Draget i laget » speltips » V75 » andelsspel » Solänget
Draget i laget
Redaktion

Draget i laget lördag

V75 från Örnsköldsvik bjuder på en spännande omgång där vädrets makter kan ställa till det för favoritspelarna

Dagens största höjdpunkt är givetvis Silverörnen, där fransosen Dreammoko - som numera finns i träning hos Björn Goop, ska försöka försvara sin titel från förra året där han avgjorde efter en mäktig spurt. En hel del fokus riktas även mot själva banan, då det väntas komma en del nederbörd under eftermiddagen som definitivt kan påverka förutsättningarna. 

  • Våra tipsters har i vanlig ordning förberett sig väl och bjuder den här lördagen på följande information:


Jimmie Nordberg
"I V75-2 tror jag att det räcker med några streck i loppet och ett av dessa faller definitivt på 2 LISA S.E. Hästen som bara har två segrar på nästan 40 starter, men toppform och en rad andraplatser - kan vara dags att vinna nu. Streckad på enbart 5 % och ett måste-streck för mig."

Mattias Åkesson
"I V75-2 står 12 GINNY WEASLEY fint inne i loppet och distansen är ett plus. Ensam på voltstart gör det enklare för henne och hon är van att möta betydligt tuffare motstånd! Jag tror hon kan svepa hela fältet och i skrivande stund står hon endast i 15%."

Martin Engström
"Måste-strecket och draget för omgången hittar vi i V75-5. 7 FROM THE MINE går ut i ett vidöppet fält, men tillhör bland de mest formstarka i loppet. Blir märkligt underskattad av spelarna ser det ut som, men kommer garanterat sluta långt framme."

Jocke Eriksson tillägger: 

"Jag hittar mitt bästa drag i V75-5 denna omgång. Det är 7 FROM THE MINE som gjorde ett ruggigt bra lopp senast. Nu har man fått ett kanonbra läge där man lär hitta ner rätt snabbt till ett bra läge. Med detta utgångsläge, förra loppet i kroppen och absolut toppform så tror jag att man bara vinner detta."

Även Andreas Stenberg inflikar:

"Man kommer hit med ruggig form och såg helt magisk ut senast.
Kommer Magnus A Djuse ner i spåret direkt ifrån start så blir dom livsfarliga och till en lockande procent så är den given på kupongen! KÖR SÅ DET RYKER MAGNUS!"

Niklas Lindstedt
"Mitt stora drag i omgången är i V75-5 nr 12 FLAMING ACE SISU. Detta är en riktig kanon som ständigt är underskattad. Sist var hon ute i ett försök till Derbystoet, där det tyvärr blev startgunga. Men hon klarade ändå av att spurta till en fin fjärdeplats mot stenhård konkurrens. Innan den starten tävlade hon i Stochampionatet - där det blev en hedrande femteplats. Glömde jag säga att Peter G Norman har bra stallform för dagen? 5% just nu!"

Övrig information inför V75

  • Starttid: 16:20
  • Plats: Solänget
  • Upploppets längd: 193m
  • Väderprognos: SMHI rapporterar regn, ca 12-14 grader
  • Bana: Förväntas bli något eller mycket krävande
  • TV-sändning: TV12 kl.14:30-17:45, TV4 kl.17:45-19:00 V75 Direkt från Bergsåker.


V
ill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75 och V86 genom att klicka här. Oavsett vilket – stort lycka till idag!

Dela inlägg

Kommentera inlägg