Lite tankar inför V86 Axevalla/Romme 30/8

Hej vänner, vilken travvecka vi har haft med både V86 och V75 från olika banor. Det blir full fart denna vecka också med V86 måndag-onsdag och V75 lördag-söndag från Jägersro, så häng på! Vi börjar måndagen med V86 från Axevalla/Romme där jag tycker omgången ser klurig ut, med fin potential till bra betalt på åtta rätt. Här kommer lite tankar inför omgången. 


V86-1 

7 Apollo Creed  har fem segrar på tretton starter. Har begåvats med ett fint läge här och lär sitta i ledningen efter ett tag. Senast övertog han ledningen i första sväng och vann ohotad. 1 Gulliver Sisu har fått ett fint utgångsläge här och kommer från en fin prestation senast. Galoppera näst sist precis när man hade kopplat grepp om ledaren, annars hade han vunnit loppet lätt. 8 Draupner grundkapabel sort som galoppera dubbelt i V75 senast. Återkommer efter vila nu, men räknas på sin grundkapacitet. 

Skrällbud 

12 Viveur Bi fin form på denna kuse. Har avslutat snyggt i de senaste starterna. Rundar många härifrån. 

V86-2 

5 The Engine har startat flitigt i V75 och fått en viss hårdhet. Har fått ett bra läge här och ska räknas. 1 Mojo Express snabb ut och kommer få ett fint lopp härifrån. Har gått fina tider på slutet och Walmann har form på stallet. 7 Roc Star Joli lär laddas för fullt härifrån och skulle den få ledningen så kan det hålla vägen. 12 D.Day Zet har fart för vinst, återkommer efter vila nu och läget dåligt. Men det finns fart i massor. 

Skrällbud 

6 Listas Marion har fin form. Fick aldrig helt fritt från rygg ledaren senast. Annars hade den utmanat om segern. 

V86-3 

4 Kick The Dust Ås rankar jag först i detta lopp. Har varit lite ojämn i prestationerna, men är i grunden riktigt kapabel travare. 2 Armagnac öppnar snabbt och trivs på den korta distansen. Kommer från en bra prestation senast. 10 Zacapa Grim spurtade bra senast i V75 finalen bakom Zion Font. Kan få ett perfekt lopp härifrån och då spurtar han vasst igen. 11 Alpago W.F har vunnit i hälften av sina sex starter på svensk mark. Var inte slutsålt vid segern senast och blir att räkna med här. 

Skrällbud  

1 Mad Princess har ett perfekt läge här och kan få ett drömlopp. Kommer luckan i tid så kan det smälla till här. Riktigt fin form på den här fronten. 

V86-4 

Omgångens svåraste lopp enligt mig. 2 Beat Generation gjorde comeback senast och gjorde ett bra lopp. Han gillar verkligen dagens distans för det är en stark rackare. Skulle han bli släppt till ledningen så blir det jobbigt för de andra. 3 Wolverine har ett bra läge här. Var ute i V75 senast mot bra motstånd och ska inte nonchaleras här. 13 Huile D’Olive gjorde debut på svensk mark senast. Stark häst som fick göra grovjobbet ute i spåren senast. Fäller många här. 

Skrällbud 

1 Kylie C’Boko lillasystern till Wild Love kan få ett perfekt lopp lopp härifrån. Visade senast att hon tåler distansen och hittar hon ut så kan hon spurta ner dagens motstånd. 

V86-5 

6 Global Undecided tycker jag är bästa hästen i fältet. Men presterar ojämnt. Har styrkan som sitt vapen och är väldigt bra när han tävlar på topp. 5 Vikens Fingerprint har varit nere i Frankrike och fått hårdhet. Varit riktigt bra i de senaste loppen och räknas tidigt. Får Goop i vagnen nu. 11 Nicky Flax har också tävlat på fransk mark på sistone mot tufft motstånd. Skaffat sig hårdhet och vi vet att han är vass på speed. 4 Husse Boko kommer från en snygg spurtseger i V75. Kapabel kuse som räknas tidigt här. 

Skrällbud 

7 Speedy Face är härdad i Gulddivisionen mot tufft motstånd. Går ner lite i klass nu och det blir barfota runt om nu. Se Upp! 

V86-6 

11 Remarkable Feet kommer jag spika. Tycker han ska vara överlägsen i detta gäng. Startsnabb och kommer vara ikapp hästarna 40 meter förre rätt så kvickt. Jag tror även han kommer bli släppt till ledningen om han kommer tidigt. Då kommer han inte bli lätt att tas med. 

V86-7 

3 Becker Grif har segrat i tre av fem starter på svensk mark. En rejäl häst som höll strongt på kort distans senast. Kan vara ett spikförslag. 2 Jimmy Arthur besitter bra styrka och har ett fint läge här. Var mycket snack om honom senast på V75, men hoppade tyvärr. Kan få revansch nu. 

Skrällbud 

11 Chang har gjort en del starka prestationer på slutet. Var fin vid segern näst senast och skulle favoriten komma bort så kan han spurta ner hela gänget här. 

V86-8 

5 Tullibardine Boe tycker jag har högst kapacitet i detta lopp. Gjort det riktigt bra i de tre senaste starterna och har ett bra läge här. Tidig! 9 Isa är snabb från start och är missgynnad av läget. Men går bra bakifrån med. Hon är i toppform och kan få loppet härifrån. 10 Pappajonnys Ilse har tävlat flitigt inom V75 och mött hårt motstånd hela tiden. Hon verkar ha hittat formen nu och ska räknas här. 

Skrällbud 

11 Namanga Bo blir bortglömd här pga läget och tråkig rad. Men fart finns i massor och har bra kapacitet. 

  • Detta var lite av mina tankar till omgången idag. Känslan är god inför omgången och jag hoppas ni är med mig på Davids Smällkaramell som kostar 178kr per andel. Ni hittar min andel nedanför. Nu kör vi mina vänner. 


/ DavidBästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips