Hoc tar en pallplats!

Europrofils lopp på Örebro! 


Örebro står som värd för V64 denna kväll och vi inleder omgången med Europrofils lopp med åtta startande ekipage. Ett riktigt bra lopp med V75 härdade hästar. Här har jag hittat ett bra platsspel som jag kommer spela. Det är 6 Ad Hoc som börjar hitta formen på allvar. Han är bara rankad som femma på streckprocenten, helt fel enligt mig. Ad Hoc gillar denna årstiden och stått för två fina prestationer på slutet mot bättre motstånd. Jag tror det lär bli körning i detta lopp mellan 1 Malkin, 5 Chablis Ribb och 8 Dats So Cool och det lär gynna min idé. 

Vi ska ändå ha med oss att 1 Malkin har varit sjuk inför detta och formen är väl inte 100%. 8 Dats So Cool har ett jobbigt läge och lär få göra grovjobbet här utvändigt 5 Chablis Ribb. Jag tror Magnus A Djuse som ska sköta spakarna bakom Ad Hoc lär sitta i tredjepar utvändigt som bäst och därifrån tror jag han kommer spurta till sig en plats bland de tre. Han tåler göra grovjobbet också om fallet skulle bli så. Nu blir det barfota fram och jänkarvagnen sitter på igen. Jag vet i allafall att Ad Hoc inte räds det här motståndet när han tävlar på topp. Oddset på plats är några punkter för högt enligt mig och då hugger jag direkt. 

SPELTIPS  


  • Mitt spel blir 6 Ad Hoc plats (1-3) lopp 4 på Örebro. 

Lycka till vid rygg  


/ David 


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips