Speltips: premiär för VM i V75

Som vi har väntat och nu är det äntligen dags för en av årets absolut största händelser om du, precis som jag - gillar att spela världens roligaste streckspel V75! 

Nu har du återigen möjlighet att sätta experterna på plats och dessutom kamma hem 250 000 kronor i förstapris för besväret. Som är vad som väntar världens bästa V75-spelare även det här året - tillsammans med en stor portion prestige också, givetvis! 

Spela på VM i V75 här

Reglerna är enkla

 • Bäst av sex omgångar och den sämsta omgången räknas bort från slutresultatet.
 • Tävlingen pågår under perioden 3 oktober till 7 november och ditt system ska kosta exakt 96 kronor (alltså 192 rader).
 • Väljer du att lämna in flera system, kommer ditt senaste inlämnade system för 96 kronor att vara det som deltar i tävlingen.

Veckans tidiga analys

  Avd 1 Ett relativt öppet försök i den lägsta klassen inleder omgången. Det luktar spets och slut för 1 Mellby Granat, som den här gången har ett fint startspår och borde kunna ta hand om taktpinnen direkt. Blir i så fall svår att slå. Bästa hästen tror jag dock är 12 Västerbo Pokerface. Men där är läget lurigt och det kommer krävas en del tur på vägen för vinst. Rysaren är 6 M.C.C. Orlando som nu står med perfekta förutsättningar och kan bli en obehaglig överraskning för många V75-spelare direkt i inledningen.

  Avd 2 Litar inte helt på 1 One Kind of Art och tycker att det finns flera spännande motbud i loppet. Framför allt 2 Shut up and Dance som är i kanonslag för dagen och kan få loppet. Men framför allt 6 Ingesson som är väldigt stark och gynnas mycket av den dryga distansen. Vi får inte heller glömma kapable 11 Golden Boy Sisu som bara verkar bli bättre och bättre. Fick ett fint smyglopp senast och kanske körs mer offensivt den här gången?

  Avd 3 Bör inte bli någon större dramatik här, då favoriten 5 Tangen Haap lottats till ett perfekt startspår bakom bilen. Distansen är dessutom helt rätt och formen verkar vara mycket fin för dagen. Omgångens näst bästa spik! Värst emot om man spekulerar i favoritfall tror jag att 7 Bellfaks och 6 Myr Faksen är. Den senare är van vid att tävla i Norge där körspö ej är tillåtet i lopp. I vagnen får han dessutom Björn Goop, kan helt klart räcka långt vid maximal klapp på loppet.

  Avd 4 Ett öppet försök i Diamanstoet och här tycker jag att det luktar skräll på långa vägar. Streckar på ordentligt och håller tummarna för att 14 Ellieann eller 15 Zolly lyckas jobba in tillägget, även om det givetvis blir tufft. Dessa tjejer står båda på tur för vinst och allt kan som bekant hända inom travet. Framför allt inom ojämna stolopp som just det här.

  Avd 5 Veckans Silverdivision innehåller många fina hästar. Men det är framför allt en som sticker ut ur mängden. Syftar givetvis på 6 Seismic Wave, som kanske inte presterade fullt ut i den senaste starten. Där han trots allt travade den mycket imponerande tiden 10.9 över medeldistans. Inför den här starten har han fått ladda om batterierna och jag räknar kallt med att det blir en ny imponerande viktoria för denna supertalang. Som förmodligen kommer att göra det bra även i Gulddivisionen inom kort - bara han får hålla sig frisk och kry.

  Avd 6 I Stig Lindmarks styrkeprov över grunddistansen 3140 meter som startas med voltstart, känns det som vinna eller försvinna för den klara favoriten 13 Very Kronos. Bör vara helt överlägsen ett gäng som detta om han bara håller sig till rätt gångart. Frågan är dock om han verkligen kommer kliva iväg felfritt från ett relativt snävt andraspår i den bakre volten? Jag är ytterst tveksam och funderar faktiskt på att spika emot, då 12 Apollon De Kacy är en minst lika klar andrahandare och enbart spelad till 15% på V75 just nu. Gynnad av den långa distansen och formen är verkligen i antågande. 

  Avd 7 Tycker att avslutningen ser ut som ett tvåhästarslopp. Där det bör vara god vinstchans för det ekipage som lyckas sno åt sig ledningen direkt över den korta och hetsiga distansen 1640 meter som startas med bil. Mitt förstaval är 6 Cargo Door, som imponerade vid vinsten i den senaste starten. Där han spurtade ettrigt till slut över en opassande lång distans och såg mycket formstark ut för dagen! Han är även oerhört startsnabb och kommer han till ledningen - ja, då tror jag definitivt att loppet är över. Är dock rädd att 5 Fabian B.R. lyckas svara upp honom från ett spår invändigt och då blir det helt klart tuffare.

  För att anmäla dig till VM i V75 så använder du dig enklast av knappen här nedanför!

  Må bäste spelare vinna!

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

  Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

  Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

  Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

  Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

  V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips