V75-tips och idéer inför Jackpot-omgången på Eskilstuna!

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Eskilstuna den 12 november. Lite stolpe ut på sistone, men snart blir det stolpe in och då vill man inte stå utanför. Ni hittar mina andelar här.

  🥇 SPIKFÖRSLAGEN

  V75-3

  3 Hidalgo Heldia var riktigt fin vid segern i tyska Breeders Crown senast. Han höll undan för en så pass bra häst som Toto Barosso som testar gulddivisionen nu. Så visst finns det bra kapacitet i honom. Här har han fått ett fint spår och eftersom han är kvick ut, och skulle han sno åt sig ledningen så tror jag han blir svår att plocka ner. Skulle de missa ledningen så har han dock visat att han fungerar bakifrån också så det är ingen katastrof. Jorma Kontio ska sköta spakarna igen och det ser jag som positivt. Fin spik till 29%!

  V75-6

  2 Miss Imperatrice får bli min andra spik i omgången. Timo Nurmos hästar går som tåget för tillfället och jag tror på en ny framgång på lördag med det här fina stoet. Hon har vunnit sex av åtta starter och fler lär komma. Hon har skyhög kapacitet och lär bli mycket svårslagen bara hon klarar av startmomentet. Gör hon det så tror jag Erik Adielsson har bra chans att köra sig till ledningen och stanna där hela vägen in till mål. Toppchans felfri och jag spikar. 

  💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

  V75-1

  7 Falcon AM var väl inte lika bra senast som i starterna innan. Men han är åtgärdad efter senaste starten och nu växlar man upp med barfota runt om eventuellt med helstängt huvudlag. Han är ju riktigt kvick ut och jag tror han kan sitta i spets in i första sväng och då tycker jag han är intressant till dessa rådande procent som han står i just nu. Håll igång Claes Sjöström!

  V75-4

  4 Digital Class är en riktig sedelpress som sprungit in en miljon i år. Hon var SM-tvåa näst senast bakom Honey Mearas trots ett tungt lopp. Digital är en stentuff märr som går hela vägen in till mål. Senast var hon sämre, men det hade sina förklaringar med att hon gillade inte underlaget, så man ska inte ta så hårt på det. Formen är säkert intakt. Nu möter hon en del bra motståndare som Margareta Tooma och Fifty Cent Piece. Men när två strider händer det ofta att en tredje slår till och varför inte Digitalen? 9% tar jag alla dagar i veckan.

  • Detta var mina tidiga tankar inför omgången på Eskilstuna. Nu jobbar vi in miljonerna tillsammans och gungar in en fin sjua. Häng på för snart smäller det och då vill man inte stå utanför! Obs kom ihåg detta är preliminära rader och förändringar kan förekomma.👊

  Vi ses i vinnarcirkeln gott folk!🤩💸


  / David Dabeskovic
  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
  Välkomstbonus
  Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
  Hämta bonus Besök hemsidan

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

  April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

  Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips