• Hem
  • Draget i laget » Bollnäs 9 september 2023
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » Bollnäs 9 september 2023

8 september 2023

Vi har som alltid kollen inför lördagens V75. Här är ett par av dragen från Travstugans spelläggare!

WILLIAM HERBINGER - 6 Staro Quantas (V75-2)

Tycker det är intressant på 6 Staro Quantas i den andra avdelningen. Tomas Pettersson som kommer köra hästen är vass i voltstart och hästen själv är startsnabb.
Har perfekt spår och tycker ekipaget är intressant till låga 4% här!

JIMMIE NORDBERG - 8 Zargo (V75-4)

Bakspår men start på innerspåret för 8 Zargo som jag tycker man visat form och känns helt bortglömd just nu till under 5%.
Kan bli fast, men hittar man ut så är det bra chans så det är ett måste streck för mig i kallblodsloppet.

DAVID DABESKOVIC - 12 Always A Pleasure (V75-5)

12 ALWAYS A PLEASURE vill jag höja ett varningens finger för trots att han är lite bortlottad från det här läget. Jag tror det kan bli ordentlig körning från början och det skulle kunna bjuda in Magnus Jakobssons kapabla pålle här.
Han spurtade sylvasst senast bakom Keep Gamble som lär bli favorit i loppet och det är inte omöjligt att det blir snabb revansch här för Always A Pleaure. Med rätta ryggar under slutvarvet så kan det bara smälla till. Håll igång Magnus!

JIMMY WESTBERG - 12 Breeze (V75-6)

Omgången superdrag startar i Diamantsto-försöket tillika V75-6, där 12 Breeze är helt bortglömd av spelarna. Hästen har dubbelt så mycket pengar på kontot kontra favoriterna och är van att starta ifrån tillägg i den här typen av lopp. Nu är det endast en spårtrappa och att man då får hästen till 2% är ett fynd!

MARTIN ENGSTRÖM - 4 Drake Kronos (V75-7)

I avslutningen är mitt drag och av garderingsloppen är detta mitt måstestreck! Jag tycker 4 Drake Kronos ska räknas tidigt! Kort distans är vad han stormälskar och han visade även finfin form på Bergsåker senast över distansen.
Han blir alldeles för underskattad i startfältet!

MATTIAS KARLSSON - 9 Dragons Bar (V75-7)

9 Dragons Bar fick ett riktigt tufft lopp senast men höll starkt till en tredjeplats. Vart hårt spelade i samtliga starter på svensk mark, nu är han spelad i underkant i mitt tycke. Bakspår och Mika Forss behöver inte vara något minus denna gång trots kort distans.

Följ Travstugan på Youtube