• Hem
  • Draget i laget » Måstestrecken på Sundbyholm
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » Måstestrecken på Sundbyholm

15 september 2023

Sundbyholmstravet i Eskilstuna är V75-värden denna helg och några av Travstugans spelläggare har som alltid kollat in dragen inför omgången!

FELIX BERGGREN - 10 Filippa B.J. (V75-1)

10 Filippa B.J. i V75-1 blir helt bortglömd den här gången. Hästen går bäst bakifrån vilket folk inte verkar förstå och går absolut bra över 2140 meter även om 1640 är att föredra! 
Voltstart är ett minus, men till skillnad från konkurrenterna går hon alltid i vanlig vagn och det är ett stort plus! Tror hon är med på linjen här och 5% är löjligt lågt…

JIMMIE NORDBERG - 7 Brasco Brodde (V75-2)

7 Brasco Brodde har spår lite för långt ut för att vara spetsfavorit, men man öppnar bra och har bättre form än raden visar och i ett öppet lopp tycker jag att det är ett tidigt streck och därför är 6% mycket spännande.

MARTIN ENGSTRÖM - 12 Without A Doubt (V75-4)

När startlistorna kom ut tog det inte många sekunder innan jag såg 12 Without A Doubt i listan. 
Han gjorde ett topplopp under Elitloppshelgen, var sedan ifrån tre månader och har nu hunnit göra två starter efter uppehållet. Volten hanterar han utan bekymmer och en av de mest skickliga kuskarna i lärlingsloppet sitter upp bakom femåringen. 

I V75-4 ser han inte ens ut att bli tredjehandsfavorit vilket för mig är helt fel! Jag tror Without A Doubt kommer växla förbi majoriteten och för mig är det här förstahästen i loppet!

MARTIN OLSSON - 14 Young King (V75-4)

14 Young King är mest rutinerad i fältet, men har inte riktigt fått till de i år, trots de har man 15 segrar på 63 försök i karriären.
De flesta vinsterna har kommit med barfota runt om och nu testar man den balansen igen!

WILLIAM HERBINGER - 7 Nunja (V75-6)

I den sjätte avdelningen tycker jag det är väldigt intressant på 7 Nunja till just 7 procent? Hästen ska ha utvecklas bra senast halv året och Markus B Svedberg vill nog gärna till spets här. Hemmaplans fördel dessutom!

Följ Travstugan på Youtube