• Hem
 • David Dabeskovic
 • V75-tips: Omgångens bästa spik finns i V75 - Jägersro lördag 20 November

V75-tips: Omgångens bästa spik finns i V75 - Jägersro lördag 20 November

Dags för V75 igen och denna gång står Jägersro som värd. Det innebär hemmaplan för min del och det ska vi dra nytta av. Ingen Jackpot denna gång, men mycket spelvärd omgång eftersom jag tror på fin utdelning på sju rätt. I vanlig ordning så kör jag mina två andelar, och dessa finns att Köpa här om man vill. Nu kör vi! 

🔩 Omgångens spik 

 • 2 Tetrick Wania 

💰 Omgångens skrällbud 

 • 1 Major Ass  

V75-analys: 

 • V75-1 

Klass 1 försök över 2140 meter volt inleder omgången och ett öppet sådant där jag tror räcker sex streck kommer jag långt på. 8 Indigo är en bra nederländare som vunnit 16 av sina 26 starter. Det syns att det finns mycket inombords. Nu fick han ett chansartat läge och riskerar att få en skuttande Wolf of Wallstreet i knät direkt. Men löser det sig härifrån så ska han ses med bra chans. 9 Hannibal Face har enorm kapacitet för klassen. Han har tagit alla sina segrar från ledningen så läget är inte optimalt. Han var enorm vid segern näst senast. Felfri blir det säkert ett tidigt avancemang och han kan mycket väl visa sig starkast till slut. 10 Cádiz såg fin ut som fastlåst senast. Är mer stark än snabb och vill ha tempo. Det tror jag det blir i detta lopp och han får inte nonchaleras här med Iceman. 3 Ideaal är i fint slag för dagen och fortsätter att utvecklas. Har ett passande läge här och är fruktansvärt vass på speed. Erik Adielsson upp i vagnen är också spännande. 11 Twigs Honor har två lopp i kroppen sedan han kom till stall Goop. Senast reglerade han fältet från utvändigt position och vann på bra sätt. Klaffar det lite härifrån slutar han i striden igen. 6 Black Mission är den som lär ta spets här. Väljer Uhrberg att köra där så kan han bli svårfångad. Står bra inne i loppet och ska räknas. 

Rank: 8-9-10-3-11-6-7-1-5-2-4-12 

 • V75-2 

STL Diamantstoet och här streckar jag på ordentligt. 4 In Style tysk gäst som kommer med formen på topp. Hon har inte missat pallen på åtta starter och med fem segrar är hon tveklöst en häst av rätt sort som inte kan nonchaleras här. Klarar hon bara fjärdespåret så lär hon sluta i segerstriden. 9 Georgia Am har haft ett kanonår. Får nu Goop i sulkyn för första gången och sitter i andraspår direkt. Blir det överpace i loppet så gynnas hon kraftigt. 13 Alhambra Mail har fått ett jobbigt läge här. Men det är en riktig järnlady som tåler tuffa upplägg. Har fått några lopp i kroppen nu och formen börjar infinna sig. Räknas! 11 Eight Hour har fått ett lopp i kroppen efter lite vila. Kan en del i ljusa stunder och öppnar snabbt trots spåret. Spurtade vasst senast och gynnas kraftigt vid överpace. 5 Baula utan skor på hovarna blir mitt fidusbud här. Svårt lopp och jag streckar på ordentligt. 

Rank: 4-9-13-11-5-1-6-10-15-8-3–7-2-12-14 

 • V75-3 

Dags för Gulddivisionen och ett lopp över 2140 meter auto med tio startande. Första strecket ger jag till 7 Upstate Face som har två lopp i kroppen nu och blir allt bättre. Han är relativt färsk i högsta klassen. Utmanade Very Kronos näst senast och var inte långt efter. Läget kunde dock ha varit bättre och det luktar vingel inledningsvis. Löser det sig sedan bara med löpningen och man får hjälp med tempot så tror jag han blir svårslagen. 1 Harran Boko har haft knepiga lägen på sistone och gjort det bra. Nu har han fått ett kanonläge till sin favorit position ledningen för det lär han inte missa. Personligen tycker jag han gör sina bästa lopp i ledningen och han kan bli en hård nöt att knäcka därifrån. 3 Gareth Boko var med i Elitloppet och gjorde det bra med en tredjeplats i både försök och final. På slutet har det inte varit samma sting i honom. Har fått ett bra läge och skulle det bli överpace här så kan han bli svår att stå emot. 5 Mindyourvalue W.F ståtar med tre raka segrar och kommer med formen på topp. Två av dessa har tagits i monte, en gren han verkligen gillar. Brukar gå bra för sulky efter monteloppen så en bra prestation är säkerligen att vänta. Björn Goop upp vilket känns intressant. Stark och rejäl kuse som tåler grovjobb. Kan mycket väl visa sig starkast. 10 Speedy Face är min rysare i loppet. Blir det tempo så lär han flyga lågt över upploppet. Barfota runt om nu också. 

