V75-tips med idéer inför jackpot-omgången

Tid för V75 igen och denna gång ska vi till grannlandet Norge och Bjerke. Sjukt spännande och jag gillar när V75 körs där för oftast så brukar det ge bra betalt på sjuan. Nu kryddas även omgången med 30 miljoner i Jackpot. I vanlig ordning så gör jag mina två andelar, och dessa finns att Köpa här om man vill.  


🔩 Omgångens spik 

 • 5 Månlykke A.M 

💰 Omgångens skrällbud 

 • 2 All in Sox 


V75-analys:  

 • V75-1 

Jackpot omgången inleds med Jacob Mayers Pokallöp för kallblod och här hittar jag omgångens bästa spik. 5 Månlykke A.M behöver inte någon större presentation. Gunnar Melander har siktat mot detta lopp i några månader nu och jag räknar med att det är ordentligt iordningställt. Han har nu fått två lopp i kroppen och lär vara ännu bättre nu. Näst senast visade han prov på fin startsnabbhet och i ett navs satt han i ledningen och vann lekandes lätt. Sist så blev han överflyglad men gick ut efter 250 meter och växlade tempo vasst 650 kvar där segern blev rätt så bekväm fast de andra närmade sig honom. Var nog mer att han blev lite bekväm i sin ensamhet. Jag tror Gunnar lär ta en liten safety start med honom här eftersom det är annorlunda voltning i Norge och sen tror jag han styr på direkt och lär bli släppt till ledningen. Därifrån blir han svårslagen. Blir första urryckare nu och Melander har testat det senast på Solvalla efter att loppet var över och det föll väl ut. Bra kompensation för att körspö inte får användas. Jag vänder blad! 

Rank: 5-3-6-8-4-2-1-9-7 

 • V75-2 

Klass I försök och mitt första streck går till 10 Enjoy Banker. Han har gjort det bra i höst men utan att ha haft rätta turen. Var fyra senast men satt då fast med allting sparat. Denna gång lär han få chansen. Lång distans tror jag funkar bra och blir det fart på loppet så lär han gynnas kraftigt. 7 Cambria tappade väl än 60 meter senast på galoppen från start. Gick bra efter det och blev faktiskt fast bakom trötta hästar till slut. Har fått spår långt ut nu men skulle man hitta en fin position härifrån så tror jag han slutar i segerstriden. Formen är ju kanon. 11 Mateo De Reve har ett krångligt läge med bakspår. Men det är lång distans så jag ser inte det som en nackdel. Det här är en stark och rejäl herre som tål grovjobb och ska räknas tidigt enligt mig. Fick sen lucka senast och spurtade bra bakom Hipster Am. 12 Zenato tycker jag ser mycket formstark ut. Han är härdad i V75 och blir allt bättre. Laddat intryck näst senast där han satt fast med allting sparat. Visade fortsatt form i lördags från ett dåligt. Med lite klaff härifrån så kan han vinna det här. 1 J.T.S Moneypenny vann senast i monte och gjorde det bra. Har fått ett fint läge här för ett smyglopp och skulle det lösa sig så blir hon livsfarlig. Hon är sylvass på speed och hon är i toppform. 3 Juliana Rags har stått för två fina avslutningar i de senaste starterna. Får hon ett lopp i tredje/fjärde par utvändigt och det blir lite överpace så lär hon gå fort till slut. 

Rank: 10-7-11-12-1-3-2-6-5-4-8-9 

 • V75-3 

Guldivisionen står på tur och ett öppet sådant. 3 Always On Time är en blixtsnabb frontrunner i bra form. Här lär han ta ledningen och jag är inne på att han kan leda runt om. Senast stod han emot 4 Ble Du Gers till 50 kvar på full väg. Nu är det 1609 meter och ett klart plus. 4 Ble Du Gers kommer med tre raka segrar. Han är tio år men en stenhård kuse som går hela vägen. Lär få göra grovjobbet här och kan vinna, men jag ställer mig lite frågande till dagens distans och streckar på. 1 Floris Baldwin är en häst jag gillar skarpt. Han är snabb ut och lär få perfekt resa i rygg på ledaren. Har mött mycket bättre motstånd än vad han möter här. Han kommer bli livsfarlig med fritt i tid. 5 Stoletheshow debuterar nu i regi Frode Hamre och blir spännande att följa. Har inte hittat formen än i år men är en mycket kapabel häst. Är snabb ut men lär få svar invändigt. Tror ändå att Frode väljer ett lite snällare upplägg med honom, men får inte nonchaleras ändå här. Mitt sista streck här blir bedövaren 10 Golden Dream ME. Det här är en mycket kapabel häst som inte fått till det än. Såg jättefin ut som fastlåst i Karlstad på V75. Senast så passade inte banan då den var stum och jättehård så bara glömma de loppet. Blir det överpace här så tror jag han kommer in i matchbilden. Just streckad på 0% helt otroligt. 

