Lite tankar inför GS75 22/8 Vaggeryd!

Mina tankar inför dagens GS75 på Vaggeryd! 


GS75-1 

Ett lopp över 1640m auto och där  favoriten 9 Aramis Face har bakspår. Felade sist i comebacken, men han är bra. Debut idag över distansen och möter äldre, trots det tror jag på god chans. Bra startrygg borgar för fin resa. 2 Imparator Boko har ett perfekt läge här för ledningen och kommer leda loppet länge. Valacken gillar dagens distans och gjorde ett bra lopp sist på Åmål. 1 Bunch Of Budgies har fått ett bra läge här och kan få ett perfekt lopp i rygg på nummer 2. 

Skrällbud 
10 Amiral Lima kan få loppet härifrån om det går för fort i början. Han trivs på Vaggeryd och kommer från en prestation senast. 
GS75-2 

SmålandsMästaren i Monte och här blir det spik på 6 Restless Heart med Lina Aho. Värsta motståndaren har blivit struken och då ser jag inte vem som skulle kunna utmana. Hon är i kanonform och ska bara vinna detta lopp. Hennes prestationer har varit riktigt grymma på slutet. Jag spikar och går vidare. 
Skrällbud 

13 Au Revoire Font
nämner jag i detta fält. Skulle favoriten komma bort av nån anledning så tror jag den här kan vinna. Stoet är bra och är van att starta i monte. Plus att Jonathan Carre sitter upp i sadeln. 

GS75-3  


Ett Stolopp där 4 Gitane D’ Inverne är favorit på strecken. Har ett bra läge för att överta ledningen efter en bit och kan bli svårslagen, men jag är inte så säker. Det är fler som vill köras i ledningen här och jag tror hon får göra grovjobbet här. Jag rankar 7 Nikita Vrijthout först här. Startsnabb häst och jag tror den tar spets här, sen ska den slås därifrån. Jag tror hon kan vinna från dödens med om det inte blir nån ledning. Hon är riktigt bra så länge hon håller sig i trav. 9 Intouchable kan få loppet härifrån och är riktigt spurtstark. Hon har fin form. 

Skrällbud  

2 Miss Moneypenny rycker man skorna på nu och det kan vara ett vinnande koncept. Bra läge här och det skriker form om hästen. 

GS75-4 


Ett B-tränarlopp och ett öppet lopp enligt mig. 1 Tasmanian Devil tar ledningen här och kan spåra runt om med Hanna. 11 Aronia härdad i tuffa sällskap och slog så pass bra häst som Keegan Trot näst senast. Tidig. 9 Golden Evasion har formen på topp och körs för första gången av Björn. Stark häst som gillar dagens distans. 

Skrällbud  

8 Prima Kaiser går lite under radarn. Han har fin form och kan smyga med härifrån. Har gått riktigt bra på längre distanser och han kan slå till. Se Upp! 

GS75-5 


Ännu ett lopp över 2640m volt. 4 Eagle Rock blir väl en av dagens största favoriter. Visst kan han vinna detta lopp, men han är bara tre år och ska ut över den mastiga distansen. Nu rycker man skorna runt om och ska räknas i mängden. 6 Silent Honor är en kapabel häst som kan få ett perfekt smyglopp härifrån. Man jagar årets första seger och står perfekt inne i loppet. Har vunnit två av sex försök över dagens distans. 9 Elle Titation har kapacitet, men är lite osäker. Skulle den gå felfritt så blir den intressant. 

Skrällbud  

2 I.D.Undeniable har tre segrar i år och en spännande uppgift med bara fem hästar på start. Han är bra i grunden och ska inte glömmas. 

GS75-6 


Dagens svåraste lopp. 6 A Secret Word felade från start senast som hårt betrodd, nu ska han gå med skor fram för att få han felfritt. Han imponerade näst sist vid segern och ska räknas här.  1 Aleph Lux vinner inte på beställning, men är startsnabb och kan få loppet här. Rolig rysare. 5 Viveur Bi var riktigt fin senast som trea. Hittar han ett bra läge här så kan han blåsa ner dessa. 4 Nairajah har inte startat på ett tag. Men det är en fin häst som är underskattad anser jag. Streckkrävande lopp. 

Skrällbud  

11 Cruise hittar Björn en hyfsad position med den här så kommer han segerstrida. Har mött bättre hästar än detta och får inte glömmas här. 

GS75-7 


Här tror jag det står mellan tre hästar. 4 Nadal Broline garanti spets och är värd en seger. Tycker ändå han går ner i klass nu och har en fin uppgift. 9 Wild Love hoppade sist, men det här stoet är stenhård och kan spurta ner hela gänget. 1 Valokaja Hindö har fått ett bra läge och kan få loppet i rygg på Goop. Var ute mot hårt motstånd sist och gjorde det bra. 

Skrällbud  

7 Belker riktigt kapabel häst. Var lite sämre senast, men kan mycket. Skulle han få ett optimalt lopp så kan han vara med i segerstriden. 

  • Detta var mina tankar inför dagens GS75 på Vaggeryd. Roliga lopp där det kan hända en hel del. Jag hoppas ni är med mig idag och jobbar in sju rätt. 


Min andel hittar ni nedanför ett exklusivt system på endast 15 andelar. 

Lycka till med era spel idag. 

/ David

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Äntligen V75 igen och denna gång på Gävle. En mycket fin jackpot finns återigen att spela om, och jag ska göra det jag kan för att vara med och ta ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. I onsdags försökte man bli ensam vinnare eftersom jag ... Läs travtips

Trippla V75-system in i lördags och innan dess mest inspelat i Sverige på V64 i fredags. Formen börjar verkligen hitta tillbaka och det passar ju ... Läs travtips

Det blev sju rätt för Björnkollen förra lördagen och nu laddar kollen vidare mot jackpot på Gävletravet!🔨 SPIKEN V75-3 Befogad favorit ... Läs travtips

Det är jackpotdags från Gävletravet och av den anledningen ska jag givetvis försöka få in spelvärt system för att göra lördagen lite extra kul för ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till omgången på Gävle den 21 maj. Vi har en riktigt trevlig lördag att se fram emot. Sista chansen att kvala in till ... Läs travtips

Godkväll! En regnig fredag som denna har jag pluggat trav och tänkte bidra med lite tankar för morgondagens drabbning. I onsdags var jag inte långt ... Läs travtips

God morgon travfantaster! Idag väntar ännu en jackpot på V75 och kosan styrs mot Gävle där man ska slåss om en av de sista elitloppsbiljetterna i ... Läs travtips

Solvalla laddar för Elitloppshelgen och därför delar Åby nästa V86-omgång med dalabanan Romme och vi får bland annat kolla in Sleipner ... Läs travtips