• Hem
 • Draget i Laget - V75 Åbytravet
Draget i laget
Nyheter

Draget i Laget - V75 Åbytravet

12 februari 2021

V75-Champions skall avgöras på Åbytravet! Förra året var det Jörgen Westholm som bärgade hem segern. I år är Örjan Kihlström är favorit att ta hem segern på förhandsoddsen just nu före Erik Adielsson. I Draget i Laget denna vecka bjuder några av våra spelexperter på deras bästa information i omgången.

JIMMIE NORDBERG

- 12 Darlington öppnar vasst och kanske kan köras till spets från springspåret på tillägg, gör man det så tror jag att man vinner just nu runt 10% och mycket intressant, jag är sugen på att spika.

Köp Jimmies V75-andel 

TOBIAS NILSSON

- I V75-7 startar två hästar som båda verkar vara av samma typ. Full fart framåt! När Broadway Sun och Laradja Vrijthout gasat klart, tror jag att 2 Happy Few kan vara en överraskning för spelarkåren.
Hästen är riktigt bra och ”Jocke” håller hästen högt. Näst senast var Ready Cash-sonen grym då han gick merparten av loppet i tredjespår!
Se upp!

Köp Tobias  V75-andel 

JIMMY WESTBERG

- Varnar för 12 Darlington i Avd 3 med underkskattade Daniel Wäjersten i jollen, den här hästen till 10% är given på kupongen!

Köp Jimmys V75-Andel 


MARTIN ENGSTRÖM

- 10 Oracle Tile vann åtta av tolv starter ifjol och senast i sin årsdebut var han femstjärnig. Han är den jag har mest respekt för som motbud till Bugatti Miles och som jag alltid tjatar om är Erik Adielsson, som kör, en mästare att komma iväg bra i voltstart.

    Köp Martins V75-andel

    NIKLAS LINDSTEDT

    - I V75-2 vill jag varna för Nr 15 Filip Winner. I sulkyn sitter Kevin Oscarsson som är minst sagt överkvalificerad i dessa sammanhang. Hästen i fråga är inte alls pjpkig den heller. Stefan Persson vars fru Linda tränar låter riktigt uppåt inför detta lopp. Man har siktat på loppet en tid och eftersom det är spårtrappa så var man medveten om att läget skulle bli krångligt. 3% i skrivande stund!

    Köp Niklas V75-andel 

    MATTIAS KARLSSON

    Baby Boy i V75-3  är ett måstestreck! Nu har hästen fått några lopp i kroppen hos Robban, är startsnabb och kommer garanterat få en fin resa. 2% just nu och han ska definitivt passas på V75-kupongen. 

    Köp Karlssons V75-andel 

    Övrig information inför v75
    • Starttid: 16:20
    • Plats: Åby, Mölndal
    • Upploppets längd: 180 meter
    • Väderprognos: Enligt SMHI ska det bli sol och runt en minusgrad.
    • Bana: Förväntas bli fin.
    • TV-sändning: V75 Direkt TV4 kl.14:00-19:00