Mina tidiga tankar inför V75 Gävle 21/8!

Fina pengar att spela om på V75 21/8 Gävle, där Jackpotten ligger på 60 miljoner. Lite svårt att analysera omgången eftersom det har regnat en hel del i Gävle och frågan är hur banan blir. Men här kommer ändå mina tankar till Jackpott omgången. 


V75-1 


Bronsdivisionen inleder omgången där 3 Gogobet Sisu är just nu favorit på strecken. En stark häst som gynnas av 2640m som erbjuds idag. Han kommer från två bra prestationer och senast fick han gå i dödens och var inte stort slagen. Han är bästa hästen i fältet, men jag streckar på. 1 Tale Of Jacks såg riktigt fin ut senast när han spurtade ettrigt bakom Frodo S. Hittar han loss härifrån så blir han att räkna med. 6 Iceland Radio och 7 Xanthis Coktail båda har kanonform och bra lägen. Räknas tidigt. 

Skrällbud 

8 Qvidja’s First kommer från riktigt fina insatser och dokumenterad form. Kan få loppet härifrån. 

V75-2 


E3 Final för Hingstar/Valacker där 2 Francesco Zet blir omgångens största favorit som just nu är streckad på över 70%. Han har riktigt fin kapacitet och såg fin ut vid segern senast. Men jag litar inte helt på honom här och tycker procenten är lite väl högt här. Allt kan hända i såna här lopp och jag garderar. 6 Felix Orlando är tidig för mig, behövde loppet senast och kommer vara mycket bättre. Tror han kommer sitta i ledningen efter ett tag och därifrån ska han slås. Annat huvudlag, rycktussar och jänkarvagn på. 7 Chipper Kronos gick bra senast från ett tråkigt utgångsläge bakom Francesco Zet. Han har kapacitet för vara med i segerstriden och nu rycker man skorna och jänkarvagn på. 

Skrällbud 

10 Ploquepin såg riktigt fin ut som fastlåst senast bakom Ambrosius. Kan få ett perfekt lopp här och kör de för fort därframme så kommer hans spurt bita bra. Första barfota runtom nu och rycktussar.  


V75-3 


Gävles Stora Pris 2640m auto och 5 Milliondollarrhyme  har ett perfekt läge här för att leda detta lopp från start till mål. Han var ju riktigt fin vid segern senast där han bara dundra på från ledningen. Men nu är det mastiga 2640 och jag är inte säker på att han får vara ifred där framme och han har tendens på att bli för het ibland. Så jag garderar på. 11 Heavy Sound gillar jag.  Vann lätt senast från ledningen och det var inte slutsålt över mål. Tråkigt läge, men han är riktigt bra och har en vass slutrökare. Tidig här. 1 Antonio Trot är värd en seger. Han gör kanonlopp hela tiden. Nu är läget inte helt optimalt eftersom han är inte snabb ut, men hittar han ut så ska han räknas. Gillar distansen med. 4 Coin Perdu har kanonform och kan få ett perfekt lopp härifrån.  

Skrällbud 

9 Esprit Sisu kan komma igenom bra här eftersom han har rygg på nummer två som är snabb ut. Härdats i Gulddivisionen och gillar dagens distans. Gjorde ett kanonlopp bakom Click Bait senast. Se Upp! 

V75-4 


Här vill jag spika och det är 11 Upside Face. Jag tycker han är bästa hästen i fältet. Han har kanonform!! Galoppera sist direkt från start och spolierade sina chanser. Näst senast gick han som ett skott över upploppet bakom Erv Zet från liknande läge. Jag tror han kommer sköta sig från start här och håller sig lugnare bakom hästar. Kan bli rejäl körning här i början som gynnar honom. Jag tror han blåser ner det här gänget. 

Skrällbud  

6 Cena har fått ett bra läge nu när 3 blev struken. Han kan få ett perfekt lopp här med Björn och har en vass avslutning.  


V75-5

Klass 1 och detta lopp tycker jag är svårast på hela omgången. Här kommer jag gardera ordentligt. 8 Epimetheus en stor och rejäl häst som gjorde en bra prestation senast, dåligt läge men kapabel. Frågan är bara var hamnar han härifrån! 6 Again Kronos har tre segrar på fyra starter. Kanonform och lär nog laddas mot ledningen och kan vinna därifrån. 4 Perpetuate kan massor när han håller sig i trav. Bra läge här och räknas på sin kapacitet. 9 Naheed är väl den bästa hästen i fältet, men sämre läge. Skulle han komma igenom bra så är han med i segerstriden. Man har siktat hit efter senaste loppet och nu växlar man upp med rycktussar och jänkarvagn för första gången. Streckkrävande lopp. 

Skrällbud  

1 Tatto Avenger har ett fint läge här. Startsnabb och kan få ett perfekt lopp här. Man rycker skorna  runtom nu och det gav bra effekt sist man gjorde det. 

V75-6 


E3 final för ston och här lutar det att jag kommer spika 2 Islay Mist Sisu. Hon kommer ta ledningen här och sen blir det jobbigt att slå henne. Kan inte se riktigt vem som kommer trycka på utvändigt här. Hon var riktigt fin senast vid segern och jag tror hon kommer vara ännu bättre nu. Första rycktussar nu och jänkarvagn på igen. 

Skrällbud  

5 Breeze har utvecklats mycket på sistone och har fin form. Skulle favoriten ha en dålig dag så kan hon slå till. Barfota runt om nu och cant see back-huvudlag. 

V75-7 


Jackpott omgången avslutas med Silverdivisionen. Här väntas kubbning från start. 1 Morotai Degato ska försöka hålla ut favoriten. Lyckas man med det så ska segerchansen vara god. Han har utvecklats enormt på senare tid och nu växlar man upp med jänkarvagn och rycktussar. Räknas. 5 Chapuy kommer laddas för fullt här. Skulle han komma till ledningen då blir han svårslagen här. Skulle 1 och 5 köra för hårt mot varandra så tror jag 4 Oxidizer kommer in i matchen. Stark o rejäl häst som går riktigt bra bakifrån.  

Skrällbud  

8 Eddy West var helt grym senast när han drog fram tåget i tredjespår sist och ändå vann loppet. Hittar han bara en fin position härifrån så kommer han bli giftig till slut. 

  • Detta var mina tidiga tankar inför Jackpott omgången och ändringar kan förekomma. Beroende på strykningar eller värmningsintryck. 

Jag hoppas ni är med mig på min Panglapp inför denna Jackpott omgång med 60 miljoner att slåss om. Jag är riktigt taggad inför denna omgång och känslan är bra. Ni hittar andelen nedanför. Nu gungar vi in 7 rätt. 

Lycka till alla 


/ David
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips