• Hem
  • Jimmie
  • Dagens Dubbel Eskilstuna 12 november

Dagens Dubbel Eskilstuna 12 november

Breeders finaler för hingstar och valacker är det som dagens dubbel består av och det är spännande och otroligt intressanta finaler som väntar. Det känns långt ifrån lättlöst!

Avd1: Dags för de treåriga hingstarna och valackerna att göra upp. Min vinnare är 1 Hazard boko på läget och att den såg mycket fin ut i ledningen senast, men det krävs nog en del streck för att känna sig helt säker, men på DD blir det spik. 3 Selmer I.H vann från dödens och var verkligen bra och slog då 5 Husse Boko som jag håller högt och måste med. Jagar man skrällar är 7 Capitol Hill mycket spännande om den hittar ner och 9 Free to Party. 2 Lucifer Lan är bra men tror den måste ha det serverat för att vinna.

Rank:1, 3, 5, 7, 2, 9, 4, 11, 8, 10, 12, 6

Avd2:Vi avslutar med fyraåringarna och vilket lopp! 1 Cyper Lane är fantastisk och imponerar varje gång, 2 Rajesh Face är ojämn men helt fantastisk när han funkar. 3 Diamanten verkar vinna allt den vill och det kommer bli otroligt spännande att se loppet. Jag väljer inte mellan dessa utan streckar dem tre.

Rank: 1, 3, 2, 10, 12, 4, 6, 9, 7, 5, 8, 11

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll körs det tävlingar på Mantorp. Jag har hittat ett platsbud som spelas!Det är sällan enkelt att ta in längder när man startar från bakspår ... Läs travtips

Finalomgång på Solvalla som gäller och således sport av mycket hög klass!Här är första tanken kring lördagens V75-omgång.V75-andelarna hittar du ... Läs travtips