Rank: 7-1-3-5-10-6-2-4-9-8  

 • V75-4 

Svensk Uppfödningslöpning och här kommer omgångens bästa spik nämligen 2 Tetrick Wania. Efter en lite darrig inledning har det lossnat på allvar för den här ovanliga hästen. Han är nyligen såld för en väldigt stor summa. Det är inte så svårt att förstå för det här är en häst som har otroligt lätt för sig och som det ser ut är han ett par snäpp före sina kullkamrater för tillfället. Sättet som han svepte fältet via 10 sista 800 och ändå såg helt opressad ut vid segern i Svampen var mäktigt. I uttagningsloppet senast kördes han till ledningen ut på slutrundan och med lätthet lämnades konkurrenterna när han fick sträcka ut i sista sväng. Det var full spänst över mål och pulsen såg ut att vara en bra bit från max. Kuskens orutin är väl det som talar emot. Från bästa tänkbara spår ska det inte behöva strula. Det här vinner du Riina Rekilä! 

Rank: 2-1-9-3-11-4-7-10-12-5-6-8 

 • V75-5 

Klass II försök över 1640 meter auto och här drar jag till med en fräck spik. 10 Lorenzo Boko tror jag en hel del på här. Ja jag vet läget inte optimalt och kort distans. Men det här är en häst med hög kapacitet som har haft lite otur i de senaste starterna vid galopperna. Senast galopperade lite onödigt. Det verkade som att han blev skämd av open stretch linjen. Jag tror det var ett olycksfall i arbetet med andra ord. Han har fin form och har så bra grundkapacitet att han trots ett chansartat läge är en av de som kan vinna loppet med lite klaff. Startryggarna är bra här och jag tror han lär komma igenom bra här. Jag tror mycket på att det blir rejäl fart på det här loppet och det lär gynna min spik till slut. Magnus A Djuse upp i vagnen är klart plus med. Spik för min del!  

Rank: 10-1-5-9-6-7-2-4-3-11-8-12 

 • V75-6 

Tid för Bronsdivisionen och loppet körs över 2640 meter. 3 Kurri Jari Boko har gjort två starter för sin nye tränare Björn Goop och det har varit stolpe ut i dessa. Näst senast kördes han snällt i en Breeders-semi och fastnade med mycket krafter kvar. Senast var han bra med från start och fick lägga en speed, tvingades sedan trava sista varvet i tredjespår utan rygg och höll starkt och bara slagen med en halv längd i en tät slutstrid. Han kan öppna snabbt och jag tror Björn sitter i ledningen med honom här. Kan bli svårfångad därifrån. 9 Four Guys Dream var för laddad näst senast men skötte sig senast och lattjade med konkurrenterna efter tidig ledning. Kommer han igenom bra härifrån så är han vass på speed och lär flyga fram sista biten. 5 MT Oscar är en bra stayer och det visade han i somras. Han har fått ett lopp i kroppen nu efter sjukdom och lär vara bättre nu. Hästen är riktigt kapabel och ska inte glömmas här. Bra läge här och lär utmana om segern. 1 Major Ass är mitt skrällbud i hela omgången. Han har visat ett stort kunnande vid segrarna i höst. Varit lite sämre vid senaste två starter, men jag tar inte så hårt på det. Jag tror inte man gör resan till Jägersro om inte hästen har toppform. Han kan få ett drömlopp i rygg på ledaren och med fritt i tid så kan det bara smälla till. 10 Amerindienne har fin kapacitet men är svår att hålla fräsch. Har han en av sina bättre dagar är han med och gör upp om det. Gör debut över distansen men det tror jag han fixar eftersom det är en stark och rejäl häst. 

Rank: 3-9-5-1-10-4-2-7-11-12-6 

 • V75-7 

Omgången avslutas med Silverdivisionen över 2140 meter auto och vilket härligt lopp vi har framför oss. Första strecket går till 11 Rackham och jag fortsätter tjata om han. Nån gång måste han ha lite tur i loppen och få sätta nosen först igen. Han är stenhård och att ta sig i mål på det sättet som han gjorde med tanke på upplägget senast förtjänar en tapperhetsmedalj. Har fått ett dåligt läge här men den här kusen tåler att gå sista 800 i spåren om det krävs. 1 Sweetman har tagit samtliga tio segrar från ledningen och bara förlorat en gång från den positionen. Var riktigt fin senast vid segern och lär leda loppet länge här med. 5 Oscar LA är en tuffing som imponerat stort vid ett flertal tillfällen i år. Han fick så när tag i ledaren efter en tung resa över opassande distans senast. Här ska det inte behöva kosta mycket kraft att nå utvändigt ledaren och därmed så kör nog Lövgren gärna där. Kan krossa allt på styrka. 12 Emoji är riktigt bra för klassen och spurten senast skrek nästa gång. Läget är inte optimalt men får han rätta ryggar på slutvarvet så kan han spurta ner hela gänget. 4 Bordeaux S är färsk i klassen. Han var strålande näst senast och visade fortsatt toppform efter en jobbig slutsväng senast. Blir det tempo så lär han avsluta ryckande. 

Rank: 11-1-5-12-4-8-7-2-3-6-10-9 

 • Detta var lite idéer inför V75 omgången. Kom ihåg det är bara preliminära rader och ändringar kan förekomma. Min form är fin just nu där båda mina andelar prickade åtta rätt i onsdags och nu siktar jag mot sjuan idag. Häng gärna på en andel på jakt efter miljonerna. 

Vi ses i vinnarcirkeln! 

/ David Dabeskovic 


  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

  Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

  Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

  Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

  På söndagen vänder vi åter till småländska Vaggeryd för Grand Slam 75 med jackpot!Dagen till ära körs Smålandsmästaren - spiken bör vinna det...! ... Läs travtips

  En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips