Draget i laget » V75 » Örebro » gratis » tips » trav
Draget i laget
Redaktion

Draget i laget V75 Örebro

En mycket intressant jackpot-omgång väntar, där 53 miljoner kronor ska delas ut. Vi har samlat ihop de bästa dragen som våra tipsters har fångat upp i sina analyser.

Lördagens V75-omgång på Örebrotravet lockar med 53 miljoner kronor i jackpot. Till skillnad mot förra omgången, är det nu mer jämnt spelat mellan flera ekipage i många avdelningar. Förmodligen vinner den stora favoriten 4 Global Trust i V75-6 - men i övrigt ser det alltså relativt öppet ut på förhand. Örebro har ett väldigt kort upplopp och många kuskar kommer därför att ladda direkt.
Våra tipsters har i vanlig ordning gjort sitt arbete och analyserat startlistorna in i minsta detalj.

Den här veckan har de kommit fram till följande:

Michael Svensson
"Länge sedan jag varit så glad som när jag fredag morgon slår upp startlistorna inför helgens V75 och ser streckprocenten! Lyckan är inför Örebro obeskrivlig då jag redan i den inledande avdelningen (V75-1) hittar 12 CHAPUY till dryga 2%!!! Bara att tacka och ta emot - för den är en av "måstena" denna omgång. Åke själv upp i sulkyn och med loppet senast på Romme så rapporteras hästen ha gått uppåt i form och här kan man få en bra resa. Avancerar framåt med 600m kvar och drar på en långspurt....tackar!"

Andreas Stenberg

"1 EARN N'BURN i V75-2. Toppform och ser hur fin ut som helst för tillfället. Lite upp till bevis nu då spåret är perfekt och distansen ett plus. Siktar mot ledningen och på en snabb bana i Örebro är de i mina ögon "spets och slut". I ett väldigt öppet lopp som jag ser det kan det till och med vara en chansspik för den vågade...?"

Tobias Nilsson

"Gulddivisionen, tillika V75-3 kommer att bli en fartfest och mitt drag är fullständigt bortglömd.
3 FOSSENS BONUS kommer vara optimalt utrustad och hela spelarkollektivet har glömt bort hur snabb ut Magnus Jakobssons skjutare är! Jag tror han leder loppet länge och två procent smakar ryggbiff!"

Andreas Lundin

"I V75-4 har några av de bästa hästarna fått framspår och här vankas det körning från start för att skaffa sig position. Det passar perfekt för 5 SATO, som tidigare visat att han trivs väldigt bra på just Örebro. Den här kapable fyraåringen har nu ett lopp i kroppen och att tränare Håkan B Johansson själv hoppar upp i sulkyn ser jag som en stor fördel - han känner hästen väl samt bidrar till att insatserna på ekipaget inte blir allt för stora. Här gäller det nog bara att Håkan har ett ordentligt tag om tömmarna inledningsvis, så kommer han att slinka ner perfekt i andra - tredje ytter. Där han sedan kan bida sin tid fram till upploppet, streckad på 5% just nu."

Martin Engström

"Som så ofta är Stoeliten sevärd och jag fortsätter lyfta fram 11 UNIQUE JUNI (V75-5). Hon gjorde det trots allt bra bakom tuffingar i Gulddivisionen senast. Från det här läget får hon en fin smygresa bak i kön och över upploppet kan det bli intressant!"

Joakim Eriksson

”Jag hittar omgångens bästa drag i V75-6. Nummer 6 SPEEDY FACE med Adrian Kolgjini. Ekipaget har fått ett riktigt fint spår den här gången, formen är kanon och man kommer att köra sig till spets. Väl där kommer resterande få det riktigt tufft att hinna fram över Örebros korta upplopp. Hästen gjorde riktigt fina lopp förra året och formen börjar infinna sig på allvar nu. Man väljer att rycka alla skor för första gången i år till den här starten - vilket ger en otroligt fin extraväxel. Jag fattar ingenting, tackar och tar emot den fina streckprocenten som just nu ligger på 1%"

Jimmie Nordberg

"V75-7: Örebro Intn´l är ett öppet lopp över tre varv och jag tycker mig ha hittat tre hästar som bara måste med på kupongen, samtliga streckade under 5% just nu. Jag lyfter fram 6 ENZO AM som skrällde senast efter att ha spetsat, fått rygg, samt lucka tillslut - där han avgjorde mycket enkelt. Spetsläge igen den här gången och han kommer knappast vara sämre nu. Var med som reserv den gången, nu måste han med. Glöm heller inte Berghs hästar."

Övrig information inför V75

  • Starttid: 16:20
  • Plats: Örebro
  • Upploppets längd: 175 m (kort)
  • Väderprognos: SMHI rapporterar uppehåll, ca 7-9 grader
  • Bana: Förväntas bli fin, valfri balans
  • TV-sändning: V75 Direkt Tv12 kl.14:30-18:00, i Tv4 från kl.18:00


V
ill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75 och V86 genom att klicka här. Oavsett vilket – stort lycka till på lördag!

Dela inlägg

Kommentera inlägg