Draget i laget » V75 tips » 5 oktober » Skellefteå »ATG Tillsammans »…
Draget i laget
Redaktion

Draget i laget

Vi har samlat ihop de bästa dragen som våra tipsters har fångat upp i sina V75-analyser under veckan - dessa stänkare vill ni absolut inte spricka på.

Förra veckan blev det fem andelar som lyckades pricka sjuan. 
Formen är alltså fin i laget och kanske är det läge att lyssna lite extra på vad våra tipsexperter säger inför den här omgången? Som övrigt känns extremt lurig med både kallt väder som väntar, ett kort upplopp samt det omtalade "open stretch"...

Martin Engström

"VANESSA F.B. är en jag jagat flera gånger om den här säsongen. I ett mycket öppet stolopp tycker jag hon ska räknas tidigt den här gången. Springspår i volten och med två fina insatser inför det här gör Vanessa F.B. högintressant"

Michael Svensson

"En häst som jag följt nära och som jag anser har tagit ett steg upp i utveckling, trots sin ålder, så är det Ulrika Rehns enormt fina valack 2 VOULEZ VOUS som nu startar i V75-5.
I de tre senaste starterna så har V.V. tagit steg för steg och jag tycker absolut inte att man ska räknas bort i denna Silverdivision. Visst har jag respekt för motståndet och vågar inte spika, men C-J Jepson tror jag helt enkelt skiter i vilka han möter!  Visst, det kan vara så att jag är "hemmablind" men: - Je choisirai avec Voulez Vous, voulez-vous???? 
Översättning: Jag plockar med Volulez Vous, kommer du?"

Jimmie Nordberg

"I det näst sista loppet startar 9 ANGLE OF ATTACK som kanske inte varit känd för att gilla långdistans, men visade form senast och har ju en bra speed. Får man rätt resa med ryggar fram till 600 kvar tror jag den fäller många. Under 5% på strecken just nu!

Andreas Stenberg

"I V75-6 startar 1 LITTLEREDCORVETTE som jag tycker känns oerhört spännande här. Man har fin form för dagen och är verkligen en segervan kuse. Här blir det spets ifrån start och sen har man läge att släppa och smyga med hela vägen. Man har slagit hästar av riktigt bra kvalitet tidigare och här finns det oerhörd kapacitet. Ett perfekt utgångsläge och ett riktigt roligt drag som verkligen ska med om man väljer att gardera favoriterna."


Övrig information inför V75

  • Starttid: 16:20
  • Plats: Skellefteå
  • Upploppets längd: 175m (kort) 
  • Open Stretch: Ja
  • Väderprognos: SMHI rapporterar soligt väder under dagen, men kyligt och max 5-6 grader.
  • Bana: Förväntas bli fin, valfri balans
  • TV-sändning: V75 Direkt Tv12 kl.14:30-18:00, i Tv4 från kl.18:00-19:00


V
ill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75 och V86 genom att klicka här. Oavsett vilket – stort lycka till på lördag!

Dela inlägg

Kommentera inlägg