Tidiga tankar inför V86 från Jägersro/Solvalla!

Hej alla! 
Förra veckan slutade med fem rätt efter att jag fick plocka bort några hästar från lappen eftersom det inte blev slutsålt. Oturligt så plocka jag bort två av vinnarna. Annars hade vi slutat på sju rätt. Jag hoppas på fullt lag denna omgång när V86 delas mellan Jägersro/Solvalla. Nu kör vi kära läsare!  

V86-1 

2 Wolf Of Wallstreet har vunnit tre av fem starter i år. Conrad Lugauer har verkligen hittat rätt med denna kusen. Han är startsnabb och kan hitta till ledningen här och leda hela vägen. Men jag är inte så säker på att han håller undan och väljer att strecka på. 7 Power Lane har riktigt fin form och jag tror han kommer vandra igenom klasserna. Han är värd en seger efter flera fina prestationer. Skulle Christoffer Eriksson hitta en fin position härifrån så lär han sluta i segerstriden. 4 Emma Häggenäs övertygade senast vid segern. Är startsnabb och kan få ryggledaren här. Med lucka i tid så blir hon livsfarlig. 1 Goldfield har bra form men inte så snabb ut. Skulle han hitta ut härifrån så blir han att räkna med. Barfota runt om dessutom nu. 

Skrällbud  

5 Alert Vendil har full form och är van att möta hårt motstånd. Perfekt läge här och hans speed lär bita bra över upploppet. Får inte glömmas bort här! 

V86-2 

Lutar att det blir spik på 2 Summit In Sight. Formen är i zenit och om jag läser loppet rätt så tror jag han blir släppt till ledningen här av 1 Remarkable Feet. Sen ska det vara spel mot ett mål. Blir inte fallet så tror jag det kan bli jobbigare för favoriten. Man ska ändå ha med sig att Jörgen Westholm har två hästar till start i detta lopp som kan göra livet surt för Summit In Sight. Än så länge spikar jag men håll koll under kvällen. 

Skrällbud  

10 Selected News börjar hitta formen och blir det överpace så lär han gynnas kraftigt. Det här är en riktig kapabel herre som kan städa av dagens motstånd. 

V86-3 

Här blir min andra spik i omgången och det är 2 Waka Waka. Hon såg riktigt fin ut i comebacken som fastlåst och gick i mål med allting sparat. Läser jag loppet rätt så lär hon ta ledningen här och leder runt om. Förutom det så utrustas hon med rycktussar för första gången. Känns som att Waka Waka gör resan från Stockholm till Malmö i angeläget ärende. 

Skrällbud  

11 I.D Excellent höll starkt på topptid senast. Skulle hon komma till härifrån så lär hon sluta i segerstriden. 

V86-4 

7 Myse D’Erpion har ett bra kunnande men ett vingelläge. Lyckas Björn hitta till ledningen så ska hon räknas tidigt. 2 Bellis Frontline avgjorde i tät slutstrid i onsdags på V86. Är garanterad fin resa nu härifrån. 9 Jamaica Boko har bra startryggar här som kan ge en fin resa. Kan spurta ner allt med klaff. Formen är det inget fel på. 11 Your Dreamlove har gått strålande i skymundan. Skulle Westholm hitta rätta ryggar under slutvarvet så lär hon dyka upp i segerstriden. Luktar skräll på långa vägar i detta lopp. 

Skrällbud  

12 Teton Miss Annie är lite utlämnad härifrån men har formen för att kunna tätstrida här. Se Upp! 

V86-5 

Här nöjer jag mig med tre hästar. 4 Gobi Princess tror jag flyger till ledningen och kan leda runtom. Har vilat inför detta men är så pass kapabel att det kan gå ändå. Barfota runt om nu också. 1 Bordeaux S var riktigt fin vid segern senast men har nu dragit det sämsta spåret eftersom han lär inte kunna vara med från början. Hittar han ut i tid härifrån så lär han sluta i segerstriden. 3 Eenymeenyminymoedk såg fin ut senast. Men jag tror distansen inte var hennes melodi. Bättre distans nu och läget är perfekt. Vi vet alla att när Flemming gästar Sverige så är det välutrustat. 

Skrällbud  

6 Nero Maximus bra häst som vilat länge. Men får inte glömmas för kapaciteten är det inget fel på. 

V86-6 

8 Silver Bullit gör sällan en dålig insats. Vann i ett billigare umgänge senast men såg läcker ut. Han kan öppna bra och vid prickad start kanske han kan nå spets tidigt. Då lär han bli svårfångad. 9 Knifetown Lover har fått ett lopp i kroppen nu och stod för en stark prestation. Han är snabb ut så prickar Westholm rätt med honom kanske han hinner förre Silver Bullit till ledningen. Det här är en bra häst som inte får glömmas. 3 Greta Sisu möter lite enklare motstånd här än vad hon brukar. Härifrån kan hon få ett vilsamt lopp och gynnas om det blir överpace. 

Skrällbud 

10 Iceland Radio har ägnat sig åt galopp på sistone. Skulle hon vakna på rätt sida så går ingen säker här. Kapacitet finns i massor. 

V86-7 

2 Billi Time kan vara ett spikförslag här. Han är mycket bra för klassen. Blir ingen ledning här men är i andraspår direkt. Formen är det inget fel på och jag tror detta är Flemmings bästa chans i omgången. Kan bli så att jag ändrar mig till spik på honom. Håll koll under kvällen. 7 Barbaresco V.W är en riktig tuffing som har tänt till på alla cylindrar. Vingelläge här men skulle han hitta en fin position härifrån så tror jag han slutar i segerstriden. 

Skrällbud  

9 Scorpions Madness vann några V75 lopp i somras. Riktig tuffing som tåler grovjobb. Gynnas kraftigt av överpace här och kan få loppet kört i halsen. 

V86-8 

Detta lopp är ett utropstecken för mig. Svåraste loppet på hela omgången och jag gör det lätt för mig jag tar alla. Ska jag nämna någon så är det 9 Toofaced som har gjort två bra lopp och kan få ett fint smyglopp härifrån. 11 Swept Wing spurtade sylvasst från kön senast och formen är fin. Läget sämre däremot. 3 Loaded Leila stod för en pigg avslutning senast. Skulle hon hitta till ledningen här så kan det hålla hela vägen. Svårt lopp och skräll ligger på lut.

Skrällbud  

Hela loppet! Därför har jag valt alla. 

  • Detta var lite tidiga tankar inför omgången. Detta är bara preliminära rader och det kan ändras. Håll koll under dagen. Jag hoppas vi kan få fullt lag denna gång så vi kan vara med och jobba in åtta rätt tillsammans. Ni hittar min andel nedanför på länken. Häng gärna på en andel! 

/ David
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips