Björnkollen - Elitloppslördagen: Svår omgång!

Björnkollen är ute inför Elitloppslördagen och här är Björn Goops tankar! Hans bästa chanser är 3 Epimetheus (V75-3) följt av 12 Moni Viking (V75-7)
Häng gärna med på en andel här!

🔨 SPIKEN

V75-6

3 Phoenix Photo har gjort många fantastiska lopp och senast var han imponerande. Föll lite på greppet men han har bättre spår den här gången och han kommer bli släppt till ledningen om han bara håller ut nummer 5 och 6. 
Sweetman går bra i ledningen men tror inte han svarar Phoenix Photo. 

5 Oscar L.A. är värst emot samt 11 Eddy West.

V75-7

Ett av de bästa loppen på hela året!

Solklar förstahäst är 15 Diable de Vauvert som är ett spikförslag. Han har visat form och har bäst meriter! 

Motbud; Från start har vi även tre hästar från Jörgen Westholm som alla är starka. 6 Piemonte är även intressant om han når spets men han kommer knappast sitta i fred. 4 Iron Jet åker knappast upp för att smyga på innerspåret och 6 Versace Face var bra på Vermo senast.  
12 Moni Viking känns bättre och bättre.

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

1 Marion Fouty Bon kan leda runt om. Nu är det hemmaplan och Nurmos har haft lång tid att preparera henne. Spår 1 över distansen luktar ledning runt om.

2 Kali Smart kan vinna oavsett position och 3 Miracle Tile visade kanonform senast - får hon rätta loppet kan hon utmana.
4 Heliade du Goutier har han plockat bort. Fin häst med kapacitetsmässigt men tror inte det blir någon räkmacka i loppet. Hon får ingenting gratis här eller någon lunk. 1, 2, 3 har perfekta lägen. 

Istället har han med 9 Sayonara som har lopp i kroppen och kan utmana!

V75-2

Mest intressant från start är 3 Honfleur Mearas och 4 Succession. Varningen är 6 Unfair som med lucka kan bli intressant.
15 Digital Class är bra men får svårt att hämta 40 meter under Elitloppshelgen.

V75-3

2 Epimetheus med barfota runt om blir intressant och 3 Readly Lavec och 4 Bugatti Miles är självklara.
11 Borups Tornado
får väl egentligen svårt men måste ändå med.

Loppet rankas; 4, 3, 2, 8, 9, 11. Varningen är 10 Ture L.A. som ska gå första barfota/jänkarvagn.

V75-4

3 Brasco Brodde var riktigt bra nästsenast och sedan är det 5 L.A.Boko, 6 Kentucky River och även 9 Luuk Schermer

Varningen vid fler streck är 2 Kagan med lopp i kroppen från Lunden senast.

V75-5

Svårt att hitta spikarna och mycket väl kan 8 Charliebrown Effe vara spikförslag. I brist på annat? Ja, absolut. Det som talar emot är att han fick det kört i halsen senast men den här gången är det spår 8 i V75-final och jämnt bakom!
Gäller att ha tur med sig och värst emot är 4 Fabulous Pellini och 3 Under Armour.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Örebro välkomnar travhelgen med V64 där det ska bli intressant återse ett sto i V64-4! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-4 Kvällens mest intressanta ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips

Inför lördagen så har jag tagit mig ett snack med stjärnskottet och den otroligt skicklige unga kusken Gustav Johansson. Gustav kör tre hästar på V75 ... Läs travtips

Kalmartravet sköter Grand Slam 75-söndagen och i GS75-2 startar Giovanna Coger som kan ta revansch från senast!Andel i systemet hittar ni här! (60 ... Läs travtips