V86-tips och idéer inför Jackpot omgången från Åby/Solvalla 3/11

Det är dags för V86 igen där omgången ännu en gång kryddas på med en Jackpot på 19 miljoner. Omgången delas mellan Åby/Solvalla denna onsdagskväll och det luktar stora pengar lång väg om omgången. Jag gör mina två andelar som vanligt, och dessa finns att Köpa här om man vill. 

🔩 Omgångens spik 

Trumpie

💰 omgångens skrällbud 

Shapes 


Analys: 

 • V86-1 

1 Grant hall har fått ett perfekt läge här. Han har visat sig kunna öppna bra och lär ta ledningen och leda länge. Men jag är inte så säker på att han bara vinner. Galoppera senast och haft en liten pust. 9 Ies Juvel är en bra spurtare som kan bli farlig om hon inte hamnar på vingel. Mött tufft motstånd hela tiden och får inte glömmas här. 13 Piccadilly höll starkt senast och är under utveckling. Skulle det klaffa lite härifrån så lär han sluta i segerstriden. Lövgren har riktigt fin form på stallet. 2 Express Lime har fått ett perfekt läge  och lär ta rygg på favoriten här. Han lär få chansen på open stretch och kan spurta ner hela gänget. Formen är det inget fel på. 5 Shapes blir omgångens skrällbud för mig. Han är formstark och bör få en fin resa härifrån. Kan sänka allt med klaff. Blir återigen barfota bak. Se upp! 

Rank: 1-9-13-2-5-8-6-11-10-12-3-7-4 

 • V86-2 

4 Akilles Face vann på ett övertygande sätt efter vila senast. Fick tidigt ledningen och forsade ifrån till överlägsen seger. Nu lär han få göra grovjobbet för till ledningen lär han inte bli släppt. Han kan krossa dom den tunga vägen också för så högkapabel är han. 5 White Walker är utan tvekan bra, men hur bra? Han springer och halvsover i loppen emellanåt. Han är startsnabb och skulle han komma till ledningen då kan han bli svårfångad. Enda minus jag hittar är att han ska gå med skor. 6 L.L Pod Primo är under kraftig utveckling. Blir det överpace här så kan hans fina spurt räcka hela vägen här. 1 Dorob har fått ett bra läge här. Stod för en vass avslutning senast och kan få loppet härifrån. Örjan Kihlström vet hur man hittar loss in på upploppet. 2 Lovely Concord är min tidiga ledare av loppet, men frågan är om Jorma kör i spets eller släpper. I vilket fall som helst så har han dokumenterad form och får inte nonchaleras här. Vann på ett bra sätt senast från ledningen och ska räknas tidigt. 

Rank: 4-5-6-1-2-7-8-3-9 

 • V86-3 

5 Hipster K är obesegrad i USA i år. Gör nu debut i Sverige efter varit ifrån sen februari på grund av skada. Det är en mycket kapabel häst för klassen men är lite svårbedömd här för mig efter inte startat på länge. Visst kan han bara vara bäst här. Men jag väljer ändå att gardera. 3 Namaste är en bra häst som kan bättre än vad den visade senast. Har fått ett bra läge här och skulle hon löpa upp till sitt fulla kunnande är det ingen som går säker för henne. 8 Kirsi Boko tycker jag är bland de bättre i loppet. Dåligt läge nu men skulle det klaffa lite härifrån så tror jag hon är med på målfotot. 4 F.the Big New har fin form och ser ut att få en bra resa härifrån. Thomas Uhrberg i vagnen på en Steen Juul häst är spännande, det såg vi senast i lördags med Extreme. 1 Thai Sansa kommer få ett fint lopp vid sargen och kommer bli livsfarlig på open stretch. Startsnabb och speedig märr som är i fin form. 

Rank: 5-3-8-4-1-2-6-7-9 

 • V86-4 

Här tar jag ställning och spikar 11 Broadway Oro. Han har varit mycket bra på slutet. Bakspår tror jag är bra för honom nu när det är 2640 meter. Härifrån kan han ta det lite lugnt i början till han har travat in sig ordentligt och sen tror jag han bara krossar de här gänget. Så pass bra är han. Tycker även att han möter sämre motstånd än vad han brukar möta. Barfota fram nu också och det är ett stort plus. Jag tar ställning här! 

Rank: 11-6-4-1-7-12-10-5-2-9-3-8 

 • V86-5 

Här rankar jag 10 My Story Is True först. Kommer från två raka segrar på ett övertygande sätt och är under stark utveckling. Skulle det klaffa lite härifrån så tror jag han blir svår att stå emot. 3 Matchpoint Pellini matchas hårt just nu. Starta redan i torsdags men det hela sluta med galopp. Snabb ut och är ett givet bud felfri. 15 Lucky Guy Boko är en fin treåring som har tagit fyra raka segrar. Sämsta läget här och behöver lite tur härifrån. Men klaffar det bara lite härifrån så lär han vara med i segerdiskussionen. Barfota runt om nu också. 13 Encru Cloc är en bra häst som tål grovjobb och har formen i zenit. Vann senast trots galopp och visade hur bra han är. Glöm inte honom här! 2 Charter Party har fått ett fint läge här och kan få loppet. Han har spurtat fint i de senaste starterna och lär få chansen på open stretch nu. Jänkarvagnen åker på till denna start. 

Rank: 10-3-15-13-2-4-9-5-14-1-8-12-11-6-7 

 • V86-6 

6 Felicia Zet tog sin första seger senast på ett mycket bra sätt. Daniel Reden håller henne riktigt högt och kan vara en ny stjärna i hans stall. Nu ska hon gå barfota runt om för första gången. Det kan ju bli bakslag på det. Så jag väljer att gardera. Jag tror inte hon kommer till ledningen här heller och kan bli sårbar. 4 Ninepoints Candy har sett fin ut i skymundan på slutet. Jag tror Westholm tar ledningen här och kan leda loppet runt om. Nu åker även jänkarvagnen på. Hon är tidig för mig. 8 Roubine är bland de bättre i loppet, men har fått sämsta läget här. Skulle Björn hitta en någorlunda  fin position härifrån så lär hon vara med dom till slut. 10 Swept Wing tog sin första seger senast med en visslande avslutning. Hon är i riktigt bra form nu och skulle det bli överpace här så lär hennes spurt bita bra igen över upploppet. 

Rank: 6-4-8-10-2-1-9-3-11-7-5 

 • V86-7 

2 Garden Leave var mycket fin senast då hon vann överlägset från ledningen. Här lär hon ta spets igen och kan leda hela vägen igen. Men jag tycker motståndet är hårdare nu än sist och väljer att strecka på. 4 Nocturne Zon visade fortsatt bra form senast mot hårt motstånd. Har varit riktigt fin vid segrarna innan. Startsnabb och lär få en fin resa i rygg på favoriten. Sen vet vi alla att Åby har open stretch och hon lär få chansen. 7 Lilliannes Love tycker jag är värd en fullträff snart. Hon har varit hårt betrodd i sina starter men åkt dit snöpligt ett par gånger. Med lite klaff på loppet så kanske det är hennes  tur att få sätta nosen först. 3 Readly’s Dream har fått ett bra läge här. En snabb märr som gynnas om det blir överpace. Då lär hennes speed bita bra över upploppet. 11 Gurli Tinghöj har varit fin vid segrarna i Danmark och är intressant trots läget här. Spännande häst. 

Rank: 2-4-7-3-11-1-9-6-12-10-8-5 

 • V86-8 

Jag avslutar Jackpot omgången med en spik. Det är 12 Trumpie. Han står bra inne i loppet och är van att möta hårdare motstånd än vad han möter här. Visst han har pausat nu i två månader, men jag tror inte det spelar någon roll här. Skulle Westerholm få för sig att avancera tidigt i loppet så tror jag han kan även bli släppt till ledningen och då ser jag ingen som kan slå honom. Han kan även vinna med andra scenarior. Han ska bara vara bäst här. 

Rank: 12-6-5-13-3-4-10-7-2-8-11-9-1 


Detta var lite tidiga tankar inför omgången. Det är bara preliminära rader och kan komma ändras vid strykningar eller värmningsintryck. Jag hoppas ni vill hänga på en andel och gunga in åttan tillsammans. Ni hittar mina andelar på länken nedanför.

Lycka till med era spel! 

/DavidBästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips