Speltips Hambletonian Stakes 2021

Hambletonian Stakes 2021


Efter spännande uttagningar står vi nu inför den stora finalen. Där de bästa treåriga varmbloden ska göra upp i ett av världens mest prestigefyllda lopp. Distansen mäter 1609m och hissnande 500 000 dollar väntar vinnaren på Meadowlands racetrack i New Jersey USA, natten mot söndag kl.00:12 svensk tid. 

Den stora förhandsfavoriten 3 Captain Corey har sett snuskigt fin ut inför detta och tränare Åke Svanstedt har verkligen understrukit att den här killen är något utöver det vanliga. Vilket självklart krävs för att vinna Hambletonian Stakes. 

Mitt eget önskescenario är dock att tränare Marcus M Melander får återupprepa bedriften som hans farbror, Stefan "Tarzan" Melander tillsammans med superhästen Scarlet Knight gjorde för exakt tjugo år sedan. När de segrade i just det här loppet och skrev in sig i historieböckerna för all framtid. Marcus M Melander hade en av förhandsfavoriterna till segern i Dancinginthedark M, som dessvärre galopperade bort Hambo-drömmarna i försöken förra helgen. 

Marcus lyckades dock få med 6 Sonofamistery till den stora finalen, som verkligen inte är någon bluff. Tillsammans med skicklige Brian Sears i vagnen hoppas jag på ett mirakel och maxklaff nu istället, efter debaclet i försöket. 

Att ekipaget ska räcka hela vägen är kanske tufft att begära. Men pallplats tycker jag definitivt är inom räckhåll. Dessutom kan ALLT hända i stora finaler med enorma prischeckar - och våra treåriga fyrbenta vänner vet förstås inte hur mycket som står på spel..

Stort lycka till team Marcus M Melander!

 • Jag väljer alltså att lägga min slant på ett platsspel hos ATG.
  Vill ni göra detsamma hittar ni startlistan som nu är öppen för spel genom att klicka här. 

  Startlista Hambletonian Stakes, 1609m autostart
  1. Delayed Hanover - Yannick Gingras
  2. Take All Comers - David Miller
  3. Spy Booth - Tim Tetrick
  4. Captain Corey - Åke Svanstedt
  5. Locatelli - Andrew Mccarthy
  6. Sonofamistery - Brian Sears
  7. Really Fast - Dexter Dunn
  8. Venerate - Andy Miller
  9. Ambassador Hanover - Scott Zeron
  10. Cuatro de Julio - Lucas Wallin

  Ps. Är ni förresten även intresserade av friidrott tycker jag att ni ska fundera över ett lir på Jakob Ingebrigtsen imorgon, han vinner OS-guld på 1500m.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

  Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

  Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

  Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

  Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips