• Hem
  • Draget i laget » Inför Gävle 20 maj 2023!
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » Inför Gävle 20 maj 2023!

19 maj 2023

Gävle är lördagens V75 och vi har som alltid hittat guldkornen i omgången. Kolla in dragen och rygga någon av experterna!

ANDREAS STENBERG - 1 Huddlestone (V75-1)

Spets och slut är melodin i den inledande avdelningen som jag läser loppet och slutsegraren tror jag 1 Huddlestone står som.
Silverdivisionen känns på förhand väldigt blek och jag tror Ulf Ohlsson håller upp innerspåret bakom startbilen och leder hela vägen.

Senast fick hästen harva utvändigt om ledande Gooner och höll farten in som fyra tillslut. Uffe ska styra skutan för första gången och jag tror det blir en vass duo som får besöka vinnarcirkeln omgående!

MARTIN OLSSON - 11 Atomic Face (V75-3)

11 Atomic Face selas ut på hemmaplan, brukar vara = påställt! Var grym när jag såg honom live på Mantorp i ett 5 åringslopp som i princip höll Guldklass och man slog bland annat Iznogoud AM!
Nu möter man ett lite enklare bronsgäng i ett försök 1, spelad till 1%! Riktigt tidig i min rank!

JIMMY WESTBERG - 12 Jet Set Bond (V75-3)

Draget i laget denna vecka kommer kommer i den öppna Bronsdivisionen tillika V75-3, där jag är väldigt nyfiken på Gocciadoros nyförvärv 12 Jet Set Bond

Väl medveten om att spår 12 på 1640m är helt iskallt, så är ändå 4% riktigt kittlande. Hästen står ruskigt bra inne i loppet(då ston har rätt att bära 1.7milj istället för att vara låsta till 900.000 i Brons numera). Sedan har hon matchats i tuffa gäng på Vincennes så detta motstånd räds hon inte. Se upp!

MARTIN ENGSTRÖM - 10 Mister F.Daag (V75-6)

Prins Daniels lopp är ett finfint lopp där jag främst tror på 5 Usain Töll men vi har en nederländare i fältet som jag verkligen hoppas på!
Fjolårets trea i Elitloppet(!) 10 Mister F.Daag tycker jag alltid är att räkna med och jag tycker han går ut mot lite lättare gäng nu än tidigare och därtill sitter Björn Goop upp i jollen. Det kommer garanterat gå undan i loppet och det kan mycket väl bäddar för mistern!

JIMMIE NORDBERG - 5 Celine (V75-7)

5 Celine fick inget drömspår men hästen har toppform och i ett öppet lopp tänker jag att det kan fälla avgörandet sista biten, just nu under 2%.
Hittar den ner i andraspåret så kan den spurta bra och kan vara skrällen i avslutningen.

FELIX BERGGREN - 11 You To Ezme (V75-7)

Veckans drag hittar jag i epilogen och det är nummer 11 You To Ezme.
Tränare Svedberg håller hästen högt och i ett svårt Diamantstolopp tycker jag att hästen står sig ganska bra! Hon vann senast och avgjorde på ett fint sätt! 2% är galet lite och hon åker med tidigt!

Följ Travstugan på Youtube