Speltips: ser lovande ut för Ove "ander" ikväll » 7 juli | Andreas…

Speltips: ser lovande ut för Ove "ander" ikväll

Förväntad hård spetskörning gynnar min idé kraftigt. Som dessutom har fått ett perfekt startspår bakom bilen..

V64-inledningen ser vidöppen ut på förhand, bakom storfavoriten 10 Jagger Boko som bör ha en god chans att ta hem detta sprinterlopp trots bakspår. Vilka som gör upp om platserna där bakom, är det dock inte helt enkelt att bena ut på förhand. Bygger mitt tips på att det blir stenhård körning inledningsvis om ledningen - vilket skulle gynna 2 Bear Briar. Som är en erkänt duktig sprinter och tidigare har visat att han kan öppna riktigt snabbt bakom bilen. Ove A Lindqvist i vagnen känns även som en plusfaktor och var mållinjen ligger på Bodens travbana har han full koll på. 

Testar ett platsspel till det fina oddset 4.50 som spelbolaget Bet365 erbjuder sina medlemmar just nu. 

Har du inte spelat på fasta odds innan? Vi guidar dig i videon nedan.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips