen bara vinner. Roligt ska det bli att se 9 Heavy Sound och även 7 Giveitgasandgo, hur de står sig mot dessa.

Rank: 4, 9, 2, 7, 10, 3, 6, 5, 1, 8

Avd2: 6 Urban Kronos har hittat formen och även om det blev galopp senast tror jag det är vinnaren och blir mitt första streck. 1 Othello Victory ska testa laddas och skulle bli intressant att se i ledningen men bara man inte blir fast är det tillräckligt bra för att vinna, 3 Shotproof har form och ett bra läge, får inte missas.

Rank: 6, 1, 3, 5, 9, 11, 12, 2, 7, 10

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips