V75-tips med lite idéer inför omgången på Eskilstuna

Dags för V75 igen och denna gång står Eskilstuna som värd för omgången. Jag kan säga så här att det finns ingen klar spik i omgången som bara ska gå ut och vinna sitt lopp till 70%. Därför måste man bara älska såna här omgångar och gå på sina småfräcka spikar och skrika in dom denna lördag. Jag kommer förlita mig på en och samma kusk på mina småfräcka spikar. Gissa vem! Jag gör mina två andelar som vanligt, och dessa finns att Köpa här om man vill.


🔩 Omgångens spik 

10 Wallawalla Broline 

🔥 Omgångens skrällbud 

8 Beartime 


V75-analys: 

 • V75-1 

STL Stoeliten inleder denna kluriga omgång och många lär förlita sig på 5 Hevin Boko som spik. Rätt eller fel är en bra fråga. Men jag väljer att gadda. Senast så tappade hon från start och var inte alls med i bilden efter att det blev omstart. Om det var Forss fel eller Hevin Bokos som inte ville vara med låter jag vara osagt. Hevin är en dam med ett välkänt temperament. De dagar som hon kan använda det till sin fördel så är det inte många ston som orkar stå emot henne. Jag är lite osäker på hennes form för dagen och väljer ett par streck till. 8 Mellby Free vann på stumma ben senast men starkt ändå att vinna i Gulddivisionen. Trots spår åtta så är det tänkbart att Björn Goop kör sig till spets för att sedan söka ryggen på Hevin Boko och hoppas på lucka till slut. Formen är fin iallafall. 6 Unique Juni kördes lite på chans senast och det löste sig aldrig. Lär få chansen denna gång. Barfota/bike samt Örjan upp nu. Måste passas. 9 Millie Millionaire visade senast att hon svarat bra på den omlagda träningen och såg ut som en ny häst. Det blev spets och slut. Kan få loppet härifrån. 4 Racing Brodda fick för långt fram senast men gick rätt bra. Är snabb ut vid laddning och väljer man att köra i ledningen så kan hon kanske få maska bort en bit av loppet och blir då farlig. 

Rank: 5-8-6-9-4-1-2-10-3-12-7-11 

 • V75-2 

Klass II och här gäller en eller alla och jag fastnar för det sista alternativet. Jag nämner några efter min ranking av loppet. 3 That’s So Clever är en stor och reslig treåring som fick sparat i Kriteriet. Han har onekligen hittat en växel till sen man ryckt skorna på honom. Han var helläcker från spets senast. Snabb ut och kan bli svårfångad. 10 La Verite har hög kapacitet för sin klass. Det är en liten hetsig herre som kan ödsla mycket krafter i onödan. Jag räknar med att Kontio kör offensivt i ett tidigt skede och sedan kan duellen mot min tipsetta börja. 8 Izor Sisu var riktigt rejäl vid segern för tre starter sen. Lite väl mycket galopper på sistone men kapabel rackare. Skulle han hålla sig i trav så blir han att räkna med här. Jänkarvagnen åker på nu och distansen är bara plus. 6 Oskar Run är en stark kuse som går hela vägen in i mål varje gång. Har vunnit över distansen och det är klar fördel. Ska gå första gången med rycktussar nu och det kan ge enorm effekt. Mitt fidusbud här! 

Rank: 3-10-8-6-5-2-7-9-1-4-11 

 • V75-3 

Guldivisionen står på tur och vilket öppet lopp. Jag rankar 3 Disco Volante först. Han har fått tre lopp i kroppen efter liten paus. Det är nu på höst/vinter som han brukar komma i form och leverera som bäst. Gjorde ett bra lopp senast från andrapar utvändigt och spurtade bra bakom Brother Bill. Det loppet lär ha fört honom ytterligare framåt på formtrappan. Här tror jag han spetsar och därifrån brukar han sälja sig dyrt. 5 Brother Bill var inte som bäst på Åby näst senast. Men var positiv utvändigt ledaren senast och vann på ett fint sätt. Risk att han hamnar där igen och får göra grovjobbet. Givet segerbud ändå. 2 Handsome Brad har fått ett bra läge här. Vann senast i lite enklare gäng. Sitter i andraspår direkt och kan få loppet i draget. Formen är det inget fel på. 9 Diamanten hade varit ett mycket tidigt segerbud med framspår men han kan vinna även om chansen minskar från bakspår. Åttaåringen har nu varit ett år hos Goop och bara tagit en seger. Har gjort riktigt bra lopp varje gång senaste tiden och kan få loppet härifrån. 11 Harran Boko är en startsnabb kuse som missgynnas av läget. Men jag vill inte räkna bort honom här. Blir det fartfest i täten då har han en vass avslutning att komma med. 

Rank: 3-5-2-9-11-7-4-1-10-12-6 

 • V75-4 

STL Diamantstoet och jag har alltid sagt att det skräller i såna här lopp och rekommenderat att strecka så långt plånboken räcker. Nu kommer jag spika en 3% i nummer 10 Wallawalla Broline. Sjukt spelvärde i denna spik. Om jag är galen? Kan vara så. Hon har ofta varit ute och mött hårt motstånd hela tiden. Vad sägs om Honey Mearas, Calgary Games och Marion Fouty Bon. Finns inga såna hästar med i detta lopp. Hon går ner riktigt mycket i klass nu tycker jag. Nu är det bara ston emot och jag blir inte förvånad om hon tar sin första seger här. Björn kan ta det lugnt med henne härifrån och hitta position. Sen tror jag vi får se en svepning som heter duga. Håll igång Björn! 

Rank: 10-6-13-15-14-8-5-11-3-12-4-2-1-9-7 

 • V75-5 

Klass I och jag streckar sex ekipage. 5 Santos De Castella är mycket bra för klassen. Han är snabb efter bilen och jag tror Jörgen har siktet inställt på ledningen. Når han täten utan att det kostar allt för mycket ökar förstås vinstchansen. Det är spets som gäller och fyraåringen har tagit samtliga sina segrar från ledningen. 4 Vice Versa Diamant har visat hög kapacitet och fart utöver det vanliga. Det är en häst som jag tror kan utvecklas ordentligt och klättra rejält uppåt i klasserna. Blir ingen ledning här men jag tror Jorma styr på direkt och tar dödspositionen. Han är så pass bra att han kan göra det trots dödens. 2 Teton Miss Annie vann på ett tilltalande sätt på en krävande bana senast. Toppformen finns där och hon står bra inne i loppet. Här tar hon spets och jag tror man släpper för att sen hoppas på lucka till slut. Kan gå! 8 Zenato är min rysare i loppet. Såg ni loppet senast? Om inte så ta en titt. Satt fast med rubbet sparat och klättrade nästan på de framvarande hästar. Loppet vanns av Hipster Am. Kan komma in i matchen vid överpace. 1% tackar! 9 Comand han har gått väldigt bra tider i de senaste starterna. Han har bra fart i benen och står bra inne i klassen. Gynnas av hårt tempo och får inte glömmas. 3 Anchor Man har utvecklats starkt för Troels. Avgjorde knappt men mycket säkert senast. Bra läge här och nu blir det barfota runt om. 

Rank: 5-4-2-8-9-3-1-7-11-6-10-12 

 • V75-6 

Dags för Silverdivisionen och voltstart över 2140 meter. Här tror jag en del på 5 Bo C som är högkapabel och bör vara i bra slag med ett riktigt lopp i kroppen. Han har varit nere i Frankrike och skaffat sig hårdhet. Klarar bara Jorma få honom felfritt från ett femtespår så blir han att räkna med här. Träningsrapporterna går i dur och Bo E Nilsson säger att han kommer vara 20 meter bättre än senast. 7 Gardner Shaw kan mycket när han tävlar på topp. Var inte som bäst senast. Han har ett passande spår här och kan öppna riktigt bra. Kommer han till ledningen så kan han bli svårslagen. 2 Svecak Palema var tvåa bakom Gardner Shaw näst senast. Enda förlusten felfri i Goops regi. Möter hingstar nu men jag tror hon står sig väl här. 6 Majestic Man formstark och var bra i Guldivisionen näst senast. Stod för en bra avslutning senast. Snabb ut och kan få loppet i rygg på ledaren. 8 Beartime är omgångens skrällbud. Har varit hårt betrodd i en del V75 starter men det hela har slutat med galopp. Nu är han bortglömd av de tidiga spelarna. Har ju ett fint läge här för att få ett perfekt lopp i rygg på Dats So Cool. Hittar sen Jepson luckan så kan skrällen vara ett faktum. 

Rank: 5-7-2-6-8-1-3-4-10-12-9-11 

 • V75-7 

Bronsdivisionen avslutar omgången och jag avslutar med en spik. 4 Kurri Jari Boko med Björn Goop. Gör andra starten i regi Goop nu. Senast satt han fast med rubbet i Breeders-semin. Han hade lätt tagit en finalplats med fritt. Nu hoppar Björn upp i vagnen för första gången och det ser jag som ett klart plus. Har ett fint läge här nu gentemot vissa mer betrodda. Hamnar han andra/tredje par utvändigt härifrån så tror jag han lär blåsa förbi alla sista 200-300 metrarna när Björn vrider ut. Det här är en riktig kapabel häst som jag tycker har för lite pengar på sig gentemot kapaciteten. Jag bankar in spiken! 

Rank: 4-10-7-1-3-9-11-5-8-2-6-12 


Detta var lite av mina tidiga tankar inför omgången. Kom ihåg detta är preliminära rader och kan förekomma ändringar vid värmningsintryck, strykningar eller annan info. Nu hoppas jag verkligen ni är med mig och följer med på en andel. Ni hittar mina andelar på länkarna. 

Önskar er alla en trevlig helg! 

/ David
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

På söndagen vänder vi åter till småländska Vaggeryd för Grand Slam 75 med jackpot!Dagen till ära körs Smålandsmästaren - spiken bör vinna det...! ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips