V75-tips och idéer inför Jackpot-omgången på Jägersro!

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Jägersro den 9 april. Här ska jag försöka dra nytta av att det är lite av hemmaplan för min del och sjuan ska in. Omgången ser riktigt klurig ut och jag tror på fin utdelning.

Nu kör vi igång V75-analysen!

🔩 Omgångens spikar

 • 4 Rackham/ 8 Eros Zola

💥 Omgångens skrällbud

 • 4 Gerben

 • V75-1 1640m Auto

Stolopp inleder omgången och jag ger förtroendet till 1 Lady Beluga och jag anar att Joakim Lövgren har sneglat mot det här loppet under en tid och hästen var helt överlägsen i årsdebuten näst senast. Det blev galopp senast från femtespår i voltstart senast men nu blir det full rulle från innerspåret bakom bilen och hon har tagit spets från innerspår tidigare. Lyckas Lövgren ta ledningen här med henne så kan det hålla hela vägen fast det är hårdare motstånd. 3 Hindy Heikant har varit bra vid två spetssegrar innan förlusten från bakspår senast. Jag tror inte hon är startsnabb nog för att ta ledningen direkt men kan få en fin resa i ryggledaren och med lucka i tid så kan det bli intressant. 5 Heloise Am har ett bättre läge än vanligt och även om hon kanske inte är något spetsbud så kan hon vara tuffast sista biten. Hon har tävlat med skor och kan få ett rejält lyft med barfota runt om och jänkarvagn. 6 Georgia Am öppnar snabbt men har flera snabba invändigt och kan behöva en del tur för att hitta en bra position. Skulle det klaffa lite så är hon ett het segerbud. 9 Excuse Me var grym utvändigt ledaren senast, men bakspår är tufft. Kapabel madam som inte ska nonchaleras trots bakspåret.

Rank: 1-3-5-6-9-2-10-11-4-7-8-12

 • V75-2 2640m Volt

Klass II och jag streckar fem kusar som jag tycker vi kommer långt på. 9 Kentucky River visade vid några tillfällen härliga fartresurser som tre-åring. Per Nordström umgås med derbytankar om honom och är inte missnöjd med bakspåret på lördag. Hästen har blandat och gett lite och har gjort bort sig en del. Men sköter han sig hela vägen kan han bli tung att stå emot över upploppet. 1 Lucky Guy Boko är spetsfavorit och kommer från Lövgrens formstarka stall. Han står nästan på kronan rätt inne i det här loppet. Nu blir det dessutom barfota runt om och han kan bli en svår nöt att knäcka från ledningen. Men jag vill även ha med Lövgrens andra häst i loppet, nämligen 6 Fantom Godiva. Denne har en tendens att springa och bryta i loppen och trivs nog allra bäst på innerspår. Jag tror han kan hitta ryggledaren och med lucka i tid så kan det bli en trevlig överraskning. 5 Le Piment kan mycket men inte helt okomplicerad. Han är bäst med offensiva upplägg och skulle han trava hela vägen så kan han vinna på ren styrka. 8 Grappa Boy var kanske lite blek om nosen senast då han som storfavorit fick nöja sig med tredjeplatsen från ledningen. Nu blir det lättning i balansen och han kan få en fin smygresa vid sargen nu. kommer luckan så.....

Rank: 9-1-6-5-8-2-7-4-3-12-10-11

 • V75-3 2640m Auto

Silverdivisionen och här kommer min första spik i omgången. 4 Rackham är snart uppe i högsta klassen och får ta upp kampen mot de bästa. Han är storväxt och inte helt enkel att träna i full form. Men inför årsdebuten hade han varit rappare i träningen och det syntes även i loppet. Efter att ha körts fram i dödens så valde Christoffer Eriksson att satsa allt på ett kort i sista sväng och rycka ifrån sina konkurrenter och det var sånär att det gick hem, men E.Type Cash hann precis förbi sista biten. Jag tror han är redo för en topprestation nu. Han har visat att han kan öppna bra vid laddning och han har bra chans att kunna köra sig till spets och väl där är han hästen att slå. Jag singelstreckar!

Rank: 4-6-5-10-7-8-2-3-1-9-11-12

 • V75-4 2140m Volt

Stolopp och ett öppet sådant. 13 Namanga Bo är obesegrad i ny regi och kommer med två raka segrar. Senast på Momarken så vann hon från ledningen och såg helt underbar ut. Hon kan hamna bättre till från start och är ett givet streck. Är redan klar för finalen under elitloppshelgen men det är ett tag kvar och körs knappast snällt. 11 EenymeenyminymoeDK stod illa till på Solvalla senast och hon var inte heller som bäst. Hon står bra inne på pengarna och möter lämpligt motstånd men det kan strula från innerspår och det gäller att Flemming inte hamnar för långt bak i fältet. Om det klaffar med rätt ryggar blir hon svår att stå emot för hästarna på första volten. 7 Chantal Jet är också ett tidigt segerbud här. Hon var överlägsen vid en V75-seger på Mantorp i januari. Nu är hon säkert bra direkt efter uppehåll och skorna åker av. Kan bli svår att fånga in om hon kommer ut från innerspåret och hittar bra position. 9 Nocturne Zon är en lovande fyraåring som kördes snällt som tvåa i årsdebuten. Barfota nu och Lövgrens val av hans två hästar i loppet. Hon är värd att passa här eftersom hon matchas mot Drottning Silvias pokal. 15 Zante Grif är kapabel men fungerar inte som bäst i travet varje gång. Skulle hon ha en bra dag så går ingen säker här.

Rank: 13-11-7-9-15-1-3-2-8-5-14-4-12-6-10

 • V75-5 2140m Auto

Klass I och jag tycker det är ett riktigt getingbo. Här ska man nog inte gå kort utan strecka så långt plånboken räcker. 3 Under Armour verkar man ha hittat rätt med sen Lövgren tog över som tränare. Han har ett bra läge och kan öppna vettigt från start. Kan han hålla ut de utvändiga så är det inte omöjligt att han kan hitta till ledningen men det kan gå även om han skulle få svar då han visat att han tål jobb. 4 Gerben är min rysare i omgången. Han har lopp i kroppen och från ett fint läge bör han hamna bra till. Han är stark och rejäl och kan avsluta bra. Det blir även första barfota runt om och det tycker jag är riktigt intressant. jag säger bara SE UPP! 12 Indigo är en klassig fux som tagit två segrar på svensk mark i behändig stil efter att ha fått bestämma i spets. Nu har han fått sämsta läget vilket såklart försvårar men kunnande finns och Rick Ebbinge presenterar sina hästar i fint skick. kan bli jobbig att stå emot vid minsta klaff. 11 King of Greenwood är ett krutpaket som är vass när han får sina resor. Kan inte göra allt för mycket själv i loppen men med rätt ryggar under slutrundan fäller han många. 5 Akilles Face är kapabel fast strulig. Visade delar av sitt register vid vinsterna och har vunnit fyra av fem felfria lopp. Spännande om det blir första jänkarvagn, duger bra här.

Rank: 3-4-12-11-5-2-9-1-8-6-7-10

 • V75-6 1640m Auto

Bronsdivisionen och jag drar till med en chansspik. 8 Eros Zola ligger Flemming Jensen lite lågt på, men trots läget måste han ändå nämnas med stor respekt. Det här är en vinnartyp som kan allt i ljusa stunder. Fast det är årsdebut så tror jag han har en fin chans ändå. Jag tror det blir bra tempo på det här loppet eftersom många vill till ledningen och det lär gynna min spik kraftigt. Eftersom de mer betrodda som 5 Tom n`JerryDiamant och 10 Orkan von Haithabu har varit strukna inför det här och det är lite svårbedömd form på dessa så tycker jag att Eros Zola är spännande till endast 7%. Det är även två strykningar som har tillkommit och då kan han faktiskt hitta en vettig position med lite tur. Med klaff och tempo på loppet så tror jag Iceman vinner det här loppet.

Rank: 8-5-10-3-6-2-4-1-11-12

 • V75-7 2140m Auto

Gulddivisionen avslutar Jackpot-omgången och jag streckar 3 kusar som vi kommer långt på. 3 Very Kronos hade ett väldigt fint 2021. Segrarna i Sundsvall Open Trot och Svenskt Mästerskap stack ut och när han fungerar så är det inte många som är bättre. Årsdebuten är avklarad och även fast förutsättningarna inte var de bästa där så fanns det mer att önska av prestationen. Nu blir det det optimal balans och från fint läge har han bra chans att hitta till ledningen, en position han trivs förträffligt i och där han bara förlorat en gång. Fin chans till spets och slut. 6 Upstate Face stod för en fin årsdebut som lovade mer men senast hade han inget flyt och brukades inte för fullt. Han lär vara redo för en stark prestation men läget jämfört med de tuffaste konkurrenterna sätter ner möjligheterna. Ska ändå räknas tidigt och är ett givet streck. 1 Express Jet är matchad mot tuffaste tänkbara motstånd i Frankrike. Kan öppna bra och får ett fint lopp. Skulle luckan uppenbara sig i tid så kan det bli en rolig kväll för Pierre Vercruysse. Tidigt motbud.

Rank: 3-6-1-2-11-8-10-5-9-7-4

 • Detta var mina tidiga tankar inför Jackpot-omgången på Jägersro. Hemmaplan för min del och det ska vi utnyttja. Så jag hoppas ni vill hänga på en andel så vi kan ta del av miljonerna! Obs kom ihåg detta är preliminära rader och förändringar kan förekomma.👊

Vi ses i vinnarcirkeln gott folk!🤩💸


/ David Dabeskovic


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips