Draget i laget » V75 tips » ATG Tillsammans » Andelsspel » Travstugan
  • Hem
  • Draget i laget V75
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget V75

26 juni 2020

En högklassig lördag uppe i norr väntar, med både V75-finaler samt treåringarnas uppgörelser i E3 - där vi ska kora en drottning bland stona och en kung bland våra hingstar & valacker!

Mycket spänning och otroligt fina travlopp att vänta med andra ord. Här nedan följer våra duktiga spelläggares bästa drag inför jackpot-omgången på Bergsåker. Banan med det långa, utslagsgivande upploppet som kanske kan hjälpa oss i jakten på de 58 miljoner som väntar en ensam vinnare när helgens bästa spelform ska avgöras?

Martin Engström
"5 Barbro Kronos i V75-3 spikade jag senast i uttagningen och där hon imponerande riktigt fint. Jag tror hon åter blir att räkna med här och för mig är det vinnaren i loppet. Kan rentav vara en spelvärd spik och som alltid är Svante Båth-tränat redo för ungloppsseger!"

Christian Sandholm
"Mitt drag till lördagens jackpot-omgång blir 11 Månprinsen A.M. i V75-4. Stor favorit kommer 7 Odd Herakles bli, vilket kanske är rätt med tanke på den form han är i. MEN Odd trivs bäst över kort distans, nu är det medel och det är Månprinsens melodi. Senast hästarna möttes saknades 20 meter för Månprinsen för att han skulle hinna förbi. Denna gång skall Melander avancera framåt tidigt och det är en superchans till revansch. Månprinsen finns med på alla mina lappar och spikas på min andel Bottenmetet."

Mattias Åkesson
"Lördagens drag hittar vi i V75-5 där 12 Merrit startar. Hästen har ett iskallt startspår, men är en ruggigt vass avslutare. Med tempo på loppet och lite vingel på favoriten tror jag han kan blåsa ner samtliga. Hemmaplan och fin form är ytterligare faktorer att addera på pluskontot."

Andreas Stenberg
4 Kick Off Classic i V75-5 bara måste jag nämna som den stora miljonsmällen i hela omgången. Han kommer från en fin avslutning senast och fick se sig slagen med knapp marginal. Men den avslutningen? JÖSSES! Det här är en häst som gör fina prestationer om vartannat och kan vara hästen som skiljer agnarna ifrån vetet denna lördag. Tävlar bra ifrån alla positioner och får han sitta och smyga med i 1500m så får övriga ekipage se upp när Kevin släpper loss sista 600, håll igång!"

Jimmie Nordberg
"Jag kommer inte spela utan 6 Only One Winner i V75-7 då han verkligen visat toppform på slutet. Visst, är nog bäst i ledningen och den kan bli svår att nå här. Men kan bli en bra resa ändå och då har han större vinstchans än de 3% han är streckad på just nu. Pass upp!"

Övrig information inför V75

  • Starttid: 16:20
  • Plats: Bergsåker
  • Upploppets längd: 200 meter
  • Väderprognos: Enligt SMHI sol och 23-24 grader
  • Bana: Lätt bana
  • TV-sändning: V75 Direkt TV12 kl.14:30-18:00 TV4 kl.18:00-19:00


V
ill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75, V86 och GS75 genom att klicka på knappen här nedan. Oavsett vilket – stort lycka till på lördag!

Dela inlägg

Kommentera