Rank: 3-4-1-5-10-7-2-6 

 • V75-4 

Axel Jensens Minneslöp-Stolopp där 5 Global Brilliance blir mångas spikval. Det kan vara så enkelt med spets och slut. Men jag är ändå osäker på hennes form. Säsongen har varit lång och det är hennes sista start innan vintervilan. Två senaste starterna visar nollor i programmet. Senast var hon ute i stoeliten och var godkänt men inte mer. Vågar inte lämna henne utanför kupongen fast tanken har slagit mig. 7 Global Bred To Win tycker jag är en lika bra häst som favoriten. Kulletta som vann Derbystoet från dödens på ett imponerande sätt. Läget är inte optimalt men jag tycker hon är värst emot favoriten på sin höga kapacitet. 9 Chandelles är bland de bättre i kullen i Norge. En riktig tanks som äger mycket bra styrka. Spåret behöver inte vara helt fel här och med lite klaff så tror jag hon kan blanda sig i det hela. 1 Hilarious Am har fått ett helt perfekt läge här. Hon var trea i Stosprintern från tät där Fifty Cent Piece vann. Stött på hårt motstånd hela tiden och får inte glömmas här. Löser det sig härifrån så blir hon livsfarlig. 12 Sashay Kemp är i fin form men har fått ett jobbigt läge. Eftersom hon är kolossalt startsnabb. För fyra starter sen var hon helt enorm från ledningen där hon bara brisa undan till en säker seger. Klaffar det lite härifrån bara så tror jag att skrällen kan vara ett faktum. 

Rank: 5-7-9-1-12-4-6-3-10-11-2-8 

 • V75-5 

Klass II försök och här drar jag till med 2 All In Sox som etta. Han är härdad i rätt tuffa gäng och blir bara bättre och bättre. Har optimalt spår här och står rätt bra inne i loppet. Var ju senast ute mot Francesco Zet där läget var dåligt med spår tolv. Men gick fort över upploppet och blev femma. Mitt fidusbud på hela omgången. 11 Run to You är ju en helläcker modell som har gjort allt rätt hittills. Vann plättlätt senast på V86 och slog en så pass bra häst som Prosecco. Löser det sig härifrån då är han med på målfotot igen. Kapaciteten är skyhög. 6 Calmass kommer med fyra raka segrar i bagaget. En häst som vunnit från olika positioner. Han är startsnabb och lär sitta i ledningen här. Kan bli svårfångad därifrån. 4 Rittmester Hill har vunnit i åtta av tretton starter. Har fin löparskalle och gynnas av strykningen invändigt. Nu blir det även barfota fram som jag tror är ett plus. Tidig på bongen. 10 Present Tile är en rejäl sort som kan vara lite drumlig i stilen. Räds inte ett offensivt upplägg. Kan krossa allt och är ett tidigt bud här. 

Rank: 2-11-6-4-10-1-5-12-8-9 

 • V75-6 

Axel Jensens Minneslopp och här kommer min andra spik i omgången och det är 5 Toto Barroso. Han avslutade starkt vid segern i Hamburg näst senast men nöp i galopp direkt i starten senast. Enligt Peter Untersteiner så blev han uppskruvad efter materialfel och därför galoppera han från start. Därför är jag inte så orolig för formen. Det här är en häst med skyhög kapacitet. Han har mött såna som Bengurion Jet och varit tvåa efter den. Han är startsnabb om Peter väljer att ladda med honom, men jag tror man tar det lugnt från början och tar dom till slut istället. Eftersom jag tror det blir fartfest här så kommer han gynnas kraftigt och jag tror han är starkast till slut.  

Rank: 5-8-4-1-10-7-2-3-9-6  

 • V75-7 

Bronsdivisionen avslutar Jackpot omgången och jag tycker detta är det svåraste loppet på hela omgången. Därför har jag gjort det lätt för mig och tar alla. Fegt? Ja kanske, men vilken känsla och sitta med sex rätt inför sista och bara jobba in en skräll på jakt efter miljonerna. Men ska jag ranka loppet så hade jag valt 2 Z.Boko först. Han är i kanonform och här har han fått ett kanonläge. Kan ta ledningen och spåra runt om. Enligt Kristian Malmin så är det stallets bästa chans i omgången. 3 Pere Ubu har också fin form. Fick en kanonstart från spår tolv senast och hamna i rygg ledaren. Fick fritt sent och vara nära att hinna dit. Skulle han komma till ledningen här så kan han bli svårfångad. 1 Park View var duktig vid spetssegern näst senast. Han är bra inne på pengarna här och har ett perfekt läge. Med fritt i tid så kan han vinna. 9 Mister Donald höll bra efter jobbig resa på V75 senast. Bra startryggar och kan sitta fint till direkt. Ska inte nonchaleras. Jag vill också varna kraftigt för dansken 4 Baxo Epice. Han har riktigt fin form vilket han visade senast då han efter en för sen lucka spurtade vasst fram till andraplatsen. Gitte Madsen har siktat hit med honom och därför inte startat på en månad. Se Upp! 

Rank: 2-3-1-9-4-6-11-8-12-10-5-7 


 • Detta var lite tidiga tankar inför Jackpot omgången från Bjerke. Kom ihåg detta är preliminära rader och ändringar kan förekomma. Formen är fin och jag var nära på V86 i onsdags där det sluta med sju rätt och 25 000kr inspelat. Jag närmar mig en storvinst och varför inte redan på lördag. Jag hoppas ni vill hänga på en andel och gunga in sjuan tillsammans på lördag. 

Ha en trevlig helg alla! 

/ David  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

  Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

  Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

  Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

  På söndagen vänder vi åter till småländska Vaggeryd för Grand Slam 75 med jackpot!Dagen till ära körs Smålandsmästaren - spiken bör vinna det...! ... Läs travtips

  En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips